angående svea mössor!

Enligt mig är de de snyggaste mössorna som finns. De sitter syggt och är bara allmänt snygga. men förra året var det sveriges största fjortismössa. Om man hade en sån så va man fjortis helt enkelt. Därför köpte inte jag någon förra året.. fattar inte varför jag brydde mig vad andra tyckte egentligen? Ska ha en sveamössa detta året thats it. sen skiter jag i om folk kallar mig fjortis, då får dom väl göra de då. ska iaf inte köpa en rosa. ska ha en vit eller en svart / mörkblå. Får väl bara hoppas att alla fjortisar har slängt sina mössor nu och att de har hittat en annan fjortismössa ^


converse=out!

hopp då va säsongen slut för mina älskade converse.. Svergies jävla pissväder alltså. Får la börja använda mina uggs nu då. Ska åka till väla snart och köpa ett par andra skor med tror jag, stövlar eller ett par högklackade..
mina converse blev även lite förstörda efter jag ramlade med moppen, men aja


välte med moppen.

Efter skolan skulle jag och elin in en snabbis till stan och köpa lite saker. Det var fint väder så jag tänkte att vi skulle ta moppen. Men sen på vägen hem började det plötsligt spöregna så jag såg ingenting sen började de blåsa som fan. När vi kom till kustvägen så körde jag in påp cykelbanan för jag vågade inte köra på vägen när de blste så mycket. då tog vinden tag i moppen moch vi planade ut i diket. på den millisekunden tänkte jag att jag skulle dö.. fyfan de va hemskt. sen när ja öppnade ögonen så låg moppen i diket och elin såg ja inte så ja reste mig upp och kollade till elin, ingen av oss skadade oss speciellt mycket, bara lite skrapsår på armen sen fick jag asont i min axel och de har ja fortfarande..


skolfoto!

va i skolan idag, och ni vet vad ja tyckte... vi fick 'ven se vårt skolfoto och de gjorde allting mycket värre. fyfan säger jag bara. hände inte så mycket annars, jo jag blev utelåst på rasten och kom försent till gympan (Y)


bakre raden från vänster: viktor matilda simon dessi angelina
sara john felicia daniel
mellanraden från vänster: martin elin albin maria thanida emelia jag linda
främre raden från vänster: simon carl jonas rikard my freddy


hemma från sarah.

Kom precis hem från sarah, vi kollade ngn freakad fårfilm där alla får blev mutanter och bet massa människor som sen också blev får? helt vrickad film. Körde moppe hem och ja förs så mycket så ja inte kunde röra huvudet för ja va så kall om nacken.. sitter fortfarande med jackan på för de känns som om ja kommer frysa ihjäl vilken sekund som helst.. aja hörs imon<3


haha e man bäst så e man.


haha ibland får man alltid som man vill  (Y)


fan va sur jag blir..

detta kan låta extremt bortskämt men de skiter jag i. Pappa vill ta med mig på spa nästa helg och övernatta ngn stans. men jag vill verkligen inte.. det kommer inte på fråga. han tycker att jag aldrig är hemma på helgerna och att han vill ha en helg med mig, men jag är hos robin på helgerna och det finns inget han ngnsin kan göra åt saken. Jag ska dit, visst om han kör mig till ett spa på lördag och sen kör tillbaka mig till robin men never att jag slösar hen hel helg på det. Jag träffar bar han på helgerna och min pappa träffar mig varje dag. att han inte kan förstå. jag ger mig inte..
det är inte att ja inte vill.. det är att det inte passar..
vill faktiskt inte slösa en hel helg på att inte göra ngt alls, när ja kan träffa den ja älskar.




hemma från skolan.

Nu är ja äntligen hemma.. Har pluggat nu i en timme också. Hade först svenska då ja satt och lyssnade på musik
och kollade runt olika bloggar på skoldatan (Y) sen matte då ja faktiskt jobbade förfultt, ganska ovanligt att jag ens tänker men de funkade faktiskt rätt bra idag. sen hade jag och my musikprov och vår dumma musiklärare märkte in att vi fuskade, hade mobilen innanförbhn och kikade lite då och då, annars hade jag aldrig klarat det.
sen stack jag och my och käkade på max, och sen stack vi till gymnastikenshus.
nu ska ja plugga lie till sen ska ja smsa emelie och fråga om hon vill sticka in till stan med mig så att inte min kväll blir hur jävla lam som helst. 

 
ni får dock inte se hur jag ser ut just nu..
fy säger jag bara :)


eurotrip.

dags och checka eurotrip och sen sova ..


.

du ska veta att jag tänker på vad ja ska göra när jag träffar dig varje dag.
Om jag ska smälla dig, snacka med dig, ignorera dig, låtsas som ingenting eller bara vara mig själv mot dig. Någon gång kommer jag stöta på dig och jag tror inte att jag kommer reagera positivt. Du gjorde ngt mot mig som gjorde mig riktigt förbannad och ledsen och ja känner inte ens dig? Men när ja stöter på dig, jag längtar verkligen, jag drömmer att få göra de. det kommer hända.. tro mig. Jag väntar verkligen på att den dagen ska komma. Och jag skiter i om ja kan få skit efteråt, tjejer imellan så vet du konsekvenserna med det du gjorde..

 


bästa låten just nu

dagens höjdpunkt!


Michael Jackson - they dont Care about us Mikkas bootleg


4:e som tar mina bilder..




När det gäller att folk tar mina bilder så blir jag faktiskt riktigt sur.. Fattar inte poängen med att låtsas att vara ngn annan? visst ja kan förstå om nu hon skulle vara riktigt ful och inte våga visa sig.. men skaffa inte bdb på ditt jävla äckel -.-


kollat film och allt nu..

Nu sitter jag och har gjort det mesta.. kollat fillm, pluggat, lagat mat.  Finns inte så mycket mer ja ska göra nu. eller jo städa såklart -.- det är de tråkigaste som finns verkligen. Men jag är tvungen mitt rum ser inte klokt ut. ska göra de sen ska ja duscha och sen kolla film igen. Har så jävla ont i huvudet så det inte är sant.. Men måste till skolan imon.. Kan inte missa mer än vad jag redan har gjort. aja hörs sen puss på er !


sjuk.

sitter hemma nu och ska ladda ner ngn film för jag är sjuk. Har sådan jävla huvudvärk så de inte är sant så jag gick hem från skolan.. Juste, glömde min plattång hos robin.. mitt liv e förstört!


fullt upp i helgen!

Förlåt.. men ni vet vad jag gör på helgerna så jag inte hinner skriva ^tillbringar ju tiden i laolm med min älskling.
men kan berätta lite snabbt.
Fredag:
efter att jag och carl jobbade så stack jag dirket till robin, va hos han en stund sen skulle vi till skummeslöv eller ngt sånt, kommer inte ihåg vad vi gjorde.. xd haha slog iaf upp en bildörr rakt i huvuvdet på mig själv så jag fick en asstor bula. Lyckat.. plus att jag har fått biverkningar från min medecin så ja har värsta flskläppen.. eller nu är de bara ett sår så de ser ut som ett munsår dock -.- menmen.
Lördag: jag är den mest senila människan som finns så jag kommer inte ihåg vad vi gjorde på dagen, kollade film tror jag med jonas och alexandra. På kvällen va vi nere i halmstad frn halv 12 till 20 i 4. de va ju inte sådär jättekul för vi va hemma typ 10 över 4 och sommnade vi 5 tiden.
söndag: vaknade vid 2 sen så gjorde vi ingenting.. sen kom muttan och massa andra, stack ner till båstad och spelade, sen tog ja bussen hem vid 11..


godnatt..

Nu ska emot anna berggren gå och lägga sig.. sådeså. Kommer inte kunna sommna men ändå. Är fan fortfarande rädd.. ska nog skölja ner allt med lite disneychannel.. de funkar alltid!


scared?

Sitter och darrar. kollar på Cry wolf själv och det borde jag inte göra. Varnar er alla där ute som inte sett den. se inte den själva fgs!
 


jobb..


skolan/läkaren.

hade noprov.. det gick faktiskt rätt bra.. för att vara mig.
Direkt efter så stack jag till läkaren med min huvudvärk som jag har hela tiden, han sa att de va ngt, kommer inte ihåg.. han pratade så snabbt. Fick iaf göra bldprov och allt möjligt. Sen har ja fått en medecin mot det nu, hooppas den hjälper. sen stack jag och mamma in till stan och åt, och sen gick jag till bibblan där de va gymnasiemässa. Det sög verkligen.. Vet redan vad ja ska gå :) 
 
 
 
 


hell yeah


stan med my!

Stack in till stan efter skolan med my, Köpte ingenting... Men my därimot köpte jättefina byxor och en jättesöt tröja. Sen träffade jag steffigris och va med henne ngn timme och sist emilie, ellen och sarah :)
Gjorde inte så mkt i stan faktiskt, mest bara gick runt och kikade.. funderade å¨om ja skulle vunnit 1 miljon, hade krävt minst 20000 kr själv att köpa kläder för sen hade appa fått ta hand om de andra och spara det.. men det kommer ju aldrig hända dock..




ngt att investera när man får lön?


skoldagen.

skolan sög.. som vanligt enligt míg ellehur? Klarar verkligen inte av den, den går mig på nerverna. hade bara 4 lektioner idag men ändå.. 
hade först 2 h franska, sen 1 h matte
1 h gympa och sist 1 h bild, som ja kan få mvg i om ja anstränger mig lite tll wiie :D haha så fult som jag egentligen ritar så fatar jag inte vad teija ser i mina bilder :P




jag hinner inte !

Asså ja ska videoblogga och visar hur ja sminkar mig.. men jag ahr så mkt att göra nurförtiden så jag ahr helt enkelt ingen tid! De kommer när de kommer :P


svar till kommentar.

ska pierca mig på torsdag i navlen, gjorde dt jätte ont kan du skriva om dt lite ? :D

Om ja ska vara ärlig så JA det gjorde ont :P jag börjar sällan gråta när jag tycker ngt gör ont men jag fick fan tårar i ögonen.. Jag vill inte skrämma dig men det känns.. Men det är defenetivt värt det.
Jag vet ju inte hur du ska ta men jag började med stav direkt, som man egentligen inte ska, och man ska ju egentligen ta med kanyl men ja tog med pistol.. men jag ville inte gå med ring i 12 veckor. Men du gör ju som du vill såklart.. Det ömmar rätt många dagar efteåt, jag kan fortfarande vara lite öm när jag tvättar det.
GLÖM INTE ATT TVÄTTA DE MORGON OCH KVÄLL.. NOGA!


om man kollar på denna bilden på kulan
där uppe så ser man att den är
irreterad.. men den börjar läka, och de ser inte ut så längre. (Y)


seriöst hur orkar människor nu förtiden?

personen hade dock gästlösen så ja kunde inte printa inläggen men iaf
la ut denna bilden på bdb med bildtext " it´s not about how u fall, it's about how u get up" så va de en med bdbnamn : Battyy som kommenterade..
ja va med i fokus för att reklamera min blogg..



Bettyy: Kom du inte på ngt bättre eller?
Jag: och du vill?
Bettyy: få dig å inse att du är precis som alla andra, herregud du kan ju inte ens komma på något EGET å ha på dig :S Opersonligt
Jag: haha är du dum i huvudet eller? känner du mig? nej skulle itne tro det, jag är mig själv, men du är därimot bara ngn random som har förmycket fritid helt enkelt!
Bettyy: Det tror vi alla inom oss, du vågar bara inte vara dig själv :) och vem va de som va med i fokus av oss 2 egentligen? ^
Jag: de har inget med saken och göra, gjorde reklam för MIN blogg där ja skriver om MITT liv och MINA intressen.. som JAG tycker om. inget annat, men du kanske bara hade koll på hur snygg ja va på bilden ?
Bettyy: Jag spyr åt sånna som du. Jag är den som har för lite fritid som sitter här och skådar hur Sverge redan har gått under
Jag: varför snackar du med mig då?
haha ja trivs rätt bra i sverige faktiskt.
Bettyy: Du trivs här för att du sjunkit lika lågt som alla andra. RIP Sverge
Jag: nej du ligger fortfarande underst :)
Bettyy: Jag e inte ens i sverge.
Jag: behu! va synd <3 KLAGA INTE DÅ!
Bettyy: jo, för jag tycker synd om er som är kvar i den ruttna hålan :)
Jag: äsh då, tänk på ngt annat ist, hmm som tex, att skaffa dig ett liv?
Bettyy: Jag har redan mitt, och btw, om du snakkar för mycke på din s.k Blogg så kommer ingen vilja knulla dig, för det är just det du utstrålar att du vill :)
Nu ska jag dra och ha kul, hej hopp runka snopp <3

Jag: du använder inte det, haha och ja skriver vad ja vill lille du, plus att jag har en pojkvän som älskar mig och vårat sexliv är asnajs om du ville veta de.. och du e den första som säger att jag e billig, kanske för att du inte känner mig. hejdå mangalover!

fattar ine hur folk ens orkar? haha de e patetiskt..


hemma nu..

Nu e jag hemma. skulle egentligen åkt och träffat robin och sanckat om saker som har hänt och sånt men de blev inte av.. så jag och sarah satt och tröståt.. har ätit en hel nutellaburk och nästan en hel chipspåse och en hel meny på max och 4 color..de blir alltid så när jag e ledsen.. fy mår verkligen inte bra nu, känner mig helt nere och jag orkar ingenting.. vet inte vad de e med mig, eller jo de vet jag men ändå. Borde inte reagera på detta sättet. klockan e bara halv 9 men jag funderar fan på att gå och lägga mig. Vill bara sova ..
godnatt på er.


wiie!

Piercingen har läkt nu :)


i will always love u..

Ibland går inte allt som planerat, men blir sviken av de man älskar och saker förändras..
Men livet handlar om att älska och förlåta.
 


att låtar kan passa så bra in..


ekebo igår då.

Jo de va ju som de va, jag och sarah kom vid kvart i 8 och satte oss vid en litenliten dansbana i närheten och lyssnade på musik och bara chillade. Sen vid halv 9 började kön fyllas på så vi ställde oss i den, vid 9tiden va vi inne.. så mkt snygga killar de fanns eller? sen fick ja reda på en sak som sårade mig rijält och gjorde mig rikigt förbannad.. men livet är som de är ibland och de går vidare.. vill inte skriva vad som hända här på bloggen.. pappa komm iaf och hämtade oss vid 1.
nu har ja precis vaknat och känner mig hur ofräsh som helst.. ska duscha nu.
 
 


ekebo.

hemma från ekebo nu och e trött som fan.. berättar imon :) <3


taggataggatagga!

Nu kom ja precis hem från stan, träffade Sarah och Steffi lite snabbt..
nu sitter jag och lyssnar på peppmusik.. ska ju som sagt till ekebo om 4 h :)
wiiiiiiiiiiiie! som ja har saknat de eller. ska släppa loss för en gång skull..

 


bästa pepplåten!


fan silken kväll..

Drog in till stan och träffade fidde, emelie, andres, zace, nille, och baztii. vi hängde vid norra station, haha de var ngt nytt. Sen fick vi reda på att de va ngn fest i vilshärad som vi kom in på så vi skulle sticka dit. alla tog bussen förutom bazti för jag körde han på moppen. Då självklart blev vi förföljda av ngn silvrigbussbil i 1 mil.. jag försökte verkligen få bort han, körde in på cykelbanan och stände av ljuset, stannade moppen, och allt.. men han hängde fortfarande efter, när vi stannade så stannade han. Jag fick panik och körde som en jävla galning, för ja visste inte vart ja skulle, medans bazti va helt lugn.. så tänkte ja ba ah nu måste ja tänka vart vi ska, då va vi precis vid min mamma.. så kunde ja en kringlig väg dit så ja tänkte att om ja inte bromsar i kurvorna så kanske jag kunde skaka av han, de gick en stund men sen kom han ifatt, så de slutade med att vi kom in i ett lägenhetsområde vid frösakull när alla sov och körde som galning, sen stannade vi bakom ett hörn nästan vid vägen och såg bilen fortsätta påp vägen.. fyyfan... skakade i år efteråt, tänk om ja hade vart själv? JÄVLA äckelgubbe som satt i bilen också.. aja så drog vi tiill vilshärad där festen redan va slut och alla stod utanför as osociala och fulla, jag och bazti stack ner till stranden och kollade stjärnorna .. se kom emelie och alla och stannade 5 min innan bussen kom som dom tog, så körde jag emelie hem.
jag kommer aldrig mer köra moppe själv på kvällarna.. NNEEEEEEVER! iaf inte e de områderna...
 nu ska jag kolla desperate housewifes.. snart kollat klart hela första sesongen.. har redan sett den menmen. det går ju inte annat är älska de programet.
godnatt på er sötnosar!



ps. EKEBO IMON MED SARAH! wie!


video och ljudklipp..

hittade massa på datan..
 
 
om man lyssnar ordentligt så e detta ljudklippet faktiskt askul
de e när vi har matte och ingegerd inte e inne i klassrummet, sen kommer hon
dock in. (jag vet att ja e smart i slutet)


vi gör parodi på en tjej i skolan som vi hatar..
ja.. vi kan också va taskiga..

hahaha!
saknar andrea så jävla mkt!
Original Video - More videos at TinyPic

god morgon

nu sitter jag och kollar på the voice där kissie e med.. väntar på emelie sen e de skola..:( ska jobba igen efter skolan ngn timme.. sen ska ja se vad som händer ikväll. HOPPAS PÅ DET BÄSTA TILLS IMON!


att vara nöjd med sin kropp..

Tycker faktiskt det är viktigt att man är det. Visst man behöver inte skryta om den. Men det är helt okej att vara självsäker.. Alla vill ha en fin kropp.. ingen vill vara " fet " eller " mullig " Nufötiden villa alla se ut som pinnar.. Man ska va nöjd över de man har.. Tjejer ska ha ngt att " ta i " det gör inget om man har fett på magen, på benen, eller ngn annanstans på kroppen.. Jag borde egentligen inte skriva denna texten eftersom jag inte är spct nöjd med min kropp själv xd.. men det behöver vi inte gå in på. Tycker bara de e fel att folk ska behöva gå på dieter redan i 15 års ålder? kolla dessie tex.. hur smal e inte hon? ändå säger hon att hon ska börja banta och allt.. tycker de e sjukt.


oj? vems ska ja färga?




home sweet home!


nu har jag äntligen pluggat klart,
städat och allt möjligt.
Nu ska jag duscha och sen ska jag bara krypa ner i sängen och sommna.
imon e de freda! wuuuuuuuw!


plugg och jobb..

Nu sitter jag ovh pluggar efter hela denna långa dagen.. Jag hinner inte blogga så mkt känner jag för jag är aldrig hemma :/ men jag ska försöka bli bättre och ta lite bättre bilder och sånt. OCH jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de ska komma ett videoinlägg men jag vet inte när..
skolan va iaf seg som vanligt och allt annat med. spciellet jobbet. Jag och Carl satt och klippte annonser i 2 h och la dom sedan i bokstavsårdning. fyyyyyyyyyyyyyyyyfan säger jag bara. Har nackspärr nu med.. yshysh!
 
 
haha så söta <3


jag å snossemartin med sin " snygga " katapult


huvudvärk.

försov mig 20 min så de blir att jag skippar sminket.. har en sån jävla huvudvärk också.. orkar nt!


godnatt..

Jag är helt slut.. Har suttit och pluggat jag vet inte hur länge.
Orkade inte plugga matten, de får gå som de går imon..
vet inte om de blir ngt ekebo på lördag btw..
 
 
no makeuuup!


my lovley phone!

min baby e tillbaka!


fin moppefrilla och runnet smink ja har va?


jobb -.-

Skolan va ju nte sådär jätterolig. Hade 2 h språk först, fast vi kollade bara film, sen hade vi matte och jag ligger ritkigt mkt efter om man säger så.. sen hade vi lunch och sen gympa.
haha 9a's strategi är :
alla springer till en varnsin kontroll, möts på mitten och alla fyller i allas, sen sitter vi och chillar bakom ettt hörn resten av timmen.. eller ah alla utom my och emelie , dom gick vilse eller ngt ;)
sen hade vi bild och sen stack jag direkt in och jobbade. Har stått och kopierat tidningar i 1 och en halv timme. Jobbade inte så mkt för jag och carl råkade komma försent ^


hörs ikv

nu sticker jag till skolan. Vi hörs ikväll sötnosar.


usch vilken bild.. bjuder på mig själv.


sommaren 09


några bilder som kanske aldrig kom upp på bloggen eller bdb ..


bilder sen skolan.

skolan sög ju som vanligt. Byggde kattapult på tekniken. Min, elin, emelie och mys ser ut som jag vet inte vad. Man får typ ont i ögonen när man kollar på den. hehe..


hahahahahaha skönheten!




SCHEEEEEEEEEEK LÄGGE!


otursdag?

har precis vart hos läkaren. Det gick inte sådär jättebra, fick inte de svaren som jag ville ha menmen.. sen fick jaf 60 kr av pappa som jag skulle köpa mat för.. så kom jag till max vid halv 10 så öppnade inte de förens vid 10.. så fick vänta en halvtimme -.- sen hade jag inget att göra så behlvde jag en sak på willys så tänkte ja : men shit, pengarna måste räcka ändå, de kostar bara 5 kr. Men självklart sen när max öppnar så kostar ju den menyn jag skulle ha 60 -.- så jag fick köpa en maxbox som typ bebisar äter.. sen när jag skulle köra hem så va de en jävel som körde mitt i vägen i 10 km i timmen så de tog år innan jag kom hem. My stack hem från mig nyss med. Emelie och elin kommer nog snart hit, missade halva dan i skolan idag, najs! Skulle egentligen inte missat musiken men vem pallar musikprov? gör de om 2 veckor.. det blir jättebra (Y)

 
känner mig inte överdrivet fräsh idag.


godmorgon!

Ligger i min säng nu och lyssna pitbiúll.. Ska snart gå ut och fixa moppen lite sen sticker jag ju till doktorn. som tur e missar jag nästan alla lektioner idag :) höhö.. nej nu måste jag fixa mig lite. Kanske hörs när jag kommer hem.


...

livet är ett spel.
och jag tänker inte förlora det.
man spelar bara en gång.
man tror man kommer långt genom att fuska,
men de blir att man får backa bakåt och börja
om från början..

 / anna berggren.
 
 


hemma.. nu?!

Klockan är kvart över 11 och NU är jag hemma. Kanske lite sent för att vara vardag för mig med tanke på hur trött jag är på morgonen xd hehe ups! aja. va och träffade alle och emil på kattegatt och snackade och lite sånt. Fyfan vad ja förs när ja åkte hem eller. Helvete. Är fortfarande en isbit. Men imon får jag min lilla egna sovmorgon. Ska till doctorn imon klockan 9 av privata själv som inte rör er som läser min blogg :)
synd va. haha nej men jag vill helt enkelt inte säga vad jag ska göra där. Missar musikprovet med. NAAAAAAAAAAAAAAAAJS! HIHI. eller egentligen gör jag inte det, men ja åker hem direkt efter doktorn och kollar tv tills musiken är slut.. sen ska ja plugga hela dan :( tycker lite synd om mig själv faktiskt.
har:
matteläxa
noläxa
soläxa
noprov
soprov
bokläsning.
allt de ska ja plugga bara denna veckan.. doh!


min mobil!

jag saknar min mobil, är inte hel utan den :/ Har vart utan min älskling nu i 2 veckor. Grejen är att när sarahs gick sönder på samma sätt fick hon en ny för den gick inte å laga, men min säljs inte längre.. om jag får en sån gammal ful randommobil stämmer jag fan 3. jag ska ha min baby! är så jävla trött på den här jävla skypemobilen. Den suger!


konstnären själv <3


hemma från sannarp.

Nu är jag hemma och jag har fixat mig och lite sånt. Självklart så vann jag ju allt på sannarp * hrm *
hahah nej fy vad dåligt de gick. de ända som gick bra va typ 80 meter. Sen mina skills på kast med liten boll slår ju ingen. 15 m! de ni, försök att slå det. Sen förlorade vår klass självklart stafetten pågrund av vissa segisar, menmen.
Nu ska jag in till stan och möta steffi :) hörs ikväll. efter jag har pluggat -.-
 juste, måste påpeka att när jag och elin tog moppen så körde vi helt fel, vi kom till kärleken sen kom vi på ngn motorväg som va 2filig så jag höll på att pissa ner mig när ja kom i 60 och alla andra bilar i typ 120. Nej fyyy.


elin min gris <3


lägge jag vill ha godis, u have my number ;)
 


sannarp.

sitter och väntar på elin nu.. sen ska vi ta moppen till sannarp.. friidrottsdag där idag med skolan. kuuuuul (Y)
hörs efter skolan homies!


pitbull!


  





  



 hur lyckas han? Hans musik är fan den bästa. Han har inte gjort en ända bra låt. Kan inte sluta lyssna på honom.
och när han har sina brillor på sig e han världens sexigaste.


kvällens skönhet!

jag kan vara snygg om jag vill..


helg i laholm.

sorry om jag int har uppdatrat, men jag har faktiskt inte suttit vid datan på hela helgen. Visst e jag duktig? aja

Fredag : Jag och Sarah stack till Laholm vid kanske 6 tiden. Sen gick vi hem till Robin där han, Kenny, Jonas och ngn alexandra var tror jag. Sen stack vi vidare till Muttan där de va fest. Det var riktigt kul faktiskt, fast vi stack hem rätt tidigt ändå eftersom Sarah och Robin va fulla som fan, medans mitt hade lagt sig och jag hade jätteont i huvudet. Vi stack hem till Robin så sov sarah där också och klaga på att hon drömde om bjönar, hon va så söt :)

Lördag: Vid kanske halv 12 tiden kom Shine och Linus och tvingade med mig och Sarah att åka till hishult och köra Jetski. de va astrist för vi ville inte köra och vi va mitt ute i ingenstans och var ashungriga. De va typ 2 mil in på en grusväg sen så va vi vid ngn jävla sjö. Det ända roliga va när robin stod på bryggan så körde typ linus in i den så robin gled rakt ner i vattnet med kläderna på, och när robin skulle köra och så skulle linus sita på en livboj och dras efter men då flög hans byxor och allt av haha. Sen på vägen hem så fick vi ju självklart bensinstopp mitt ute i skogen. Så fick vi typ vänta i kanske 1 timme. Jag och sarah låg typ bara och grät mitt på vägen.. Sen när vi äntligen var hemma så skulle Sarah sticka hem, då låg jag robin och Shine och kollade Godzilla och Saw, sen kom dennis också ett tag. 

Söndag: KOllade saw med muttan och robin sen kom pappa och hämtade mig.

Nu har jag precis träffat steffi och nu ska ja ut och möta emelie sen ska jag plugga till musikprovet. Om jag har tur så missar jag de på tisdag för jag ska till läkaren mwahaha. Sen börjar man ju jobba på tisdag med .. kul!
men vad gör man inte för money?

hos min sarah <3

sitter hos sarah nu. Ska försöka få tag i ***** sen så ska vi iväg. Nu ska vi se hur detta går.
juste, de blir ingen bloggning ikväll. ska sova hos min älskling.


brottom.

Nu har jag riktigt brottom! ska med bussen om några minuter.
Vill bara påpeka att jag blev hemsk på skolfotot för jag antar att ni undrar hur det blev.
Och de tog ett nytt kamratstödjar fotot. doooh!
aja nu ska ja till stan och möta sarah sen ska vi till laholm, WIIE!

 


bilder sen skolfotot. ( e inte seriösa )








snart till skolan.

Då ska jag och emelie snart till skolan. Skolfoto idag då :)


haha posa såhär kanske?


hos emelie.

Sitter hos emelie nu.. Vi gör inte så mkt. Ska snart äta tror jag. Sen ska vi kolla project prinsessa :)
updaterade inget igår för jag glömde bort fan jag förlorade spelet. jag glömde bort att  jag hade blogg typ. aja idag hade vi iaf skolfoto för elevrådet. Jag och emelie :) men vi ville va med på kamratstödjarnas foto också så vi ställde oss där som ingenting. Och den dumma fotografen märkte inget. Perfekt:) aja imon nhar vi skolfoto på klassen också. Bilderna är på min kamrea och kamerasladden e hemma så de blir dock inga bilder förens imon eller på lördag. (Y)
puss på er.


godnatt..

Nu stänger jag ner datan för jag måste plugga nu. Ska läsa och plugga till noprovet som vi har.. fyfan. orkar inte med skolan. Är tvungen att åka till skolan imon för jag kan inte missa mer..


IDOL!!

nu är det bara 18 min kvar!


 
jag vet.. ingen kan motstå min stämma <3


dead by april

Om man tar bort hårdrocken och den hemska skrikande rösten i bakrunden i vissa delar är musiken underbar. Texterna är fan otroliga.. Lyssna till dom. Dom har iaf en mening.


" losing you "


" what can i say "


hemma igen..

ah då var man hemma igen med samma huvudvärk som jag hade igårkväll. Det är hemskt! Har feber nu med.. Så antagligen blir det ingen skola imon heller. Träffade i alla fall sarah i stan och vi gick och fikade med Emilie, ellen och Anna, det var mys. Kameran kom dock inte upp.. Sen stack jag och sarah och kollade i lite affärer och hon köpte lite nya kläder :) träffade även linn och emilia precis innan jag skulle ta bussen och stod och snackade lite med dom.. saknar tiderna med er faktiskt. Mamma blev ju inte sådär jätteglad när hon fick reda på att jag hade gått ut. Men sånt e livet.. Nu ska jag fortsätta plugga franska och lite engelska hade jag tänkt.. 
 
 
minns det så väl.. det var i vintras. då det alltid var vi 3.
fina strumpor jag hade (Y)


godmorgon.. :)

vaknade för några timmar sen. Eller ah vid 20 över 11 någon gång :) Satt och kollade sjunde himelen tills nu typ. Huvudvärken har försvunnit och jag ska snart in till stan och träffa sarah :) Vet inte riktigt vad jag ska säga till mamma menmen. Får väl säga att jag är skyldig henne pengar eller något i den stilen. Imon måste man ju till skolan dock.. dubbeltimman i franska vill jag ju helst slippa.. slipper den lite för ska ju ha elevråd.. aja.. nu ska jag kolla lite på mina franskaglosor sen ska jag kolla bussarna. Hörs senare ! (Y)


 


msn



min underhållning just nu..



finish.

Kollat klart alla filmer nu. ÄNTLIGEN! så seg denna dagen har varit. Har även gjort lite av matten och hela no'n. Sitter och funderar på om jag ska åka till skolan imon eller inte. På ett sätt vill jag inte sitta hemma, men jag pallar ändå inte vara i skolan till halv 4. Vene riktig vad jag ska göra faktiskt.


detta är ju fan otroligt.



Alla vet ju vem amandavardet är.
Men ååååååh vad jag stör mig på henne. Först när jag såg de här videoinläggen trodde jag inte att hon var seriös utan att hon provocerade. Men hon är ju serilös.. det är  helt jävla otroligt.
För det första så är hon inte ens söt. och för det andra så varför gör man ett video inlägg när man inte har ngt att säga? Allt hon säger är ju bara  mmh! aah ! hihi ! hehe ! visst e jag söt?
NEJ DU E INTE SÖT! Om jag ska vara ärlig så tycker jag att hon e riktigt ful. Hon tror att alla tycker om henne men de finns nog egentligen ingen som gör det.


piercing börjar bli infekterad?

det får inte hända! Kom ut var och sånt ur den nyss. hoppas att det bara är som den håller på att läka eller ngt :S


vet att den ser konstig ut där men jag hade inte lossat
på den än dåå.
ska gå och tvätta den nu..
hörs senare.


är sjuk.

Det känns som om mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst. Kom nyss hem från skolan.. Var på mentorstimmen och slöjden sen pallade jag fan inte mer. Det går inte och beskriva hur ont jag har. Jag som trodde jag skulle vara " sjuk " tisdag och onsdag så blir jag det på riktigt. Karma eller ngt. Ska iaf bara ligga hemma och kolla film och göra alla läxor .. ush. Det är faktiskt rätt tråkigt att vara sjuk.
 
filmerna som håller mig underhållen idag

   


börjar verkligen bli sjuk .. -.-

Orkar inte vara sjuk. Eller okej det gör jag. Tvingar mig själv till skolan imon och så får ja stå ut. Sen på tisdag så kan ja ju bara byebyeskolan. Tänker inte gå dit om jag har 6 lektioner 1 rast och slutar halv 4. Never! Nu ska jag ladda ner ngn film och sen ska jag sova. saknar min robin..


 
goda tiiider


helgen!

Okej alla ni som är intresserade av vad jag har gjort i helegen läser nu. Har gjort lite allt möjligt.

fredag: tog moppen hem till max där massa folk va vid kanske 7 eller något sånt. Sen ringde jag robin och då sa han att jag skulle sova hos honom och att han skulle komma och hämta mig hemma hos mig om ca 1 timme. Så fick ta moppen hem vid 9 eller något sånt och packa. Sen hämtade han mig och så körde vi till Muttan som hade chillfest typ. Stack därifrån vid kanske 12.

Lördag: Stack till Båstad med robin, hans systersån och jonas och fiskade krabbor haha. Eller ah dom fiskade och jag stod och kollade på. dom plågade verkligen krabborna. När vi skulle sticka så ville adam ha med sig krabborna hem. Vi kanske hade 10 st. Men då slängde dom ut dom genom fönstret och sånt när vi satt i bilen, och la dom vid vindrutetorkarna och skötiväg dom och tyckte de va askul (Y) på kvällen så skulle vi på ngt streetrace i markaryd. Det spöregnade och va cepekallt. Sen tog det år innan de satte igång. vi va där från 9 till 12 typ och ja dygnblöt när vi kom hem. Duschade och lite sånt och kollade på Män som hatar kvinnor och myste med min älskling.

Idag: Robin tvingade mig att gå upp vid 1. Sen stack vi till Jonas och va där en stund sen skjutsade han hem mig. gick och mötte min gris emelie sen och snackade lite om vad som hade hänt i helgen och sånt. Vi har även bytt. Hennes svarta uggs mot mina ginajeans. hihi.. aja sen tog jag moppen till flygstaden och träffade sarah som hade köpt en pk flak. Vi satt i solen och bara snackade..

Nu känner jag att jag börjar bli sjuk.. Ska se om jag kan åka till skolan imon. Tror det. Kommer tvinga mig själv. Sen om jag kommer få svininfluensan gör jag fan självmord.

fixad för fest.

fixad för fest nu.. ska bara byta kläder och platta håret sen så!


bror.

haha han e faktiskt lite söt ibland ( IBLAND ! )
oftast hatar jag han och slår honom men ibland e han för söt.
han sitter vid webben och tar masas bilder mitt i natten med blött och ruffsigt hår... Sen tar han bilder när man ser att han är trött.. haha
 
 
sen somnar han med datan i famnen
 


sover alltid bort dagen..

Somnade vid 3 och vaknade vid 6. Smart anna. Det blir alltid så.
jag är astrött när jag kommer hem från skolan så jag lägger mig och kollar tv sen somnar jag i några timmar och sen kan jag inte sova på kvällen sen. Men jag tror jag kommer kunna göra det idag. Ska bara duscha sen ska jag lägga mig i sängen igen. Tror jag börjar bli sjuk. SVININFLUENSAN?! får hoppas på det bästa. Om jag får den så vet jag fan inte vad jag ska göra.


 


G-star.

 


hemma från skolan nu

kom precis hem och och dygnsur. Skolan har varit som den brukar. ASLAM! finns inte så mycket att säga. eller jo jag köpte ett par g-star jeans av my idag för hon använer aldrig dom, hon har typ haft dom 2 grr. Billigt och bra (Y) passar perfa också. Elin lyckades även kasta ett sudd allt vad hon pallade rakt på min piercing så jag hade lust att göra självmord. 
 

 



cepeskola.
och alla killar i vår klass är så otroligt jobbiga så de inte är sant..


ekebo.


denna gången ska jag och emelie fanomej dit !


svar på tal " burnett "

" du passar mycket bättre i blont! FÄRGA TILLBAKA DET! "

svar: nej

jag kommer inte färga tillbaka det bara för att vissa av er tycker det. Det kommer aldrig att hända tyvärr. Jag känne mig själv fräshare och snyggare som brunett och jag trivs i det. Varför skulle jag då färga tillbaka det för att någon annan tycker det? I detta läget är det min åsikt som räknas eftersom det är mitt hår och inte ert. Ni får gärna tycka att jag är ful som brunett men ni behöver inte säga det för ni känar inget på det. Jag kommer vara brunett tills sommaren då jag färgar det blont igen. I början av maj kommer jag färga det ljusare och sen precis innan skolavslutningen ska jag försöka bli helblond sen blir jag brunett över vintern igen. Jag vill inte vara blondin då, thats it. Det finns inget ni kan säga som kommer ändra mina tankar.
 
 


allmänt.

Folk säger att jag ska skaffa ny header. Men det måste vänta tills slutet av september isf. Jag kan inet lägga dom pengarna jag har kvar på det just nu känner jag. Jag har annat jag måste ha än en ny bloggheader. Ni får helt enkelt stå ut med den jag har! Och jag tror videoinlägget med hur jag sminkar mig kommer nu i veckan. ska sminka emelie innan ngn fest eller något sånt hade jag tänkt mig. Glöm att jag sitter och sminkar mig själv eller ngt. Kommer aldrig att hända :) Och fortsätt lääääääääs! Lovar att jag ska börja uppdatera mer !


annas vanliga tabbar:

Jag och Elin skulle baka idag. Jag skulle baka en kladdkaka. Dubbel sats för att vi skulle göra till föräldrarmötet imon-.- Men iaf så skulle Elin göra muffins. jag var askaxig och skrattade jättemycket åt Elin för att min deg var perfekt och hennes alldeles klumpig.. skrattade asmycket åt henne och gick och satte på ugnen, den skulle vara på 175 grader. Efter typ 10 min ställde jag in smeten och så satt jag och elin och snackade lite. sen jag ba "- elin fan vad de luktar bränt
- ja ellehur, har du glömt och stänga av ngn platta?
- ah de kanske jag har, ska kolla
Men så va lla plattor av så vi bara skit samma. Sen fylldes hela köket med rök och elin skriker
- ANNA DET ÄR UGNEN! KOLLA SOM DET RYKER TA UT KAKAN NU! OCH STÄNG AV DEN!
sen gick brandlarmet igång och det va fullt med rök i köket och jag sprang runt i små cirklar och visste inte vad jag skulle göra. Elin därimot kunde kontrolera sig själv och hitta brandlarmet och stänga av det. Jag tog ut kakan och den va svart. fattade itne vad jag hade gjort för fel förens jag såg attg ugnen stod på 300 grader. ups. Sen skrattade elin jättemycket åt mig för att min kaka blev bränd. Själv så glömde hon bakpulvret i sina muffins så dom blev typ en halv cm höga :)
lyckat.
 
 


biblioteket.

haha jag emelie och elin skulle vara duktiga och plugga på biblioteket idag.. Det gick bra till en början.. rättare sagt tills jag var klar och inte hade något att göra. Jag gick runt och kollade böcker och flabbade som fan, åt saker som egentligen inte är roliga. typ en bok som heter " det ända jag vill är att strula med någon " så kollar jag på emelie och gör så jag får tårar i ögonen och får den puppyblicken och bara " emelie :( " det är sånt som vi kan skratta i år åt. Vilket gjorde att de som satt runt oss flyttade till andra sidan biblioteket.. Sen kom även max och Bazti och då gick jag runt själv och skrattade ännu mer. Mötte sara sen också och köpte ngn randommascara till mig och hämtade ut hennes idkort.
köpte ägg och smör sen med elin (A)




hihi :)


världens sexigaste lärare!

Skolan var faktiskt helt okej idag. Men matten var omöjlig. Kunde verkligen inte koncentrera mig och allt e så jävla jobbigt.. usch jag hatar matte, verkligen inte min starka sida. Sen hade vi gympa också som tur är. Ni anar inte.. Vi har världens mest sexigaste gympalärare. Kristoffer. asså han ger ögonorgasm för mig, elin my och emelie.. Vi kan inte sluta titta på honom haha.. vi är patetiska vi vet men han är riktigt snygg. fast jag har min älskling!<3
Kunde inte vara med idag pågrund av piercingen " ohno! " Jag blev ju ännu mer ledsen när jag såg att dom skulle spela basket och springa 2 km :) satt och åt klubba med martin carl och maria ist. Sen fick vi ledigt från bilden, vi skulle rita av ngn i familjen, funderar på att rita en apa och säga att det är min bror :) men får se.
 
 


ajjjjjjjjjjjjjjj

sitter och lider nu typ. Svider som fan och JA de gör ont att pierca navlen. Började fan gråta, men de va typ efteråt så antagligen var de glädjetårar för att jag äntligen har gjort det. Satt där och trodde jag skulle kissa ner mig eller ngt. Och alla som säger att det gör ont när man drar upp skinnet, ni e ju helt ute och cyklar.. Det kändes ingentingen men därimot när dom skönt in allt så trodde jag att dom drog bort skinet från min navel eller ngt.. Nu ska jag i alla fall plugga lite franska snabbt sen ska jag duscha och tvätta det. Funderar på att kolla Fredan den 13nde nu med. Om jag vågar. har inte bestämt mig (A)


piercat navlen



nu är det gjort!


hemma från skolan.

Sorry om jag inte orkade blogga igår men jag hade annat för mig så jag pallade inte helt enkelt. Idag är det ny månad btw och den börjar inte bra. Alltså vårat schema på tisdagar är helt jävla otroligt. Vi har först 3 lektioner och ingen rast imellan sen har vi 50 min lunchrast sen har vi 3 lektioner till med ingen paus. Kanske inte låter så farligt men det är hemskt. Sitter och pluggar franska nu btw -.- Sen vid halv 7 har jag tid på ett ställe och jag ska göra en sak :) men ni får inte veta vad haha..
och nej jag lkan inte göra ett videoinlägg just nu hur jag sminkar mig för min brors webbcam funkar inte just nu dock.. men när den gör det får jag väl offra mig. Glöm att jag gör det själv, sminkar ngn annan eller ngt.
Juste, min älskade mobil gick sönder igår..
så.








jag tror det är 5e gången jag har den här jävla skypemobilen! den suger verkligen.


RSS 2.0