.


inte hunnit blogga.

Kom typ nästan precis hem. Gårdagen var lång om man säger så. Kvällen började med att mamma tvingade med mig på kräftskiva, men fick sticka efter jag hade ätit upp som tur va. Stack till Johan där han, Linn och en annan tjej va, tror hon hette simone men jag är inte säker, kommer aldrig ihåg namn. Senare kom alla, orkar inte rabbla upp namnen för vi va ju ett antal om man säger så. Sen stack jag Tilda och Ensi på lokalfest i laholm. Stannade där tills typ 3 sen körde kenny hem Tilda och Ensi och så sov jag hos robin. Somnade typ 6 och gick upp typ 12. tog 7 bussen hem från han och så hämtade pappa mig i stan och körde mig till johan där min moppe va. Körde hem till mamma och packade och sen till pappa. Nu är jag astrött och ska sova!
 


hemma från staden

Vaknade klockan 11 av att det haglade ute. Alltså de verkligen öste ner isbitar.. helt otroligt så stora dom va. Sen när de hade slutat så va de typ 4-5 som stod och tjöt.. Så irreterad jag blev. Duschade i alla fall och stack in till stan vid 2 tiden och träffade Sarah, Emelie och Fidde, sen även Emilie och Ellen, trevligt. Nu ska jag snart iväg igen och äta med min mamma och hennes kompisar sen ska ja på party!
 

orkade inte bry mig om klädvalet idag!
 


gårkvällen. ( försökte supa ner mig ?! )

ah ska berätta vad som hände igår.. Lite allt möjligt faktiskt.
Jag och Emelie kom till Sarah först och va en stund och fixade färdigt oss, sen tog vi bussen in till stan för att Sarah skulle köpa powerking och jag cola, direkt efter det tog vi bussen till sjukhuset där vi skulle på fest ( alltså vid sjukhuset ) Vi fick gå aslångt, asjobbigt var det. Emilie och Ellen var redan där, dom hade sagt att det skulle vara yp 20 killar men när vi kom dit va det en jätteliten lägenhet med 2 killar i 20årsåldern.. Jag ba aja detta kan väl bli kul.. Dom frågade typ 9894859 gånger om jag skulle dricka men jag sa nej varje gång eftersom min moppe stod hos sarah och jag skulle taa den hem sen. Men dom fick inte in det i deras huvud. Jag öppnade min cola och sen skulle jag på toa, när jag kom tillbaka och skulle ta en klunk hade dom hällt sprit i den, eller ngt annat. Orkade inte bry mig utan bara ställde ifrån mig den. Sen kom en kille till som va asskum och det var ritkigt tråkigt, sen frågade dom mig ca 4 gånger till om jag verkligen inte vill ha lite? Såklart jag inte ville eftersom dom hade hembränt.. eue?! Dom ba aja du kan få en sån energidryck, ja ba ah tack, så tog jag den, så skulle jag gå ut och ringa sen när jag kom tillbaka och skulle ta lite, jo då hade dom hällt i ngt i den med, dom försökte verkligen supa ner mig. Sa till Emelie och Sarah att jag skulle sticka för jag ville inte vara kvar och att jag skulle sticka till danny där Johan, Korsbakke, Hampe, Max och fidde väntade på mig. Så jag och Emelie gick från sjukhuset till stan som är riktigt långt. Sen när vi kom fram stack vi upp till Danny och där var det helt okej, senare kom även Ellen, Emilie och Sarah också. Men jag blev så jävla trött så jag stack hem tidigare. Dom hällde inte i sprit i min dricka, det var ngt annat... Jag va aspigg sen på 1 timme blev ja astrött och ville bara somna.. riktigt tur att jag staack där ifrån alltså. Tog moppen hem och sommnade direkt.
 
 
emelie hos cepekillarna

hos danny





skriver imon.

Kom precis hem från Danny men jag är så jävla trött så jag orkar inte skriva nu.. Jag skriver om kvällen imon istället och lägger ut lite bilder och sånt :) ska verkligen sova ut nu! ska bli så jävla skönt! 
 
 
sen vill jag ju bara påpeka att detta är min hästkompis
pontus som alltid ska hålla på och retas i skolan:)
han tror att min statestik kommer bli bättre om jag lägger ute en bild på han * höhö *;)
nööööööööjd hestlägge? <3


kom precis hem.

Kom precis hem från stan. Stack in med emelie och sen träffade vi max en snabbis för att jag skulle lämna en jobblapp till han så jag får min lön så jag kan pierca navlen (A) Sen träffade vi Sara och va med henne. Köpte inget. Kollade bara lite på hårförlänging och sånt. Tror att jag ska köpa men jag är inte säker, finns ju ingen som är i min färg dock. Pappa har lagat min moppe nu med så tog moppen hem, så började det sj'älvklart spöregna. Så nu sitter jag här blöt och äcklig. Juste, fick även reda på att jag hade ********** idag av sofia. haha TACK för att du sa det xd men de försvinner antagligen nu i veckan. Emelie kommer nog till mig sen, ska se om jag kanske kan fixa ett videoinlägg eller ngt. haha
 
 
innan stan,
äckelbild jg vet

skolan.

i skolan hände inget spct. Jag och My kom precis i tid til so'n. Där eldade vi upp Emelies penna i ett grupprum och alla provade mys bh, ah de va typ det vi gjorde. På svenskan hade vi ngt föhör sen hade vi gymnasievalgrej, typ information. Jag vet vad jag ska gå nu, kommer antagligen ändra mig men jag tror inte det. Ska gå Frisörlinje.
blev inga bilder idag i skolan.. Har ju inte vart där så länge som sagt ^

snart skola

Jag ocg My tog våran egen sovmorgon idag. Vi pallade inte äckelengelskavikarien, men nu ska jag snart gå till bussen :)
baraa 2 lektioner idag då. najsass.
 
 

bröllop och jäkelskap!

Ligger i min älskade säng nu och kollar Bröllop och Jäkelskap. Haha det bästa programet. Längesen man såg de live nu asså. Måste göras om snart igen, om de nu ´går fortfarande.. ngn som vet det? MÅSTE VETA MÅSTE VETA!
 
 

?!

sitter här och funderar på om jag ska byta design nu när jag är brunett? Men jag tror inte jag ska göra det faktiskt.. För tänk om jag blir blond snart igen? Då är det ju asonödigt för då måste jag ju byta tillbaka igen.. hahaha fan vad smart jag är asså!
 
 
särläpp?!

stan med emilie, ellen, emelie & sara



 
emelie käkar mc på espressohouse hahahah BUSTED! (A)






skolan

- no
- engelska
- lunch
- matte
- mentorstimme.

Gjorde blodtrycks grejer och sånt på no'n. Snacka om att jag aldrig kommer göra det igen.. Ont som fan gör det, men Emelie verkade vara rätt faschinerad av det :P På Engelskan hade vi något cepe till vikarie. Typ Carl-Johans son ( en asdålig tomtelärare som vi hade i sexan ) Han va helt otrolig. Så fort man sa något fick han något skumt damp. Jag och My skippar Engelskalektionen imon! Matten va chill men svår.. och Mentorstimmen sög dase som vanligt :)
 Det va många som kollade lite konstigt.. anna har blivit brunett? haha en av skolans blondaste och dummaste blondiner har gått och blivit mörkhårig.. jadu, thats life ;)
 



brownie!

Jag vågar förendra mig.. skiter i vad folk tycker :)
planerat detta hela sommaren.
 
 
 
 

ska snart till skolan.

Nu är klockan 07.31 och jag ska till skolan om 10 min typ. Eller ah typ 20. Har kommit på att om jag går upp typ kvart i 7 ( som jag gör ) så har jag alltid 20 minuter över till ingenting. Vilket är rätt onödigt. ska nog börja gå upp vid 7 istället. Har dubbeltimma franska nu direkt -.- fyfan vad lamt!
 
 

fler bilder sen lördags!

Hittade några Emilie hade tagit :)
 
 
johan
 
ellen och filip ( haha så söt! )

sam, halva sarah

sarah och emelie

Sarah, jag, Emelie, Max ( va tvungen att klippa bort mig haha )

älska vimto<3

ingen uppdatering!

förlåt om jag inte har uppdaterat idag men jag har haft fullt upp! Först va de skolan. Tisdagar är verkligen den värsta dagen. först 3 lektioner på raken sen 50 min rast sen 3 lektioner till direkt efter varandra. Det är hemskt! Men iaf. Så fick vi gå från no'n för vi skulle ändå bara göra matteläxan.. en positiv sak i alla fall. Stack in till stan sen och träffade Emilie och Ellen på Espressohouse och så beställde jag en Chailatte. Men sen va ja TVUNGEN att köpa en kladdkaka med. Vet att jag skulle sluta äta sånt.. men jag va faktiskt ute och sprang igår.. hihi.. Sen kom sara och Emilie och Ellen stack. Jag och Sarah satt först och snackade lite med Valdrin och sen träffade vi Max och ngn Gabbe tror jag, Som jag tyckte va aslik en jag kände rätt bra sen fick jag reda på att de var hans bror.. hehe pinsamt. Stack hem vid halv 7 någon gång och åt sen kollade jag tv klockan 8. Linas Kvällsbok.. har sett den innan och den är abbsolut inte bättre än böckerna som vissa säger. hellno! Nu funderar jag på att kolla något avsnitt av Hem till Midgård och sen ska jag nog sova...
 
 

akon - sexy bitch
Värdens ( nuvarande ) bästa låt!

förendrats?


 
7an


början av 8an


mitten av 8an


slutet på 8an


början av 9an.. (  ca  )

jadu.. åren/månaderna går.

fyllegubbe?!

Nu är jag änligen hemma. Va nyss ute och sprang också. fan vad längesen det var asså. Fattar inte varför jag slutade. det är så jävla härligt.  Stack ju in till stan också med emelie. Direkt när vi hade kommit in mötte vi Sarah och Ellen, vi satt och snackade och lite sånt vid torget. Vår underhållning blev ngn äcklig fyllegubbe som gick runt med håliga kalsonger och en jacka tills polisen kom och hämtade han.. eue?! Men iaf så stack ellen hem och jag emelie och sara visste inte vad vi skulle göra. Det blev att v också åkte hem..
 
 
så jävla äckligt! tycker att det finns för mycket uteliggare och
fyllon i halmstad. Dom e överallt! har ju vart med om en del
saker när det gäller dom.. ryser så fort jag tänker på det.
kan inte komunen göra ngt åt det? det är fan farligt.

..


sticker till stan nu.

hemma från skolan.

- mentorstimme
- syslöjd
- franska
- lunch
- so

asnajs dag. från och med nu så älskar jag måndagar ! Nu måste jag plugga Engelskaglosor som vi har tills torsdag -.-
 

ser ni min utväxt? haha tur att jag färgar det på onsdag!

nybadad.


har precis badat. asskönt va det. lyssnade på musik
och bara tog det lugnt.
måste fan bada oftare så stressad som jag är hela tiden. Nu ska jag checka film sen ska jag sova. Imon är det ju skolan och sen är de ju pugg -.-

bilder sen igår.


max
 
tilda

sarah, emelie, halva max, emilie

söndag.

Jag hatar verkligen söndagar. Så himla tråkiga.. Iaf. har inte orkat blogga idag.. Har varit så jävla trött.. Men nu kommer det :) Stack in till stan och fikade på Espressohouse med ellen, emilie och sarah :) Sen stack jag och sarah till bäckargårdsskolan där Linn, Johan, Robin och Hampe var. sen kom även viktor som jag blev så jävla förbannad på.. Inga detaljer .. -.- kom precis hem nu i alla fall..
funderar på att ta ett skönt bad sen!
 
 




sarah och ellen är ju såååå roliga som vill vara med på bild.

max fest.

Då va men äntligen hemma. Fyfan vad trött jag har varit ikväll. Och humör vändningar har jag haft som fan också. Men i alla fall. Stack till Max och va där hela kvällen. Ska se om jag kan räkna upp alla som va där.. hmm. Lisa,Frida,Johanna,Linn,Emelie, Martina (tror jag) sara, Emilia, Ellen, Johan, Robin, Erik, Brobbe, Benjamin, Norin, Hampe, Sam, Max,Fidde,  Max och världens bästaste person.. JAG! haha ne men ah.. Vi gjorde inte så mycket, vissa drack men annars satt vi bara och chillade och lyssnade på musik. Sen poppade jag och Emelie Popcorn och då blev vi helt plötsligt aspoppis bland alla. Synd bara att jag och Emelie är såna snålisar :) Stack hem sen för pappa ville att jag skulle vara hemma 2. Och så är han inte ens själv hemma -.- aja.. Sen är det ngn fjortisfest på gatan.. antagligen hos hon i 8an eller något så dom springer runt och skriker. Blir så jävla sur,  om dom inte e tysta snart går jag fan över och säger till..
 
 
sliten? ohja.. Alldeles fuktig och jag är iskall också..
anna börjar bli sjuk..


sminkning.

Ngn undrade om jag kunde göra sminktips och visa hur jag sminkar mig. Haha jo visst kan jag det. Men det blir senare i veckan för nu har jag redan smink på mig och jag orkar inte sminka om mig. kanske blir ngt sen om jag ska sminka om mig sen tills ikväll. Får se.. Och videoblogga vet jag inte om jag kommer göra. Jag kan aldrig vara seriös på sånt tyvärr^ Men jag kan väl försöka ^
 
 

nytt i gardeoben.

Va i stan idag igen med Emilie, Sara, Ellen och Emelie. Allt är lugnt mellan mig och Emelie nu.. Visst det är lite spänt men det funkar. Vi som vart so taighta kan inte bråka längre än 1 dag. Det går inte.. aja. Detta är i ala fall nytt i gardroben.
 
 
 
 
festopp från Only tror jag det är, eller så är de den andra
affären som ligger i samma affär i Halmstad, ah skit samma vad jag köpt den.
299 :- iaf :)
ngt tills ikväll kanske?

sticker nu.

sticker nu
bye!
från och med nu ska jag leva livet som om det va den sista dagen i mitt liv.
jag ska göra vad jag vill..
 för jag har märkt hur fort personer i mitt liv kan lämna mig utan att lämna ngt efter sig.

trodde du va min bästa vän.

Trodde du va min bästa vän. Trodde de alltid skulle vara vi. Du vet hur mycket det betyder för mig när mans vär på något och vi svor på en riktig stor sak och så sviker du mig och sen säger att jag är ego och att du nt svikit mig. Såg nt den sidan hos dig. Men mitt vänskapsarmband gick sönder direkt efter allt så antagligen är det inte meningen attt du och jag ska vara vänner..  
 
 


stan

Efter jag fulat mig som fan med elin på webcamen som vanligt så stack vi in till stan. Ett par glansiga svarta jeanstights från gina blev nytt i gardroben. Sen köpte jag lite toffsar också. Efter stack jag till bäckargårdsskolan där Johan, Hampe, Linn, Sam och Robin va. Va där en stunf sen kom pappa och hämtade mig. Ska nog festa med Sara, Emilie och Ellen ikväll så ska börja fixa mig snart. Nizeprize!
 
 
haha cute!


man ser nt att dom e glansiga typ.. menmen
249 :-

fredag.

- engelska
- rast
- so
- lunchrast
- svenska

Fredagar är fett chill på skolan. Vårt shema är faktiskt helt okej då. Men vi ska se om vi kan sluta tidigare. Men iaf. Stack till Max ( hamburgarstället ) och åt med Elin, Martin, Jonas, Freddy, Rikard och Backe. Haha vi körde moppe dit och ja va sur som fan på alla cepen ute i trafiken. Nt för att jag håller några regler själv men ändå. Jag skjutsade elin så har ja asdåligt axx när jag skjutsar ngn så hade jag precis kommit upp i typ 50, jo då svänger en bil med hästtransport fram rakt framför mig så fick man köra i typ 30 i 1 km seeeeeeen fattade han att man kanske kunde köra lite snabbare på en 90 väg. sen när vi skulle hem så skulle ja svänga ut från parkeringen så kommer en kärringjävel som blockade mig och snackade i telefon så de slutade med att ja skrek kärringjävel har duinte lärt dig att man inte ska nsacka i tele och köra bil ha?! sen körde jag fel, man ska köra en bit på cykelbanan för vägen byggs om så körde jag lite för långt så när jag skulle ut på den stora vägen igen så hade ja kommit fel för ja va fortfarande på cykelbanan så fick ja damp coh körde rakt ner i diket och upp igen med elin därbak.. sen blev ni nästan överkörda av en lastbil.. fan vad lättirriterad jag har varit idag asså.. de e sjukt. Har blivit sur för ingenting och skrkit på folk för ingenting.
 
 
haha elin e så jävla söt.


emelie my anna.
äckelbild på mig som fan, ser ut som om ja har värsta cepeögat men aja

..

du leker med fel person..
är så trött på dig nu.
dags för anna att göra ett beslut kanske?
 
 

drar snart igen!

Inte så längesen jag kom hem från stan. Åkte in och träffade Emilie, Sara och Ellen, nu ska jag snart till elin tror jag :)
 
  

haha som jag ser ut! har viktors bögkofta på mig :D hihi

skolan.

- 2 h no
- rast
- engelska
- lnuchrast ( haha då jag och elin spelade in videon nedan )
- matte
- studietid

haha dagen har faktiskt varit ganska okej :) Även om det kändes som en evighet innan vi slutade. Men jag älskar verkligen 9A. Världens mest underbaraste klass! Haha jag dör alltid av skratt åt Carl, Jonas, Freddy eller Simon. Det var iaf slagsmål idag på skolan, första slagsmålet sen alla skolans år tillbaka. Har gått där sen 5an och det har aldrig varit slagsmål. Eller okej det var det inte nu heller, ingen fick ngn smäll men det va nära. Några randoms i 7an eller 8an haha. Alla killarna i a och b sprang ut och skrek : JAAA SLAGSMÅL HAHAHAHA JAAAAAAAA!!!!
Sen kom lärare och stoppade det, och skällde ut hela vår klass. Alla lärare hatar typ redan vår klass.. förutom vår mentor då :) jaja.. detta året kommer gå fort. för vi har alltid så jävla roligt på lektionerna och alla kommer typ få ig i alla ämnen för ingen jobbar :) det är så det ska vara.
 
 

haha jag visste inte att ja kunde bli så ful ! Det är helt jävla otroligt hahahahaha!
Rätt pinsamt egentligen men ja bryr mig inte.
Och juste, de blev lite fel med musiken i slutet xd
HAHAHAHA NI MÅSTE KOLLA ELIN PÅ SATISFACTION!!

snabb uppdatering.

Sitter här med elin nu, vi har lunchrast men vi börjar snart. kommer ut en video snart . hahahaha ni kommer skratta!
 
 
hörs ikväll

Nu blir jag fan irreterad.

Jo jag vet att folk tycker att jag är fjortis. Jag bryr mig inte så mycket om jag ska vara ärlig.  Men jag blir så jävla förbannad ibland. Idag när jag precis hade kommit in till stan vid kanske 8 tiden. Så hade jag gammalt slitet smink och kände mig alldeles sliten, så går man förbi mc, så sitter de vanliga gänget som brukar vara där, så ser man en liten kille som inte kan ha varit längre än 1.50 och han va högst 13 år gammal som kommer ut med ett litet: FJORTIS!
vem va de som hängde utanför mc och rökte? jo det va ju inte jag i alla fall ditt äckelas. Hoppas du ser detta. Tur att du är yngre säger jag bara. Det har hänt innan och jag stör mig så mkt på dig! Jag kom in i fjortistiden när jag va 14 och nu är jag ute ur den. Du är typ 11 och sitter typ och röker utanför donken för att vara cool? Vet du vad fjortis är ens?
Visst jag kanske inte är antifjortis? men jag gör inget som är fjortis? Jag ber inte om uppmärksamhet, jag springer inte runt och skriker, jag sminkar mgi inte överdrivet mkt, och jag dricker nt, och jag röker inte eller ngt? Så vad är ditt problem?
 
 
detta är fjortis!

krillebooi song?


 haha wtf?
fan va sämt han eller hon måste va smo gjort denna låten, den va ju nt bra precis, men tänk ändå att ha en sång om sig själv, fett tufft asså. och krillebooi är snygg som fan för den delen med.

love!

Jag älskar mitt rum hemma hos Pappa. Jag vet inte varför men det är ngt med det som gör det så jävla skönt. Älskar sängen, teven allt! Hos mamma e de nt alls lika speciellt. Ingen slår detta rummet.
 
 
fotäljen ska nt va där. men ja har massa grejer på den så
jag orkar inte ta bort den haha



det är inget speciellt med rummet egentligen..
alltså e utseendet. Men det är bara ngt som gör att
jag älskar att vara här inne.
hahaha jag har lite stökigt jag vet, men jag pallar verkligen inte städa.

stan.

Stack till stan dirket efter skolan. Skulle egentligen in och träffa Harre och Olle men det blev att ja va med Emelie, Sara, Emilie och Ellen istället, vi hade jättemysigt och satt och fikade på Espressohouse i typ några timmar. Sen stack jag snabbt och träffade Harre och Olle en snabbis och snackade om de vi alltid gör? Sex.. hahaha det blir alltid så jag vet inte varför. Typ som jag Emelie och MY fast lite mer exlusivt haha. Sen träffade jag sara och dom igen och sen tog ja moppen hem. Köpte även ett asbilligt rouge. Har inte fått mina pengar än så de fick bli ett billigt från hm (A)
 
 

skoldagen.

- 2 timmars franska -.-
- matte
- lunch
- gympa
- bild

Hemsk dag! Kanske inte låter så farligt men de e de faktiskt. Bara 2 timmars franska tar ju kål på en?! Fast va inte så mycket på lektionen för sprang ut och snackade i tele några gånger och va ute och snackade med folk, sen hade martin lyckats ta sönder min moppe så då fick ja sticka ut och försöka laga den. hahah så sur ja blev, men nu så funkar det typ. Sen på matten va ja inte heller så mycket. Utan då va ja, simon, carl ute och gick i skolan typ.
Gympan kom jag my, elin och emelie försent på sen helt plötsligt ser jag att Max, Hampe, Makke, Johan och Robin kommer gående? Ja ba wtf? vafan gör dom här? Dom skulle tydligen kolla när vi hade gympa eller ngt. Bilden ska ja fan ha Mvg i detta året.. ansträngde mig som fan. Har haft mobilen i skåpet hela dagen typ så ja har inte orkat ta ngra bilder, men det kommer nog imon :)

Facebook?

Hört att det är den " nya " grejen. Men jag förstår mig inte på det ^ Och jag kommer nog aldrig göra det heller haha. Jag tror jag håller mig till bilddagboken, det är inte så komplicerat som facebook. Kommer nog aldrig skaffa det..Om inte någon hjälper mig då förstårs för jag kommer aldrig klara det själv. bilddagboken forlajf. Men det finns många irreterande människor där. Vet tex att det har funnits 2 fejkbdber på mig.. moget. Folk som skämms över sina utseenden säkert. Heter iaf annaaberggren på bdb om någon undrar :)
 
 

bäckargård.

Tog moppen med emelie till fidde i Tylösand först. Vi satt där ett tag och kollade hjälp och lite andra filmer. Vi kunde inte bestämma oss:) Sen stack vi till Johan där Macke, Robin, Hampe och han va. Sen tog jag och emelie moppen till Ica så ja kunda köpa mat ^ haha köpte vindruvor och 2 frallor (Y) har asont i magen nu för ja typ åt upp alla vindruvor själv.  Sofia. Linn och Max va vid Bäckargårdsskolan som vi stack till sen, sen kom alla andra. Tog moppen hem vid 9 typ och nu ska jag duscha tänkte jag.

 
 duktigt makke.





tycker inte om robins tröja -.-

skoldagen.

- mentorstimme
- matte ( prov -.- )
- musik
- lunch
- teknik ( jobbade matte )
- gympa.


Silken lam dag eller. Vi skull egentligen haft No efter gympan men som tur va va Ingegerd på ön.
haha fast jag och elin har haft kul hela dan ändå(A)
den grisen..
 

haha elin sötnos på musiken


 


Spotify

Haha nu blir robin överlycklig !
 
 

lunchrast.

Sitter med elin hemma hos mig nu och dricker apelsinjuice. men nu måste vi gå tillbaka annars missar vi tekniken.. doh hrm..
 
 


skönheten själv

SCREAM!

Har nyss kollar klart på Scream. Höll på att pissa ner mig. fyfan.. har sett den en gång innan men den va fan asläskig nu. Kanske för att jag kollade på den själv men ändå.. Never again.  Har eget spotify nu
med :D hahaha nu slipper jag använda robins(A)
 

 

kul schema -.-


första skoldagen.

usch säger jag bara.. Den var hemsk. Haha eller okej de va rätt chill för vi hade inte inga lektioner och vi slutade 1 + att vi fick glass. Men vi började i alla fall kvart över 8 och det var riktigt jobbigt att gå upp så tidigt om man gämför med alla andra dagar nu på sommaren. Så träffade vi Linda och snackade lite med klassen och sånt sen stack vi upp på kullen och fick glass. Sen städade vi skåpen och sen åt vi. Som tur e får alla 9or överskåp, men alla mini 6or springer runt och frågar : ååå kan inte du byta till underskåp?! haha varför skulle vi göra det? Ge oss en anledning :) It never going to happend. Men i alla fall så slutade vi vid 1 och jag och emelie drog in till stan. Träffade älskling en snabbis :) visste dock inte att han va i stan först. Sen kom även Elin men vi va inte så länge med henne för hon skulle till någon hampus eller nått. Jag och emelie stack till söndrum och käkde pizza med folket. Orkar inte rabbla upp alla. Max fick i alla fall typ 10 gratispizzor för att han åt upp den starkaste pizzan som fanns. Jag doppade fingret i såsen och de började rinna ur mina ögon och jag sprang till läsken ( som vi fick gratis ) haha va tvungen att påpeka det :) Har druckit 3 burkar idag. Duktigt anna. Men snart ska jag och emelie börja träna så vad gör det ? (A) haha. Sen drog jag emelie fidde robin och johan till fidde och kollade skräck.. inte så läskig menmen. Sen fick ja gå hem i spöregnet.. yey!
 
 
ååh! bara 183 dagar kvar -.-

fick ett riktigt gulligt halsband av emilia och linn idag med
för att ja fyllt år.


skolan..

Ja ¨då väntar man på Emelie sen ska vi gå till cpskolan -.-
 
 
 
hahaha visst e jag söt?

filmdags.

Klockan är bara 20 i 7 men jag är redan svintrött.. Vill bara gå och lägga mig.. Men de kan ja inte göra riktigt än känner jag ^ Har percis duschat i alla fall och nu ska jag kolla Wallander.
brukar tycka om de filmerna, vet nt varför..
 
 

hahaha!




haha jag visste precis vad jag skulle skriva för att komma till finalen.. inte för att jag tror ja kommer vinna. Men om jag gör de ska ja fanomej kräva en länkning. Och folk tycker jag är patetisk för jag skickade in?
Men va bra <3 då passar ju jag och kissie så bra ihop<333333

inget att göra.

Ni anar inte hur tråkigt jag har. Jag sitter och lyssnar på Darin,, då har det gått för långt. Jag hatar egentligen han. De enda bra låtarna han har gjort är b what u wanna b och runaway. Nej nu måste jag verkligen byta låt. Jag hoppas på att de inte kommer så mkt folk till max ikväll så jag får plats i hans mini rum bland alla och kolla film. Jag börjar ju skolan imon så måste ändå sova rätt tidigt. Sov 4 timmar inatt.. lyckat anna. Men jag sov en timme för typ en halvtimmesen så nu är jag inte lika trött längre.

playboyhalsbandet

" vad har du köt ditt playboy halsband? "
 
 De är ett antal som har frågat det ^ Jag köpte det på Marinfestivalen i ett sånt litet tält för 40 kronor. Fattar ni? 40 kronor?! Lätt värt det. Förra året kostade det typ 100 eller något sånt. Men det va ju en jävel som tog det. Jävla tattare.
Men tillbaka till saken. De finns bara och köpa där så du får helt enkelt vänta till nästa sommar :P
 
 

gårdagen

Fyfan vad jag är trött.. Asså mina ögon, jag ser typ dåligt nu, alldeles suddigt bara för att jag har sovit så lite inatt.. jag somnade klockan 6 och vaknade typ 10. Jag kan inte säga vad ja sova någonstans här i bloggen.. Eller jo men eftersom min mamma LÄSER detta så kan jag ju hämnas och göra henne ännu mer orolig eftersom hon inte fattar att bloggen är mitt privatliv och att hon inte har med det och göra.
Men iaf. Gårkvällen började hos emelie. Det var en riktig sån gråtarkväll för vi hade avskedningsfest för andrea. Fy vad vi kommer sakna dig! Det var jag, Emelie, Elin, My och Andrea. Vi satt och lyssnade på musik, käkade tacos och lite sånt och hade jättemysigt. Sen vid halv 12 tiden stack jag och My till Grötvik i spöregnet. Där träffade vi Max, Hampe, Fidde, Robin, Linn, Nicki ( eller ngt sånt ) och Sofia i Max stuga. Sen fick ja köra upp my till bussen för hn skulle hem. Så kom älskling, Linus och Patri så satt vi och Sofia och Linn i sofias stuga och snackade och sånt :) sen kan ja nt säga vad som hände efter det .. hahah to bad. Nu vill jag sova, men det kan jag inte för det är skola imon och jag kan inte vända på dygnet.
Bilder kommer när Elin skickat.

ordet " player "

Det är det ända ordet som jag verkligen inte tolererar att någon kallar mig. Om någon står mitt framför mig och kallar mig player och jag kollar dem rakt in i ögonen och jag ser att de är seriösa så skakar jag i hela kroppen. Jag klarar helt enkelt inte av de. De som vet vad player är kallar inte mig det. Player är när man leker med någons känslor medvetet. Att man har planerat att såra personen och sen går till nästa. Det är player. Player är inte att man har strulat med en kille på en fest och sen 2 veckor senare så strular man med en till. Det är inte player? Man har inte sårat någon. Man är inte heller player om någon för känlor för en och man säger att det inte känns bra och bryr sig om personen efteråt. Att man tröstar den och säger förlåt. Inte skrattar åt den och säger fuck off och går där ifrån. Det är vad en player gör. Men om ni nu tycker jag är en player efter denna texten så kommer jag ha riktigt lust att bara gå fram och ge er en riktigt hård lavett, spotta på er och sen gå därifrån. Jag vet hur det känns att bli playad och det är hemskt. Jag vet hur det känns att älska någon som sårar ens känslor och sticker och sen skrattar åt en. Jag har gått igenom så mycket de senaste åren så varför skulle jag göra så mot någon annan? Ge mig en anledning. Varför skulle jag få någon annan att känna samma sak som jag gjorde? Jag skulle aldrig få tanken att såra någon så mycket för jag vet hur ont det gör..
Jag har pojkvän.. skulle en player ha ett förhållande? skulle nt tro de va.
 
 

brunett + löshår/hårförlängning?

Jag ska ju klippa mig den 26e. Och då kommer jag få klippa av en del av håret. Så om jag blir brunett så ska jag skaffa löshår tror jag. typ 45 eller 50 cm.. äkta hår.. nt plast! Men det är bara om jag hittar exakt min färg.. man ska inte se att det är löshåår för de e så jävöa fult.
 
 


ready to go.


  

sovit 13 timmar..

Nu har jag plattat håret. Rätt mycket i onödan eftersom jag kommer bli dygnblöt när jag kör till emelie för det spöregnar ute.. menmen. har inte sminkat mig än. vet inte om jag orkar men jag får se. Sitter och kollar roomriders :) haha älskar det programet.
 
 
 
 
cutie

TRÖTT som fan.

Nu sitter jag hemma.. Eller ah jag ligger i min säng och lyssnar på deppmusik. Jag vet inte varför men jag har bara lust. E så jävla trött och det gör mig ännu tröttare. Kan iaf berätta vad jag har gjort idag. Jag stack in till Johan vid kanske 2 halv 3 eller något och var där en stund med han, fidde och emelie. sen stack jag till sofia så skulle vi sticka till stan med bussen. Men vi kom inte så långt utan vi hoppade av vid bäckargårdsskolan och träffade viktor en halvtimme sen tog vi bussen till stan. Där träffade vi hampe, johan, fidde och emelie igen. Sen gick jag, emelie och sofia och träffade älskling och linus som stod och grillade korv på en båt? de skulle egentligen jobba.. hur de nu gick. Sen stack vi hem till sofia och så hade hon glömt sina nycklar så vi fick bryta oss in i hennes hus.. hehe.. Emelie och jag tog moppen hem till mig sen och käkade tacos och sen stack vi till Johan igen då massa folk kom. Ingen aning villka vissa va men i dont care. Fick också reda på en väldigt pinsam grej om mig som en sa.. kan inte fatta att folk lägger sig i mitt liv så mkt, det är ju nästan lite patetiskt.. men aja.. nu måste jag sova. Kanske ska köra gocart med emelie imon, ska spöa skiten ur henne :D

jag och min mamma i en konversation.

jag; asså mamma du sitter bara hemma på kvällarna , har du aldrig funderat på att göra något?
mamma; Jag skulle faktiskt till stallet idag egentligen
jag; men wow
jag; du kanske ska ut och träffa folk? tänk när du är 50?
mamma: men det är långt kvar? och jag har ju mina vänner
jag; nej det är de nt och du har typ inga vänner.. börja dejta eller något?
mamma; men de e så svårt och träffa nytt folk
jag; MEN BLI MEDLEM PÅ MATCH.COM ELLER NÅGOT DÅ?!
mamma: nja jag klarar mig, men du sa ju att du inte ville att ja skulle skaffa ny?
jag; men du kommer typ dö ensam
mamma; nej men de kommer ja väll inte?
jag; jo när du e 80 så kommer du sitta själv och typ läsa böcker.. hur kul e de lixom?
mamma; men du ska vara glad att jag inte går ut på krogen !
jag; jaja..

bjärnstig, korsbakke och norin


bög nr 1 2 och 3 :)
men jag och emelie älskar er ändå :)

nu drar vi ut.

byebye äckelas..







godmorgon.

Nu sitter jag och kollar 7th heaven. Har fixat mig och sånt och idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag får se vad som händer..
 
  
  

kurvor?

Jag fattar inte vart sammhället är påväg? Nu om en tjej har lite kurvor så blir hon kallad tjock? Nu måste alla tjejer vara assmala och ha asstora bröst för att passa in? De tror att killarna tycker att det är snyggare.. Men det är så fel. Alla killar jag har fårgat har sagt att de tycker att ngn med rätt mycket kurvor är snyggare än dom som bara är en smal pinne. Att folk som är riktigt smala som kanske väger 40 kilo och är i min ålder skriver och säger " ¨ÅÅÅH JAG E SÅ FET! JAG SKA BANTA!" typ den.. det är så patetiskt. Visst jag kan se så på mig själv iblan ba.. asså ja är inte så jättesmal egentligen, men jag kallar mig aldrig fet. Folk har därimot kallar mig tjock för att jag har höfter. Det är bara tjejer som sagt att jag är tjock. antagligen är de avensjuka för att jag har höfter och mer kvinnlig kropp än va de har? vem vet..
 
 
jag ser hellre ut såhär
än..

såhär om jag ska vara ärlig

nolifer.

Just nu sitter jag hemma och lyssnar Spotify och kollar skvallerbloggar. Har verkligen inget liv. Vet inte vad jag ska göra ikväll heller, men jag är så jävla trött så det blir nog inte så sent. Var med Fidde och Emelie innan men stack där ifrån för dom är ju som dom är.. Viktor ska ringa mig sen och så kanske vi skulle göra något. Annars blir det väl en hemmakväll för mig idag. Det duger. Och Dessie har blivit avstängd, haha hon som sa att de aldrig skulle hända igen, lyckat tjejen (Y)
och juste, jag har bestämt tid hos frissan nu. den 26e för hon hade ingen tidigare tid.
Den 26e Augusti blir Anna brunett? Fan.. då måste ja ju typ göra om headern.. De orkar ja inte. Eller jo de kanske jag gör. eller åååååh nu sitter jag och skriver för ja har tråkigt. Kanske bloggar mer senare. Puss på er.


btw kolla
www.falsksanning.blogg.se

dessie avstängd igen?



har hon lyckats igen?
eller vad är problemet nudå? ..

ännu ett par nya brillz.



va tvungen att köpa dom^ kostade som sagt bara 100 kronor och dom e rosa. inte för att ja tycker om rosa sådär hypermycket men ffetttufft :)

 

naturliga anna?



 
haha gillae posen? :)'
och jag hittar ju självklart inte mina svarta brillor så de får bli de gula.
och idag är det lite naruliga anna?
mascara och läppstift :O
ohno vad mit hår e gult !!! fan allltså. Ska färga mitt hår brunt så de e ju tur de isf`?
eller nu kanske jag blir wannabe blondinbella också kanske?

tvillingar forlajf


vi är så söta! <3

ANONYMÄCKEL!!

"HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH ASSSÅ GUD HAHAHAHAAHHAHA VET DU HUR FUL DU ÄR ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?1
FÖRST WANNABE KISSIE DE ÄR DU HAHA SÄG INGET ANNAT DIN ÖVERSMINKADE IDIOT OCH DU ÄR SÅ JÄVLA FUL IRL , SER SÅ JÄVLA TRÖTT UT OCH HAR GULT FULT HÅR , ÖVERSMINKAD, UTVÄXT SOM FAN OCH DU TROR DU ÄR NÅTT SHIEET VET DU HUR MÅNGA SOM SNACKAR OM DEJ ?TA REDA PÅ DE OCH VÄX UPP!!!!!!!!"
 
 snälla lilla anonyma söta lilla vän.  Om du nu tycker såhär om mig så kom fram och säg de till mgi då? eller nej juste du skämms ju över att du skrev detta eftersom du skriver det anonymt? Men so what om du tycker jag är ful? Varför skulle jag bry mig? Och jag sminkar mig så mkt jag vill? För det första har jag lika mycket smink som andra tjejer brukar ha, foundation rouge och mascara. Jag vet många som har mycket mycket mycket mer ditt jävla cepe. jag vet att jag har utväxt mn gul hår har ja fanomej inte din blinda jävel! Jag vet at du läser min blogg så kom fram till mgi i stan eller säg vem du är? så ska vi se om du är så mycket snyggare? :o Och  " du ser trött ut " jag kanske är trött. Du som skrivit detta ä ju fan helt jävla körd i huvudet. Och jag vet att många snackar om mig? hahaha fler än som snackar om dig i alla fall. JAg vet att många inte tycker om mig för dom beteer sig som 3årongar fortfarande och inte har växt upp.. ah typ som du då. E de du och ditt coola gäng som snackar om mig eller ? :) och wannabe kissie? snälla säg ngt som är wannaa be henne med mig Nämn ngt!
Jag skriver inte lika dant, våra bloggar är nt lika, vi har inte samma personlighet. INGENTING DIN ÄCKLIGA LILLA RÅTTA. Åh vad jag stör mig på såna som dig. DU ska växa upp ditt jävla as.
jag lägger inte ner tid på folk som ja inte tycker om  och jag står för mina åsikter och säger dom face to face, ngt som inte du har lärt dig än, och snart kommer du väl kommentera " du får ta reda på själv vem jag är " hahahaha jo men hejhej.. jag har redan en chansinging .)

ups..

klockan är bara 20 över 3 och emelie sover redan och jag är cepetrött.. haha lanet blev inte så långt om man säger så ^

lan.

Som sagt siter jag och lanar nu. Helt själv nu faktiskt för emelie är ute och snackar med fidde. Och sen så är jag asblöt också för vi körde moppe hem i spöregnet och de regnar fortfarande ute -.-  Funderar lite på att ta av mig i bara trosor och hoppa i vattenpölar. Ska fråga Emelie om vi kan göra det sen :) aja tillbaka till lanet. Sitter och spelar Rebubbled och dricker vimto och käkar godis. Kommer snart se ut som på bilden nedan.. hehe.
 
 
inget slår Vimto!

jag och emelie är sååååååååååååååååååå tjocka


SÅHÄR KUL HAR JAG OCH EMELIE NÄR VI LANAR !

angående...


 
 Som alla vet så sökte jag " in " till att bli Kissies nya bästa vän? Och alla tror ju självklart att jag är seriös och att jag verkligen vill träffa henne och bli hennes nya bästa kompis och umgås med henne varje dag. Och vissa säger att jag gör de för att bli lika känd och att jag är jättemycket wannabe kissie. Nummer 1 säg något som är likt med oss? Och sen de med texten jag skrev när jag skickade in. Jag skrev så för att hon är exakt sån och jag visste att jag kunde komma längre då. Och om ja vinner så kanske jag får en länkning eller vad som helst? Fett grymt. Och visst de hade vart tufft att träffa kissie men jag skulle aldrig börja umgås med henne för vi har inte ngt gemensamt. Men som sagt jag ahr gett alla ett gott skratt plus mig själv också. Men nu vet ju alla vem jag e ?
" kolla det är anna som är med på kissies blogg "
jadu..


hos joppefest.

Nu sitter jag hos Johan med Robin, Emelie, FIdde och han.. Jag och Emelie ka snart in till stan och köpa godis och cola sen ska vi lana bubble troubble inatt :)

in till stan...IGEN !

Ja.. då ska man in till stan igen med Emelie. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer väl på något. Ska ta en buss om typ 15 min. Är hos min mamma nu och har ingen ´bensin i moppen så de får bli bussen. Synd bara att de tar en halvtimme att åka med den -.-

 
 

enkel outfit.


förarbeviset.

fått mitt förarbevis på moppen nu:) Efter typ 2 veckor?! Jävla sega dom är på vägvärket alltså. Ska fan bli statsminister och tvinga dom öka takten, eller ah något i den stilen (A)


 
 
haha det passar prima i min rosa plånbok bland alla andra meningslösa
randoms kort :)
bankort
busskort
biokort
mammas sparkontokrot? * fråga mig inte varför jag har det*
och moppekortet
jag har sååååå intressanta saker.

några få bilder sen söndags.

E ju hos mamma nu så nu har jag min Kamreasladd. Ska försöka bli bättre på att ta med den nu när jag har blivit bättre på att ta bilder. Vad är annars poängen?
 
 
vi e så jävla sexiga! älskar denna bilder haha.




hahaha jag e mästerfotograf

dagen

hmm.. jag tvingade robin att åka med mig in till stan och köpa bh då tvingade han mig att köra den största omvägen inom bäckargård för att hämta han. Där va även macke. Så körde vi till Johan för han va skyldig mig pengar, då hängde även han med in till stan. Köpte min bh och lite sånt sen stack vi till kolbrottet och va där ett tag och sen stack vi till gammla konsum. Hampedampe kom även senare och vi stack in till stan IGEN för att han skulle köpa cigg. Där träffade vi emelie och fidde sen stack alla till tylösand och sen stack ja hem.. e trött som fan, kopade detta från min bdb hahah.
plus att jag är sämst jag vet, tog massa bilder idag men.. hahaha min mobilsladd e hos pappa ^

fuck off ! " svar på tal "

Såg en kommentar på kissies blogg
 
 " nej inte anna...!
jag bor själv i halmstad och läser din blogg ständigt och du o anna är verkligen inte lika..
hon är mke omogn tjej som tror att hon är äldre.. ni bor fett lång ifrån varann okcså ! "
 
hahaha jag vet exakt vem som skrivit denna kommentaren :) lilla gumman? Har du inget bättre för dig än att sitta och kritisera mig hela tiden? Till mig säger du " åå du e så söt jag vill också se ut som dig :( " och sånt, sen så bakom skärmen så tror du du är ngt? stör mig på dig som in i helvete. Och vadå tro att jag är äldre? Tror du inte jag vet hur gammal jag är eller? jag är 15 och jag fyllde det för ngn vecka sedan om de kanske va ngt nytt för dig?  Och bara för jjag ungås med folk som är 2-3 år äldre betyder inte det att jag tror jag är lika gammal som dom? haha och nu knäcker jag dig totalt, de e killar jag umgås med som är 16-20 typ och killar mognar typ 3 år senare än tjejer? så tekniskt sett är vi lika mogna lilla gumman? Bara för du umgås med 95or och massa annat så tycker du jag är omogen för jag är mognare än dig. jag springer inte runt och skriker och spelar trög och sånt. det är vad du gör?
OCH OM JAG NU ÄR SÅ OMOGEN OCH SÅ JÄVLA ILLA SÅ VARFÖR LÄSER DU DÅ MIN BLOGG HELA TIDEN HAH? :)


hahahaha jag älskar kissie!


hahah jag älskar kissie ibland! Fjortiskrig? Jo jag erkänner att jag kan va fjortis. Folk tror att jag är mer fjortis än vad jag redan är? Men so what? Man vill inte va tönt och inte ha några kompisar och sitta inne varje kväll, eller typ gå med mjukisbyxor i stan och sånt.. Ni tycker säkert " ååååå du vill vara som kissie " nej de vill ja nt. Jag kommer inte va fjortis när jag är 18. Jag lever min period och jag älskar det :) Adina är fan 17 år och fjortis? hahaha mer patetiskt tycker jag.
De felsta är fjortisar i 14-15 års åldern.. Det är en del av tonåren.


hahaha synd bara att " Adina " hade gult hår och va tjock haha.. Nej men taskigt läge gumman.
hahahahahha vad är det med mig, snart börjar folk tro att jag är seriös med detta.
Nej men kissie e grym, älskar hennes attityd!!

staden.

så nu har jag fönat och plattat håret och sminkat mig :) Robin blev mitt offer så ja ska hämta han i bäckargård om 20 min så ja måste sticka nu..
 
 
 
 
gummibanden är endast för att byxorna är vida och förlånga!
juste, det är linnet jag köpte igår från gina :)

färdig duschad.

Nu har jag precis duschat klart. Hann dock inte raka mina ben för varmvattnet tog slut.. HALLÅ? vi bor i ett samhälle. Riktigt dåligt. Måste i alla fall in till stan och köpa ny bh. Men emelie ska va hemma. Blir väl ngn av mina bögkompisar som får offra sig haha:)
 
 
börja sola solarium snart? ohja.

alla borde få en andra chans..

Just nu mår jag riktigt dåligt och har ritkigt ont i magen. Känns som mitt hjärta sitter i halsen och delar sig i olika bitar. Sa en sak igår som jag kanske inte borde sagt.. Ångrar det som fan. Vad ska jag göra nu? :/

 

idiot.

" vad kommmer anna göra utan sin rouge ?
SMINKA SIG ÄNNU MER ? "
 
 köpa nytt :) du kanske kan rekomendera ngt anonymälskling?

åska.

Det åskar ute och jag pissar snart ner mig så rädd jag är. Klarar verkligen in av åska.. Så jävla äckligt!

inte igen!




"
Två kraftiga jordskalv, ett med epicentrum utanför öarna Andamanerna och ett med epicentrum mitt i Japan, inträffade ungefär samtidigt på måndagkvällen svensk tid.

Enligt Breaking News har en flodvåg bildats i Indiska oceanen. Det är inte klart hur hög den är.

Ett kraftigt jordskalv med epicentrum i Indiska oceanen 26 mil norr Andamanerna i Indien, uppnådde en magnitud av 7,6, enligt United States Geological Survey, USGS.

Skalvet inträffade 01.55 på onsdagsmorgonen lokal tid, 21.55 svensk tid.

Tsunamilarm är utfärdat över Indien, Thailand, Burma, Indonesien och Bangladesh, rapporterar Reuters.

Jordskalvets epicentrum låg 82 mil väster om Bangkok i Thailand, 36 mil sydväst om Pathein i Burma och 230 mil sydöst om New Delhi i Indien. Skalvets centrum låg 20 kilometer under jordytan.

Enligt nyhetsbyrån Breaking News på Twitter har en tsunamivåg konstaterats i Indiska oceanen, storleken på den är oklar. "


anna berggren som brunett?




det blev ingen piercing.

Det blev ingen piercing för mig idag. Hade inte pengar så de räckte haha.. Har handlat upp allt på bensin, mat godis och läsk (Y) Men ja ska göra det när jag fått min lön. Tror att jag tar på salongen vid Maxi. Många säger att det är bra där + att man får stav direkt, palla ha ring? aja i alla fall. Va i stan med Emelie och köpte ett linne från Gina för 149:-. Träffade även Ellen, Sara och Emilie och så hade vi knutkalas.. haha de va lite kul :) Och mitt rouge spilldes ut i hela väskan. Lyckat. Stack till Fidde sen där Macke va och sen kom Robin så stack vi ner till Handikappsbadet där alla vi hör hemma :) Haha nej men ah. Sen stack jag och Emelie hem och vi vet inte vad vi ska göra ikväll dock.. Vi kommer väl påp ngt..
 
 
hahahah hejhej emelie 
 
 

pierca navlen idag?

Funderar på att sticka in till stan snart och pierca navlen? Men jag vet inte irktigt om jag vågar för augusti är ju en rötmånad och då kanske det blir lättare att den blir infekterad,, Jag ska i alla fall gå in och fråga så får vi se hur det går :)

kärlek?

sitter här och lyssnar på massa kärlekslåtar. Asså när man är kär i rätt kille och allt är bra är det så jävla underbart! Det är så jävla skönt att känna pirret i magen varje gång man ser personen eller bara sitta och kyssa honom tills man får ont i läpparna.. Mysiga hemmakvällar med film och bara vara med personen, jag ryser i hela kroppen när jag bara tänker på det. Men kärlek har ju sina brister de med. Att bråka med den man älskar är det värsta som kan hända.. Eller bli sårad av otrohet är ännu värre. Om jag hade fått reda på ngn ja va tsm med hade strulat med ngn.. Alltså seriöst, inte typ sanning eller konka eller ngt sånt för de skiter ja i.. det är ett måste, men att han strular med ngn seriöst eller har sex med ngn? Jag hade åkt till han direkt, gavit han en lavett, gått till tjejen och frågade vad hon tänkte med sen utgått från det. Har nästan vart med om den situationen. Jag mådde dåligt i flera veckor innan jag kommer över honom. Nu tycker jag att han är ett äckel och jag fattar inte att jag kunde vara tsm med honom. Fattade inte att jag ens kunde kyssa han? usch. jag har aldrig vart riktigt otrogen.. och jag kommer aldrig vara det heller!  
Men om ni inte vet så är jag tsm med mitt ex nu.. inte han ja snackade om nyss utan robin.. Och jag är riktigt jävlafkn kär. Jag är riktigt sårbar nu för de händer så mycket i mitt liv.. Om han dissar mig nu så hade jag brytit ihop totalt. kan inte ens tänka tanken..  
Och en sak till.. Players är det värsta jag vet! Folk har kallat mig player.. Men jag har aldrig sårat ngn med mening eller tänkt ut ngt.. Jag följer mitt hjärta och det är det man ska göra? Man ska inte försöka börja gilla ngn bara för den gillar än. nejnej felfel. Då sårar man bara personen ännu mer när den får reda på det.


nu ska jag sova och drömma mig bort i kärleken.
 

lång kväll? ohja..

Började med att jag och emelie träffade harre och olle i stan.. Sen tog vi moppen till nissastrand och väkte erica, sarah och jenny.. Då städade vi och lite sånt och så fixade dom sig. Sen kom Johan, Korsbakke, Hampe och makke. Sen kom även Viktor och Olle. Vi hade kul som satan och körde sanning och konka.. hahaha kanske låter lite fail när man är 15 och uppåt men vadå? som vi flabba eller.. Har bla sugit på hampes finger och slickat på viktor och robins bröstvårta.. eue?! men va tvúngen som sagt.. sen tvingade dom MIG köra och hämta öl eftersom jag va den som hade tänkt med hjärnan att de inte går ngra bussar på en söndag. Det är ju en självklarhet att jag är smartast, tänker alltid steget före *host* sen kom vill baka och så stack jag och emelie hem sen efter en stund. det tog en stund innan vi hittade ut ur stan. Mitt lokalsinne är inte de bästa precis höhö.. snackade även med älskling. KOmmer typ inte träffa han på aslänge :(<3 och.. hehe jag tog asmkt bilder men min kamerasladd är fortfarande hos mamma men ja ska dit imon så jag lägger in dom då istället. Nu vill jag bara sova och aldrig mer vakna upp för jag har så jävla dåligt samvete.. Men ni får inte veta varför..

humor!



lika roligt varje gång!

omg!

Asså det är helt otroligt. Det är typ 1 vecka kvar på sommalovet? Hallå? Vad tog sommaren vägen lixom? På 9 vekor har det varit fint väder i typ 2 veckor. Sen nu så har det varit fint i 2 dagar typ. hatar Sveriges sommrar ibland. Det har inte varit en fin sommar på typ 3 år? sen står det ju att de ska bli fint till hösten men de tror jag inte ett jävla skit på. Och om de nu blir å blir jag ännu mer sur eftersom då kan man inte ta nytta av solen eftersom man gr i skolan hela dagen.. usch. Jag hatar verkligen skolan.
 


jag kommer ihåg denna kvällen så jävla bra!
Det var första helgen på sommarlovet..
vill ha tillbaka alll tid.

händer idag?

Nu sitter jag här med mitt sega internet.. Min data har inget internet.. eller jo i köket där jag är nu men annars är den kaputt.. Vet inte vad som är problemet. Har i alla fall fixat mig och shitness nu. Pappa är och köper lås till min moppe så jag kan ställa ifrån mig den utan att vara livrädd att någon tjuvkopplar den och tar den. Vet inte ritkigt vad jag ska göra idag faktiskt. Vaknade hos mamma vid halv 11, en sensation?! aja. NU är jag hungrig och vill äta men jag orkar inte.. Kanske fest ikväll.. hoppas på det i alla fall.


 

home

ni anar inte hur trött jag är och hur mycket jag fryser.
Kvällen började hemma hos Johan med han, Robin, Norin, Hampe, Macke och Linn. Sen stack robin och macke och skulle köpa dricka. Dom kom tillbaka typ 2 h senare. Undertiden hade Brobbe och ngn i hans klass kommit också. När Macke och Robin kom tillbaka så stack jag, Hampe, Norin, Brobbe och han andre till Benjamin på klassfest.. Jag hörde inte riktigt hemma kände jag eftersom jag inte går i deras klass.. träffade Emilie och Ellen där, men stack hem efter 20 min. Då hade harre kommi också och Linn hade åkt hem.. Tog moppen hem vid 1 kanske och nu är jjag en isbit.. ska sova nu..

 
 
lånat jeans av sofia.. visst sitter dom snyggt?

hemma från skummeslöv.

ja nu är jag hemma.. det finns inte så mycket att berätta om man säger så, Vi kom dit vid 12 igår och sen satte vi upp tälten sen stack vi ner till stranden en stund.. asså ni anar inte hur mycket nyckelpigor det va! :O men iaf, sen stack vi upp och åt och lite sånt sen spelade vi minigolf sen gick vi och la oss och i morse så gick vi upp 8 och jag har asont i min rygg. Stack ner till stranden vid 9 halv 10 sen stack vi hem vid kanske 3.. usch.. never again.
 
 

kan inte lägga ut ngra bilder för datan e asseg och jag hinner inte..


campa -.-

mamma kommer snart och hämtar mig. Har precis packat färdigt och nu ska jag bara äta.. Alltså åh! jag vill verkligen inte. Men ska iaf ligga och sola medans de får hjälpas åt med tältet. förra gången jag skulle sätta upp ett tält såp tog jag sönder det. Så jag tror jag skippar det faktiskt sen får dom säga vad de vill. 

  
nyvaken anna.


igenfrusen..

Nu sitter jag hemma och klockan är 00.39. Idag ska jag campa.. ohno! Jag vill verkligen inte. Men i alla fall. Tog ju moppen till Sofia och där så snackade vi lite girltalk och sen så tog vi moppen och träffade ngn Ida och sen skulle Sofia hämta sin tröja hos Clara. Sen tog jag moppen hem igen och nu sitter jag här helt frusen. Fyfan va kallt det var. Och så dum som jag är tog jag den snabbaste vägen men jag tänkte inte på att den är helt kolsvart och fullt med skog runt om kring. Det var den första gången på typ 1 år som jag var mörkrädd. Höll på att pissa ner mig typ. Såg inget heller.. Det gör jag inte om! Då tar jag hellre 90 vägen även om den tar längre tid. Aja har precis lagt på luren med älskling. Kommer inte snacka med han förens på lördag :( menmen.. ska iaf borsta mina tänder nu sen ska jag sova. 
Blir bara ett inlägg imon tror jag. Kanske uppdaterar när jag är hos robin eller ngt annars hörs vi på söndag :)
godnatt på er läsare!


 
 

Michael Jackson

Jag skrattade typ när han dog.. Eller ah skrattade och skrattade men jag blev inte precis ledsen om man säger så. Jag ahr aldrig gillat hans musik. Men nu har jag blivit beroende av en av hans låtar. Smooth Criminal. Har lyssnat på den enda sedan jag kom hem på högsta volym. Grannarna kommer nog snart in och klagar men det skiter jag i. Han kanske inte va så dålig ändå?
 
 

kolbrottet.

Det blev att jag tog moppen till kolbrottet istället för att sticka till Tylösand. Först stack jag till Johan sen så cyklade han och Jacob ner medans jag tog moppen. Sen mötte vi Sofia och Emma vid deras stuga. Sen gick vi ner till kolbrottet, sen kom även Macke, Hampe, Robin och Max. Jag vågade först inte ens hoppa 1 meter men sen hoppade jag faktiskt 6 meter! Så jävla stolt över migsjälv. Kommer aldrig göra det igen menmen.. Fick typ hjärtinfakt när jag stod där uppe och när jag hoppade så va typ hjärtat uppe i halsen som en jävla klump. Har sån jävla svindel så det inte är sant asså. Sen blev jag hungrig ( som vanligt ) Så jag och Sofia tog moppen till Ica och köpte cola, kycklingsklubbor och en muffins. Jag vet att jag skulle sluta med sötsaker men det går inte. Jag är helt enkelt sockerberoende. Sen tog vi moppen tillbaka men då va inga kvar så vi åt upp sen stack vi till Sofia och låg och solade i hennes trädgård och båda sommnade! Så jävla skönt var det. Sen kom alla andra som hade vart i Fyllinge så satt vi och snackade och åt vinbär. Mysigt vare. Nu är jag hemma och jag ska duscha äta och lite sånt sen ska ja till Sofia igen för de ska lana. Jag kan typ inte ta foton för min Kamerasladd är hemma hos mamma men ja ska se om jag tar ngt med mobilen :)

 
Hoppade där det är inringat och det finns idioter som hoppar 13. Där det är kryssat. Och alla dm idioterna är mina vänner :) Jag kan itne hjälpa att jag är mes. Vissa har till och med hoppat från 20an.. fattar inte hur de klarar det.

white?!

Nu ska jag börja packa till stranden och till Campingen imon!
JAG VILL VARA BRUN!
 
 




jag är verkligen vit :(

stranden idag.

Sticker till stranden idag! Fast bara om fler ska dit.. Jag pallar inte sitta själv och sola mitt på Tylösand ^
Jag fattar inte hur ni som bor mitt i landet klarar er? Alltså utan strand. Visst vi i Halmstad är väldigt bortskämda för vi har flera av Sveriges finaste stränder.. aja.. Nu ska jag kolla klart på Wildfire sen ska jag ta och ringa lite folk :)
 
 

åå vad jag älskar er!<3

haha ni läser ett inlägg och tycker att jag är patetisk. Sen läser ni alla sen läser ni min blogg varje dag :)
Ni tycker att jag är patetisk men ni fortsätter att läsa och att kommentera!
Jag älskar er! hihi. Tycker att de är så kul att ni inte slutar om ni nu inte tycker om mig.


från er anna <3

MAMMA!

Om du ser detta säger jag bara : sluta läs min blogg!
Jag har faktiskt också ett privatliv utanför familjelivet och du behöver inte veta om det!

anna like!


 
 


åh så sur jag blir!

Just nu är jag riktigt förbannad! Sitter och skakar samtidigt som jag lyssnar på Michael Jackson (Y) Nej men ååh! På freag ska jag upp tidigt och packa sen måste jag med min mamma och campa! Usch! Mår illa så fort jag tänker på det. Campa är verkligen det värsta jag vet.
1. Toaletterna är äckliga
2. Det är hårt att sova
3. Man vaknar med ca 39487594 myggbätt
4. Tältet är syntetiskt.
5. Det är antingen asvarmt eller askallt
6. Man vaknar alltid astidigt av alla andra dumma familjer som campar
 
Det finns verkligen inget posetivt. Man kan inte platta håret eller föna det eller sminka sig eller ngt. Och man kan inte sitta vid datan och man kan inte ladda sin mobil.. man kan inte göra något över huvudtaget. Åh vad sur jag blir. Just ¨på en fredagkväll också. Kunde hon inte valt ngt annat? Aja ska va hemma minst 2 på lördan har jag bestämt..


hrm

HAHA de där med att sluta äta onyttiga saker börjar jag med imon ^ hrm.. åt en chokladboll igår + 2 cheeseburgare sen åt jag 4 mackor med jordnötssmör och sockerkaka idag.. haha plus en cola (A)

älskling <3

Sov hos älkling igår somsagt.. anna är inte singel längre hihi :) aja vi kollade film och lite sånt :) Är iaf hemma nu. Väckte honom vid halv 12 men han påstod att han vaknade 8. " visstvisst " Stack iaf hem vid 3 och mötte viktor i stan och snackade lite med han. Men han är en svikare så han stack med toffe eller ngn till Andersberg så jag tog bussen hem. NU sitter jag hemma och dör av värmeslag. Ni anar inte hur varmt de e här inne eller. Och så e det typ 25 grader i SKUGGAN ute. Okej jag ska inte klaga jag vill att de ska vara varmt.. Men inte när man inte e på stranden och det hinner inte jag idag så då är det bara jobbigt. Ska ta moppen till mamma ssnart och hämta lite saker som jag har glömt hemma hos henne..
 
 
ser ut som ett fuckface nu. Orkade inte ta av sminket igår så jag sov med det
smart osm jag är. Så har jag inte sminkat om mig eller ngt.. MYSIGT anna!
plus att jag är blek som en snöboll.

some new stuff.

Va i stan igår med Elin och Emilia och så blev det köpt lite saker.


vita tygskor från D.N.A


puder från Nivea
*rekomenderas*

sen köpte jag en ny näspiercing också men den e så liten så den pallar jag inte anstränga mig att ta kort på. alla vet väl hur en sån ser ut eller ?! Den är iaf silver :)
 
 


stan..

Nu sticker jag in till stan med Emilia. Är fixad och klar nu. Sen tar jag bussen till Robin vid halv 6 och sover hos honom tror jag. Blir nt mer bloggande idag tyvärr.. hahah synd va! 
 
 
 
 


wildfire.

Godmorgon cepebarn. Nu sitter jag och checkar tv. Det är Wildfire som jag kollar på varje morgon. Det rekomenderas... Nu ska jag duscha för jag vill inte missa 7nde himelen! hihi. Sen måste jag till staden och  köpa skor.
 

svar till kommentar.

"Hej! :)
Tycker det läppstift du har på läpparna är otroligt fint! Vad är det för märke & vad är det för färg?
Skulle vara oehört tacksam ifall du svarade ! :)

/anonym"

 
Jag har köpt det på Kicks. Det ät Isadora nummer 77.
det kan hända att jag använder pyttleite foundation under.. det beror på. Men det brukar inte behövas :)

helt jävla drogad.

Nu sitter jag hemma. Ni anar inte hur trött jag är. Jag känner mig helt jävla drogad och allt snurrar typ. Vet inte vad det är med mig. Har sträckt hela högersidan och jag har speciellt ont i revbenen. Hahha fan vad jag klagar nu alltså.. Men nu ska jag iaf tvätta bort mitt smink och sen ska ja kolla film och snacka med robin i telefon medans jag dricker cola.. Juste.. Köpte en ny parfym idag. paris hilton nya. hahaha nu blir du inte glad emelie :)<3
Hon träffade Paow idag föresten när hon va i stockholm, hahah hon ringde och grät och sa de till mig, så söt.


hos makke.

Sitter hos Makke nu med han och Robin, Vi ska typ kolla Hem till Midgård snart tror jag. Va i stan innan med dom och Hampe, köpte en ny parfym och så käkade jag och Makke pizza. Känner mig så jävla fet. Har typ gått upp asmkt under sommarlovet. Men det blir inte att jag äter lika mycket oyttigt när skolan börjar så.. Har ätit 2 pizzor idag tex (Y)


makke e g

tråk.

Det spöregnar ute och det har det gjort hela dagen. Jag fattar itne det. Jag vaknade klockan 11 och nu är klockan halv 4 och det regnar lika mycket fortfarande. Under de timmarna har jag bara kollat tv. Sen har jag tatt moppen till affären och köpt en pizza för ja höll på att dö av hunger. MIn pappa jobbar så han kan inte laga mat. Sen höll jag nästa precis på att somna i soffan men då kom min bror och hans kompis inskrikande och väckte mig.. nu blire sitta vid datan typ hela dagen eller något. eller nej jag ska ringa Emilia nu och fråga om hon vill göra något. Jag vill åka in till stan och shoppa upp mina pengar.

...



 Evanescence - My immortal

Jag älskar verkligen den låten. Jag började lyssna på den i förgår hemma hos Linn. Tänker tillbaka så jävla mycket när jag hör den. Massa minnen flyter upp i huvudet och jag tänker på hur många som lämnat mig.
Vill bara gråta när jag hör den. Synd bara att jag inte kan det.

födelsedagen.

Min födelsedag blev ju lite som den blev igår om man säger så. Sommnade ju vid 4 tiden och gick upp typ 9 så ja var riktigt trött ska ja säga er. Sen kom min moster, hennes man och mina kusiner, farmor, mormor och min syster. Så käkade vi och lite sånt vid kanske 11 tiden. Sen vid kanske 4 eller 5 eller ngt stack jag in till stan och träffade alla coolingar som tex, Makke, robin, viktor, harre, olle, max och johan. Vi stack till marinfestivalen och träffade svampbob (Y)  Sen stack jag hem en stund och sen träffade jag även linn och my. Stack hem vid halv 8. Sen kom lite folk till mig på kvällen. Det kändes inte som om jag fyllde år igår.. Vet inte varför. menmen man växer ju upp.. Att fylla år är inte som de va när man va liten längre. Tyvärr.

Gz till mig idag :)

hahha nu är jag äntligen 15! Nu får jag köra moppe och så får jag ha sex. ( lagligt ) Man följer ju inte alltid lagarna.. Men iaf så sommnade jag typ 3 igår för jag kunde inte sommna. Sen vaknade jag vid 9 och fixade mig lite snabbt. Sen kom släkten vid 10 och så åt vi och lite shitness. Fick bara pengar och presentkort på Kicks. Det var ifs bara mammas släkt idag, eller farmor och linda också, men jag har rätt många kusiner och sånt kvar så de ska bli mer. Jag är sur idag, jag vet inte varför, jag fyller fan år. Det är jag som är dagens höjdpunkt idag.. aja ska fira min dag med de spm jag älskar iaf.. det är det som räknas i mina ögon..<3
 
 
det är hundralappar bakom också.. tror jag fick 700-800 ngt.. har inte räknat


2 augusti!

YEY ITS MY BIRTHDAY!

playboy



har glömt att säga att jag har köpt ett nytt playboy halsband på Marinfestivalen. Jag hade ett exakt lika dant förra året fast med ett blått öga, men det va ngn jävla tattarunge som tog de när vi hade gympa.. Även mitt silverflätade armband från Thailand.. Jävla fattilapp säger jag bara, fan köp egna grejer om du läser detta. Poängen va ju att persnonen inte kunde använda det? Jag va den enda på hela skolan som hade ett sånt halsband och ett sånt armband.. smart tjej de dära..Nu har jag iaf ett nytt och jag skyddar det med mitt liv. Never att jag lägger ifrån mig det igen..

lördag-.-

Jag va helt pantad i morse.. men efter allt som hände igår så tänkte jag nog inte så mycket. Jag ställde klockan på 11 för jag trodde de va en vanlig vardag idag och att jag skulle komma på ett program på tv. Men sen när jag gick upp och satte på Tv'n så va de inte på för då va de ju självklart lördag, så kunde jag inte somna om heller. Somnade typ halv 5 igår.. det blev lite sent.. Nu är jag iaf fixad och jag ska till stan snart och fixa en sak.. ingen får veta vad. ska iaf träffa harre och olle tror jag..
puss på skinkan.
 



har ba pyttelite foudation och mascara idag.. jag orkar inte..


...



You don't know what you got till you're missing it a lot </3


förlåt..

Förlåt för att jag inte haar bloggt så mycket på sistone men jag har inte haft tid helt enkelt.. Har bara vart hemma sent på kvällarna och då har jag inte orkat. De senaste dagarna har jag i¨alla fall vart med harre olle och viktor.. vet inte om jag kommer vara med dom så mycket mer för det har hänt en sak.. men man får ju hoppas. Har även jobbat.. eller ah Viktor och Olle har jobbat åt mig typ så har jag fått pengar, jobbade 2 h i torsdags och 1 igår, hade sån jävla mensvärk så det gick inte så bra, orkade inte anstränga mig.
 juste.. jag fyller år imon :)






RSS 2.0