godmorgon :)

nu ligger jag här och ahr astråkigt. Har bara varit vaken i en timme och jag är astrött.
har iaf fixat mig lite och funderar på att dra in till stan och göra ngt men jag vet inte riktigt än.
får se hur min dag kommer se ut idag.
 
 


börjar bli sjuk..

ligger i min säng nu och mår jättedåligt. Vet inte vad jag ska göra, om jag bara så gå och lgga mig eller om jag ska träffa steffi, som inte svarar -.- Har en fruktansvärd huvudvärk, och är helt slut i hela kroppen. aja får se hur det blir.


förlåt för ingen uppdatering.

Jag har inte uppdaterat nu på ett tag. Det bror ppå ingen ork men mest för att mitt internet har dampat sönder.. Usch! jag får verkligen utbrott på det. Men nu funkar det iaf och jag hoppas att de ska fortsätta göra det. Men ni har inte missat så mycket av mitt intressanta liv faktiskt. I söndags tränade jag och emelie och så hämtade jag min Canada goose. Sen igår så var jag i stan hela dagen med steffi och sen på kvällen var jag med henne och Johan. Träffade även marre och massa i stan det var trevligt. Idag har jag vart i stan hela dan med Makke, Johan , Fidde och Marre och alla hon var med, jag gick lite fram och tillbaka hihi ^


visst blev den najs?


bilder sen igårkväll!


my - anna ( för söt på bilden )


bazti - my


emelie


hampe - anna


anna - emelie ( HAHAHA )


emma - tilda


ngn linnea och steffi


 emma och joppe


joppe - hampe


johanna och lisa


anna - emelie


kvällens outfit!



 


eliit!


 
 det kallas nolifer.


D&G parfym!

Den luktar så jävla fucking gott! Snacka om att jag ska ha den. Men denna månaden kommer det nog inte gå så bra ^ alla mina penga e slut sen GBG och canadagoosen. Men det blir en bra julklapp?


godmorgon!

vaknade för ett tag sen. Har duschat och lite sånt nu. Ligger bara och kollar runt på Facebook och bdb.
ska hämta min jacka vid 3 :)


kväll hos Benjamin.

Jag och My stack in till stan en snabbis. Skulle egentligen träffa en viss person men det blev inte så. Sen stack jag hem till Max för My och Nicco skulle på bio. Hos Max va Emelie, Fidde och Johan och sen kom även Tilda. Max körde oss till Benjamin där han och Broberg va :) Riktigt trevlig kväll! Satt och rökte vattenmpipa och lite annat.  Sen kom även Norin, Neidert och Datte. Stack hem rätt tidigt idag för jag är inte på humör just nu. Vill bara sova och glömma allt som hänt idag ( de negativa ) nu ska jag iaf mysa med min älskade Finesse.. IMON SKA JA HÄMTA CANADA GOOSEN ! som dock blev mörkgrå. men whatever?!


Max, Broberg, Benjamin


haha johan är alltid på hugget!


ibland blir skolan förmkt.

Nu sitter jag hemma med min älskling. Som vi dock har döpt om till stumpan helt plötsligt bara för att hon inte har någon svans? aja skit samma.
Skulle bara hem en snabbis och kolla om min plånbok va hemma men så har vi so så jag skiter i hela lektionen. Men ska snart dra mig tillbaka till skolan. Eller ah när det har slutat regna. Palla köra moppe när det regnar? håret blir lockigt. hihi(A)
 
 3


spinnig, sjukt jobbigt!

Jag och Emelie spinnade 35 minuter idag. Sjukt jobbigt. Men jag känner att jag fortfarande har
lite kondition kvar faktiskt, och mina benmusklen sen ridningen är fortfarande kvar :)
har nyss ätit med min syrra och james. Nu ska jag lägga in några bilder på datan och en film som jag har på
Finesse som helt pplötsligt ska heta stumpan? Finesse e finare men det är bara jag som tycker det tydligen -.-


plugg.

Har försökt sitta och plugga min so nu ett tag men det går inte så bra för Finesse är ivägen hela tiden, hon går på
tangentbordet, och biter i pennan och river mig på benen. Får kasta iväg små pappersbollar så springer hon efter dem, hon är som en liten hund. Just nu ligger hon och leker med kudden så jag får hoppas att hon fortsätter med det ett tag så jag hinner färdigt med det jag ska göra. Ska ju in till stan sen och träna med emelie och ikväll kommer min syrra och hennes kille och äter med oss :) mys!

 


skolan/fågelskådningen

Nu e jag hemma från skolan. Eller jag och My var inte så mkt i skolan idag. Först var v ju på fågelskådningen vilket var väldigt tråkigt och kallt! Det såg verkligen ut som de toterade fåglarna men man får väl lita på dem att det inte är djurplågeri. De hade hängt ut stora nät där fåglarna flög in och fastnade och sen la de dem i påsar? Sen tog de upp dem och satte på någon stålsak på deras ben, de små fåglarna stoppade de sen i en burk och de stora i en påse och vägde dem? det såg hemskt ut..
Efter det stack jag och My till Preem i söndrum och köpte muffins och en varm choklad :) Sen stack vi en snabbis hem till mig och såg till så Finesse mådde bra. Alla andra hade lektion så vi sa att min olja i moppen var slut. Som tur e gick Jenny på det. Sen hade vi 45 min matte då jag kände mig mega smart faktiskt.
Efter det satt jag och Martin och gjorde läxan på studietimmen. 

 

 
 ser det inte lite taskigt ut ?!


fågelskådning.

om 5 min ska jag ta moppen till My så ska vi till grötvik med skolan och kolla fågelskådning -.-
men vi missar 2 lektioner som tur e så vi har bara 45 min matte och studietimme idag..
nu måste jag skynda mig!
 
 
 
 
 
 


bokrecension.

Nu sitter jag och skriver min bokrecension.
och finesse siter brevid mig och kollar exakt vad jag skriver :)
snart kommer min mamma hem från stallet och då ska vi gå igenom den
sen ska ja duscha.
tror det blir film ikväll..

 


hämtat finesse nu.

Stack hem en stund efter skolan och sen stack jag in till stan med My.
sen hämtade min mamma mig där så stack vi till åled och hämtade min lilla finesse som just nu
leker med min dragkedja och är jätteirreterande :)

( klicka på bilderna för att få dem större )

  
 


SKOLAN.

missade bussen som gick 10 i 8 så jag fick ta den som gick 20 över 9 och va inte i skolan förens 20 i 10 :)
då hade jag franska i typ en halvtimme sen hade ja matte och sen lunchrast då jag emelie my och dessie gick hem till mig en stund. sen hade vi gympa men den va inte jag emelie och dessi med på utan vi satt och snackade i omklädningsrummet. efter det hade vi bild och jag han äntligen bli färdig med mitt rum :)

 


bio med mamma!

Ska snart sticka på bio med mamma.
Det blir Bröllopsfotografen.
imon ska jag hämta min mise! <3


detta är min emelie <3




haha nu kommer du bli jättesur på mig :)


CANADA GOOSE BESTÄLLD!

Nu har jag beställt en Canada goose Chilliwack från Canada. Har ju försökt få tag på en billig hur länge sen helst men inte hittat någon. Och i Canada är de ju billigare än här i Sverige. Det är tack vare Dessie för hennes kompis är där nu och hon kunde köpa en till mig :) Den blir antingen brun, röd eller marinblå. Men antagligen brun. ÅÅÅÅÅ vad jag längtar. Den kommer på fredag(A)
Och ni som säger att Canada goose är "ute" Kan bara gå och ta er i röven för jag bryr mig inte. 
De är fortfarande de snyggaste jackorna som finns. NO MATTER WHAT!
och som sagt det är ju min åsikt som räknas :)

 


sjuk.

Då ligger man hemma sjuk med allergi. Har kliat sönder mig. Alldeles röd på hela kroppen och min hud bränner. Mina ögom är även svullna och alldeles röda. Så nu ligger jag bara och kolla beywatch men det slutar om typ 1 minut så då får jag hitta något annat att titta på. Usch det är så tråkigt att vara sjuk.


min mamma är för rolig ibland asså..

Hon ringde mig för typ 10 min sen och sa att jag skulle kolla den videon.
Medans jag kollade på den så gjorde hon också det och satt och gapflabbade och kunde inte andas.
jag satt och skrattade åt henne men hon trodde jag också skrattade åt videon.
hon är för söt ibland asså..


promenad.

Har precis varit ute och gått med världens finaste och underbaraste hund ( min syrras )
sen fikade jag och hon ett tag och snackade och lite sånt. Nu ska jag snart börja skriva min bokrecension
och sen kanske jag och emelie ska sticka och träna :)

 


gårdagens outfit.


 vitt linne från vila
 svart tubtopp frå ngnstans i falkenberg
slisktights från gina
råsa högklackade skor från din sko.

dålig kvalitee på bilden !


blog awards 2009 - ÅRETS BLOGG!

Som sagt så vann ju foki! Jag är glad över hennes skull för  hennes blogg är faktiskt bra :) Jag kollade ju inte på galan eftersom jag var i Vallås men jag såg de nu när jag vaknade. Det lite konstifga va att jag drömde att Foki vann och att Paow va 40 röster från att vinna. Tyckte det var lite läskigt. Men aja hon va verkligen värd priset ellehur?


kväll i vallås.

De var lokalfest i vallås. Först var de helt okej för de va många man kände som var där. Men sen dog musiken och många stack efter en timme för musiken kronglade, sen träffade jag även Marre en gammal barndomskompis som jag inte träffat på aslänge och Mickan och Jonna som jag red med när ja var liten, så de var trevlans.
sen kom jättemkt folk och en kille sa att jag såg ut som en drottning haha. Sen blev det lite bråk och sånt så jag emelie och fidde stack vid kanske 20 över 12. Och nu är jag hemma och ska sova när som. Helt slut. Får se om jag orkar träna imon asså..

 


äntligen så får ni veta om min dag!

Emelie's mamma och Emelie skulle hämta mig vid 8. Gissa när jag vaknade? 10 i. Jag fick springa upp ur sängen slänga på mig ngt som låg på min fotölj, hann knappt se vad jag slängde på mig alltså. Sen packade jag ner plattången och mitt smink och så stack vi dirket. Sen när vi kom fram till GBG så fick jag sminka mig på en toalett i en skola och platta håtet mitt i korridoren vilket va väääääääldigt pinsamt om man säger så. Så stack vi till pressbyron så jag kunde köpa en fralla och en cola och sen började vi spendera pengar så det bara small om det! Eller ah i alla fall jag. Det jag började med va att köpa en ny outfit som jag satte på mig för de jag hade på mig så hemskt ut. Sen käkade vi lite på donkan och kollade runt i olika affärer :) det va aschill. Vid 4 så stack vi hem och jag sov typ hela vägen (A)
De flesta bilderna är på Emelies kamera som hon antagligen kommer skicka till mig imorgon eftersom hon har en mycket bättre kamera än vad jag har. Men det kommer ngra i alla fall..






köpte:
svarta jeanstights - gina tricot - 199:-
vitt linne med liten ficka - gina tricot - 129:-
rosa lång kofta - zara - 199:-
blå mössa - kommer nt ihåg - 60:-
svart/grå t-shirt med tryck - hm - 149:-
svart myskofta - cubus - 299;-


godnatt!

Nu ska jag sova efter en kväll hemma hos Benjamin!
imon blire Göteborg! Ska upp klockan 6 man måste ju hinna fixa sig?

på söndag blire mkt mkt mkt mkt mkt bilder känner jag ( hoppas jag, om jag inte tabbar mig och glömmer kameran )
hihi


musiktips!


Fabolous ft. the dream - throw it in the bag

 
Madonna & Lil wayne - revolver


Britney Spears - 3


Ke§ha - tiktok


IYAZ - replay

MEN INGET SLÅR


QLIIIMAAAAAAAAAAAAX!


äntligen !

har äntligen hittat mitt älskade täckstift från makeupstore.
det har varit borta i månader och nu när jag kollade igenom min gamla sminknässesär så låg de bara där. Blev överlycklig. Rekomenderar verkligen det. Det är det ända täckstiftet som faktiskt funkar och håller sig! Dock finns det ju inte i olika färger men det är ju sån med 3 täckstift i en som man blandar ihop.
Rekomenderas verkligen!
och juste, imon så kommer antagligen sminkvideon upp! 
hihihi

 


skola - jobb - stan.

Överskriften förklarar ju de mesta jag har gjort idag. Först var de ju skola med 2 prov. Sen svenska då min tid gick ut på att reta viktor i 2 h. Stack in till jobbet direkt med Carl och stressade som fan för att allt skulle bli klart. Så nu är allt gjort. Behöver inte jobba mer nu på ett tag förens typ nästa månad :) 1700 kr, lättförtjänta pengar..
stack in direkt till stan sen och träffade Emelie och My en stund sen träffade jag och Emelie även Zacke en stund.
Inget blev köpt i stan förutom 2 chipspåsar och en pepsi. Haha det går ju bra med min och Emelies diet .. hrm.

 


lillararasöta anna?

haha vad tycker ni om mig i flätor?
ist för kaxiga anna så blir det snälla anna?
ser lite ut som det faktiskt
 
 


känner mig så fräsh!

duschen nu kommer jag!


förmycket fritid.

ibland har man tråkigt.

http://sendables.jibjab.com/view/4CD85Zpoij0EDCSq


lång daag!

Började med 2 h no och sedan 1 h engelska då jag bara satt och sjöng genom hela lektionen. Och mina jeanstights från gina sprack också -.- när jag skulle visa hur vig ja va så lät det bara " krrrrr " så va de ett stort hål. Bra kvalitee? skulle inte tro det va. Så jag fick gå hem och byta kläder och sen hade vi matte och sedan sudietimme. NGN SOM VILL KÖPA SALAMI ??! haha ska sälja 10 stycken så vi få in pengar till klasskassan -.- redan sålt 7 st idag på jobbet men ändå ( och ja jag kommer ta dricksen själv, noway att jag ger bort den till klassen ) tränade bodypump sen med emelie, det var faktiskt inte lika jobbigt som förra gången. Sen gick jag ut med pullo <3


lyckat!


J A G H A T A R B I L D D A G B O K E N




vad oväntat fel ?!
din mamma kan ha oväntat fel!
jävla sär sida som alltid är ngt fel på.
hade fan skött det bättre själv!


hiss/diss



vinter
jag hatar vinter, och jag hatar när det är kallt ute.
när man kommer ut på morgonen och så får man en sån ischock
och det är så kallt så det gör ont att andas..

pj's
 förlåt men vad är det snygga? ni slösar bara massa pengar på gummiband
och alla skrattar åt er.

mig i såhär mörkt hår
saknar mitt blonda.




canada goose
lätt fett de snyggaste jackorna. Visst dom kanske inte är så
" inne " just nu men whatever? Jag ska ha en så är det bara.

kenza
hon har verkligen sveriges bästa blogg, inte bara den största utan den bästa.
hon behöver inte provocera för att får läsare hon får det ändå.
Läste inte hennes blogg så mkt innan jag träffa henne på stan men efter det klickar jag
in på den varje dag och nu har jag insett hur bra den är.

storstäderna.
tänk om man bodde i gbf eller sthm. men nej det gör man ju inte
utan man bor i hen håla vid västkusten. DOH!



usch så trött jag är.

som vanligt så försov jag mig till halv 8 så jag hann inte blogga i morse, hade en kvart att fixa mig på så det blev bara på med kläderna. Stack till skolan och hade 2h franska då jag och marre satt och snackade sex hela lektionen ;) efter det matte då vi inte gjorde så mkt och sedan gympa där jag och my fick ha byxorna vid navlen för annars visade vi hela magen för vi hade lyckats ta försmå tröjor.. sedan bild..
stack direkt till jobbet efter skolan och jobbade en timme. och nu har jag precis pluggat färdigt min so och funderar på att sova en timme..


detta är humor!


skolan.

skolan va ju som den va. Inget speciellt hände om ma säger så. Lika tråkig som vanligt och Ingegerd fick sina vanliga utbrott på mig..


myyy




haha bjuder på denna bilden.
nya modellerna utan smink?!






skolan snart.

Ska snart gå till bussen med min jobbiga bror.
usch tisdagar är hemska.
Inget sminnk idag heller.. orkar inte :)


hemma från tk.

Jag och Emelie har ju börjat träna på tk om ni inte vet det :) Idag körde vi sån bodybalance, det är typ som Yoga. Det var ritktigt långtråkigt men vi får plågas med det en gång i veckan så vi blir viga + att det är riktigt bra och lugnande för kroppen :) Nu ska jag sova och hela dagen imon kommer gå åt till att plugga allt jag missade idag när jag inte var i skolan.. aja godnatt på er sötnosar! fortsätt läsa min blogg för nu ska jag börja uppdatera igen :)


inget bloggande på typ 1 vecka ?! :S

Förlåt, jag vet att jag är tråkig men jag har haft så mkt å sistone och tänka på och sånt. Men nu ska jag börja igen. Sen så är blogg.se så jävla segt hemma hos min mamma, det tar lixom 1 min bara för mig att komma in på skapa nytt inlägg. Och som de flesta vet så är jag ju inte dendära som har ngt tålamod :) men jag kan lägga ut några bilder som jag har tatt nu denna tiden som jag inte bloggat iaf :)


 
 jag och steffi träffade kenza i stan i lördags
( jag va för söt på bilden )


lööördag!

och i fredags va jag och emelie och chillade hos steffi
kolla in hennes och johans bögblogg
johanochsteffi.blogg.se


hahaahahah



länge sen jag skrattade så mycket.
ni får lista ut själva vad jag skrattade åt :P


förlåt..

orkar inte blogga idag, ha inte hunnit.. det kommer imon jag lovar.


jag lever framför min data..


det gäller att bjuda på sig själv :)


 
 
 
 

vi är så sexiga elin..


fifan vad kallt det är..

jag hatar verkligen sveriges väder. Det är verkligen det värsta som finns..
Kom precis hem i alla fall. Har vart på först utvecklingssamtal som gick rätt bra faktiskt. Sen " lagade " pappa min moppe så tvinga han mig att ta den in till stan. Vilket var riktigt läskigt eftersom jag inbillade mig att jag skulle rammla hela tiden.. I stan träffade jag steffi en stund och satt på espressohouse med en chailatte och snackade lite. Sen stack hon hem så skulle jag träffa marre och alex men jag orkade inte vänta i stan så jag stack hem ^
nu ska jag äta. Har bara ätit snabbmat idag hihihi


aldrig mer !

Jag ska aldrig mer orientera! fyfan. tur att detta är sista året för det var hemskt. Jag och Elin skulle springa och det gick bra från början ända fram tills vi blev lurade av emil och måns att vi hade missat en kontroll så vi fick springa tillbaka när vi var på rätt väg. Där gick bara 30 min bort.. Vi var i vilshärad men sen kom jag och Elin utanför kartan så såg vi en skylt där det står " hej och välkommna till haverdal " då blev vi en aning osäkra men det gick tillsist. Nu har jag asont i mina ben eftersom vi cyklade hem också för att min moppe är sönder -.-
nu ska jag iaf duscha och sen välja kläder och sen in till stan :)



åh -.-


precis när jag eldat upp dom
kommer det nya -.-


hiss/diss

eftersom ni frågar efter det får jag la börja med det :)




- sommaren.
det finns inget bättre än att ligga på stranden och sola och lyssna
på musik, och att ha strandfester med sköna sommarplågor.
tylösand i mitt <3

- Gina tricot.
Det är billigt och de har otroligt snygga kläder.
och det är även bra kvalitee, nästan alla mina kläder är därifrån
loveit!

- platt hår.
jag kan inte ha lockigt hår. visst det är jättefint på vissa
men jag kan verkligen inte ha det. Mitt självfall ser ut som om jag har
fått en elektrisk stöt eller ngt. Noway att jag har lockigt hår!




- halmstad.
för det första så är det utanför allt? och speciellt där jag bor mitt ute iingenstans typ.
och allt folk som bor här, vissa är helt underbara men halmstad är känt för sitt skitsnack.
det går rykten hit och dit om exakt alla. och alla fjortisar utanför mc är ju hemska..
ush! varför bor man inte i stockholm eller göteborg?

- 3
ingen täckning, dåliga abonemang, dålig service..
och massa annat. VÄLJ INTE 3!
98% av sveriges täckning? yeah sure..

-extrema hårfärger
förlår men det är det fulaste som finns. Om jag ser en kille med knallgrönt hår kan jag
verkligen inte hålla mig för skratt. Tänk mig med rosa hår lixom? i dont think so :)


nja skulle nt tro det..


skolan.

hade först mentorstimme dåvi inte gjorde något alls.
sen syslöjd då jag lagade min fina nässesär som gick sönder när vi
välte med moppen, och sen gjorde jag nästan klart min kudde.
sen hade vi franska med cepebirgit som hatar mig och skällde ut mig
pågrund av mitt tuggumi, sen när jag skulle gå och slänga de sa hon
ah gå du dit du hör hemma eller ngt sånt.. hon e störd..
sen rast och sen hade vi so då jag lekte helikopter med mitt hår medans kerstin hade genomgång :)

 


snart skola..

då sticker man till skolan snart. trött som fan är man också... Kanske honner blogga när jag kommer hem om jag inte ska göra något annat.
puss 

 


god natt.

nu ska jag sova.. Om jag nu kommer kunna göra det.
kollade på the unborn nyss, och jag råder er
- KOLLA INTE PÅ DEN MAN BLIR KNÄPP!

 


ngt fel på mig?

Jag har ingen enerigi alls. Har legat i sängen exakt hela dagen och inte rört en fena. Sovit 2 h hit och 4 h dit och jag är fortfarande trött. Jag tror jag har haft förlite sömn denna veckan. så mycket som har hänt. hasr ätit nu iaf. det är ju en positiv sak..


söndag.

hatar verkligen söndagar. Och jag mår så jävla dåligt så det inte är sant. har ju fortfarande inte ätit ngt alls.. jo pyttelite choklad som hampe och robin sen åt upp.. har ingen ork i kroppen så jag kan knappt resa mig ur sängen eller hålla mina ögon öppna.. Men pappa ska ner och handla billys pizza till mig nu. det är nog det ända jag kan trycka ner.


gårkvällen.

Först stack jag till Johan och sen gick vi och mötte sam. Sen spelade vi GHT..
sen stack vi in till stan vid sjukhuset och träffade, fidde, emelie, benjamin, hampe
korsbakke, och broberg. Vi rökte vattenpipa och lyssnade på musik och lite annat..
hur trevligt som helst! Sen skulle jag och emelie gå och köpa cheese till fidde
som var ashungrig så jag gick i strumporna i stan för jag tog fel skor
medeans emelie gick runt i min kusins skor som har storlek typ 48. Hon lyckades
även rammla utanför mc. sen vågade vi inte gå tillbaka för jag inbillade mig att massa
tjejer hade blivit våldtagna i gunillaparken.. så kenny körde oss tilbaka (Y)
sen stack vi hem vid kanske halv 2 och jag mådde illa som fan.. Kändes som
om jag skulle däcka på bussen eller ngt.. 

 


jag älskar dig..

Vem försökte jag lura? Jag visste hela tiden, har ju lärt mig att vara ensam, sånt är livet.
ingenting är som det ska längre, rasar ner igen och blundar för det som händer.
Det går aldrig bra när man sattsar allt man har, man går in för en sak och blir lämmnad kvar.
för det är över nu och jag känner mig krossad, allt går i bitar såfort jag börjar hoppas.
Du finns kvar inom mig, det gör ont när jag tänker på det fina som vi hade som du aldrig vågat sattsa på,
i mina ögon var du underbar, helt klart bäst, och när vi låg där i sängen, fan det kändes perfekt.
hur kan det sluta såhär när jag vet att det finns chanser? släpp mig inte nu och låt mig falla över kanten.
skit i vad dom säger och lyssna till dig själv för om jag kunde skulle jag ge hela världen till dig
du kom som en vind, du var som en prins, men du försvann en dag och kommer aldirg att bli min,
såren läker med åren det har dom gjort förut men du ska veta att jag saknar en bit och det är du.
Varje gång jag såg dig blev jag alltid lika glad, jag önskar att du fick mig känna så varenda dag,
snälla ge mig chansen som du vet att jag är värd, jag ahr en dröm i mitt huvud och den sluar
ej såhär. Jag ber dig om en sak men förstår om det är svårt, men förstör inte det som en gång varit vårt.
det var en kort period men det betydde ändå och nu ger jag dig tid utan att veta hur det går
Vet du hur stolt jag var när vi höll handen tillsammans? det var du och jag fast det kunde vart nån annan.
Jag blev lyckligast i världen varje gång jag såg dig le, nu tappade vi allt, fan alla vet hur det är.
att ge av sig själv fast man ändå vet hur det blir, men fejkar sin lycka sen skiter man i't
men med dig var allt på riktigt, ingenting var fel, förutom att jag inte dög och blev sårad en del.
du kom som en vind du var som en prins men du försvann en dag och du kommer aldrig att bli min,
såren läker med åren det har dom gjort förut, men du ska veta att jag saknar en bit och det är du.


inga planer för ikväll..

Kom nyss hem från stan , åkte in och träffade Emelie och annie och sen träffade vi bazti och massa andra, orkar inte rabbla upp alla namn. jag Emelie och Annie fikade på  espressohouse och lite sånt sen gjorde vi inte så mkt. Fint väder det är ute föresten -.- Nu väntar jag på att Johan ska höra av sig så får ja ser vad som händer ikväll. Som sagt jag har inga planer på vad jag ska göra dock.. är festsugen men det finns ingen fest -.-


fritidsgården -.-

Nu är jag hemma igen.. Först var jag på fritidsgården eftersom jag elin och jonas skulle sköta den. Det är ju de tråkigaste som finns typ. Vi satt och rullade en boll fram och tillbaka och snackade och räknade minuterna. Men sen kom lite folk och då blev det lite roligare.. Sen kom Johan max fidde emelie och emelies lillebror dit och jag övertalade de andra att jag kunde få gå en halvtimme tidigare så att ja kunde va med dom. Vi stack hem till Emelie och chillade och lyssnade på musik och sånt. Har iaf kränkt i mig lite chips ikväll.. det är det ända som går ner iaf. Måste verkligen äta ngt imon känner jag. Men aja nu ska kolla runt lite på facebook ( som jag äntligen har skaffat men fattar ingenting på ) och bdb och olika bloggar och sånt, sen tänkte jag kolla film. Skräck.. som vanligt. ingen som vill kolla med mig nuförtiden ju så då får jag väl kolla själv då :)
vi hörs imon.. puss på er !

 
emelie fidde och emelies lillebror :)


payback time.

Nu får jag tillbaka allt jag orsakat. Jag sårade 6 stycken på mindre än 5 månader. Jag var en riktig fitta. Jag hade blivit sårad så många gånger själv så jag antog att alla killar var lika dana. Men jag hade så fel. Jag dissade de mest underbaraste killarna man kan tänka sig. Alla för 1 person. Jag hittade på dåliga ursäkter för att de skulle bli så lite ledsna som möjligt. Men det hjälpte inte. Jag fick de alla att falla för mig. Jag fattar fortfarande inte vad ni såg i mig. Jag är ingenting har jag kommit fram till. Jag är inte värd ett förhållande. Jag är inte värd att ha en som älskar mig. För allt jag gjorde, jag fattade inte att jag gjorde fel då, men nu vet jag hur det känns att bli riktigt sårad. Det gör ont. Har inte ätit på hela dagen, tänker bara på en sak hela tiden. Älskar han mig eller gör han det inte ?  Kommer jag någonsin komma över honom? Kommer jag någonsin älska någon annan.
Förlåt, jag ska aldrig såra ngn på det sättet igen..


dagen.

Dagen har varit den mest hemskaste som ngnsin hänt.
började med engelska då jag bara satt in och kollade i en vägg.
sen so då jag väntade utanför klassrummet tills kerstin skulle
komma och öppna. Då är det ILLA! sen hade vi soprov och de gick skit
för jag kunde inte koncentrera mig. Sen hade vi rast och sist svenska då vi hade debatt
men jag ansträngde mig inte alls..
jag hatar att känna såhär, inget är viktigt för mig längre.



 


livet är ett spel

gå aldrig in för en sak när de gäller någon annan.
man blir alltid sviken eller sårad.
man kan inte lita på någon annan än sig själv.
det har jag lärt mig nu.
man ska aldrig ta något eller någon förgivet för personen
ändras, ingen ska få kalla dig förutsägbar du ska stå
för den du är och chockera folk med det du gör..
ljug aldrig för då måste man alltid komma ihåg vad man sagt,
glöm inte att ärlighet varar längst..

/ annaberggren


hemma från stan nu!

va och jobbade, steffi hängde med mig och gjorde mig sällskap som tur e. Kopierade papper i 1 h och 20 min.. trist. sen stack vi in till stan och så gjorde vi inte spct mycket, jag tog en chailatte på espressohouse så käkade vi lite på mc. nu måste jag verkligen plugga känner jag. Men jag har ingen ork och ingen lust över huvudtaget. Funderar på att gå och duscha ist och sen sätta på en skräckis och sitta och skaka av räddsla alldeles själv som jag brukar göra (Y)




grissteffi ! <3


snabbt innan jag åker.

annas look today! + uggs




jobba!

Nu ska ja jobba.. kommer om några timmar. bye!


skola.

- tandvårdsgrej - höll på med mobilen
- no
- engelska - hoppade runt som en galning..
- matte - började gråta inför hela klassen ( pinsamt ?! )
- studietid - fick våra enskilda foton vilket jag ångrade att ja ens tittade på mitt )

 
 
 
rätt skumt.. detta är den enda ytliga skadan ja fick när vi
välte med moppen


fjortis :)

folk som säger att jag e fjortis..
jo visst e vi lika?
lite roligt att de som skriver att jag är de är anonyma :)
men jag STÅR iaf för att jag tycker att ni är dumma i huvudet :D

 


RSS 2.0