så tröga.

"vadå? har du inte idomin på läpparna?"
 
 
Jofan! Klart jag har! varje dag hela tiden! det e så jävla fint.
hahahahah seriöst vad tror ni om mig? Jag har aldrig haft idomin på mina läppar, inte ens tänkt tanken..
Jag hade de för att jag e torr och har fått ett munsår i mungipan och de mjuknar upp.. hahaha
vill ni veta vad jag har på läpparna?

 

idioter.

regn-.-


ser ut som om jag kommer få jobba i regn hela dan-.-

regn-.-


ser ut som om jag kommer få jobba i regn hela dan-.-

IDOOOOOOOOMIN PÅ LÄPPARNA?! OHJA!

Träffade Sofia, Obad och Viktor i stan, sen skulle Obad hem och duscha och så skulle viktor " träna" i en timme ( han kom tillbaka efter en halvtimme typ (A) ) Så jag och Sofia satt vid nissan och snackade lite, sen kom Harre Olle Linn och My också.. Senare drog jag och Sofia hem till mig och firade min mormor som fyller ngt,.. har ingen aning vad hon fyller om jag ska vara ärlig.. sen kom även fidde och emelie så tog vi bussen till Sofia sen gick vi till Viktor där Olle och Harre också va. Sen stack vi in till stan och träffade lite annat folk. bla robin som va aspackad :) Sen hände en sak så jag blev den lyckligaste tjejer i världen enligt mig :) hihi.. Nu ska jag sova för ja ska rida imon.. usch. ska ju även jobba på marinfestivalen.
Nu är mina tangenter nerkladdade med idomin för de e ju de jag brukar ha på läpparna säger ju alla !!!!!
hahahahah nej men seriöst mina tangenter har idomin på sig och jag har de på ett ställe på läppen.. nu tror ni säkert helt seriöst att jag har idomin på läpparna.. men aja. i dont care. jag har ****** så drf ja måste ha det.
pusssssssss godnattt på er läsare.


..


tråk..

tummen ner för..


 
 Hur fan tänkte tjejen?
Blondinbella är brunett, hör hon själv hur det låter?
Plus att hon inte passar som brunett heller för den delen, aja hon får skylla sig själv.
Jag har aldrig tyckt hennes blogg var speciellt rolig men nu är den ju verkligen ännu tråkigare.
Nu kommer jag inte ens klicka in på den :)


grattis mormor.

Sitter hemma nu och kom precis hem från Emilia. Sov hos henne inatt. Igårkväll va vi i stan och träffade Oliwer och Harre. Stack hem vid 10 för att vi va så jkävla trötta.. Hade precis somnat så självklart ringde obad mig vid 2 och väckte mig.. menmen. Vaknade vid halv 11 och nu är klockan 12. Idag fyller min mormor år btw! Grattis till henne. Jag mamma och Olle ska fira henne idag lite på kvällen. Glöm att jag stannar hemma hela kvällen. Eftersom Emelie ska jobba och emilia ska vara med linn och asmånga nummer från min mobil har försvunnit så vet jag inte riktigt vad jag ska göra om jag ska vara ärlig. Ska i alla fall fixa mig nu så jag är redo om ngn ringer mig.. pusshaj på er.

ingen bloggning..

Jag har inte bloggat på 1 dygn.. men jag hinner inte faktiskt.. Va iaf i stan igår och shoppade bh mascara solglasögon och ett linne.
 

lika dana solglasögon fast i svart..
ska köpa i vit rosa och lite allt möjligt sen när jag fått min lön.



linne/tunika från gina.. 129;-

prövade även en ny mascara som va på rea.
från Loreal 79;-

Bh'n tar jag nt foto på för den har jag på mig.. Iaf en rosa från HM för 145 ;-

tummen upp för..



Asså jag älskar verkligen hennes blogg! Jag läser hennes, Dessies och Kissies.. Men Dessies och Kissies kanske jag går in på en gång om dagen.. Men Paows läser jag bokstavligen hela tiden, kanske klickar in 5-10 gånger om dagen på hennes blogg. Jag gillar inte Dessie tycker bara hon e fjollig och sen tror hon att hon är mer känd än vad hon egentligen är och att alla tycker om henne och att hon är mycket mer värd än alla andra. Paow är motsatten.. Hon skryter inte om att hon har en stor blogg och även så får hon mycket mer läsare än Dessie? melike. Sen e de ju Kissie.. haha folk som inte visste så är jag ju i finalen om hennes nya BFF.. Och NEJ jag va itne seriös när jag skickade in det och jag trodde verkligen inte att jag skulle komma till final.. Tror inte jag kommer vinna men ändå :) aja som sagt.. Paow ska de va,, ingen Dessie.. Kissie e helt ok men tummen ner för dessie..
dessutom e hon mkt mkt mkt mkt mkt sötare


shulululu

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på hardstyle. Eller okej ensam och ensam, min mamma e hemma men hon sover som vanligt typ.. fattar inte hur hon kan vara trött hela tiden? Plus att hon typ tror att jag knarkar för att jag går ut och ringer ibland.. Hon tror typ att jag ringer en knarkare och vill köpa 5g eller ngt, bara för att jag kanske inte vill att hon ska sitta och höra allt jag säger till mina kompisar? aja.. Har iaf plattat håret och jag tänkte att jag skulle börja sminka mig vid 6 och klockan är halv 5. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. blogga mer kanske.. ja de får nog bli så.


utan smink och sliten e vad jag är nu..



inga bilder (A)

hehe hej jag heter Anna och jag tog inga bilder ikvääll (A) min imon blire partaj och då lovar jag att kameran kommer upp! träffade iaf viktor och olle vid söndrum så drog vi till ab för dom skulle köpa en sak.. gissa vad ? -.- sen tog vi bussen igen till söndrum till max då som hade typ cillfest. fick en lektion hur man slåss typ och jag har upplevt smärta :) (viktors fel ) jag har fortfarande ont ditt cepe.. om du ser dett asså..
nu ska jag sova. men jag kom nss fram till att min natt är förstörd för de e en fluga i mitt rum..

ingen uppdatering..

jag börjar suga på at uppdatera.. men jag har faktiskt inte gjort ett jävla piss idag.. Vart hemma och lyssnar musik typ. Packat har jag också gjort, och så har jag träffat Emilia en stund. Nu sitter jag hos mamma och är sminkad och klar. Ska vara med Emelie sen när hon har ätit. Så ska jag tvinga henne att åka in till stan så vi kan fixa en sak, jag säger inte vad :) 
 
 

gårdagen = misslyckad..

jag och Emelie träffade först Bazti, Nille, Pontus och Zacke för de kom till GT. Så skulle vi ta 18.41 bussen in till stan men så kom den aldrig. Så vid kanske 19.10 så ringde vi till HLT och frågade vart den hade tatt vägen.. Då hade tydligen ett däck sprängts eller något sånt så vi skulle vänta tills den som gick 19.37. Men det pallade inte jag och Emelie så min snälla pappa körde in oss till folkparken. Där mötte vi Oliwer, Harre och Viktor. Vi gick in till Laxön men det var typ inget folk där så vi gick ut igen. Då träffade vi Hampe, Macke och Robin. Vid kanske 9 halv 10 gick vi in igen och då började det fyllas på med folk sen var det asmånga där som man kände. Sen stack vi vid kanske 20 i 12 och Macke robin och Hampe var aspackade och gjorde bort sig totalt (Y) Jag Harre och Oliwer " tappade bort " Emelie och dom.. vi ville inte gå med dom så vi tog en annan väg.. sen missade jag och Emelie ju bussen tack vare det. Så vi fick vänta på nästa buss osm gick halv 2 alltså 1 och en halv timme senare.. kul !!! Och jag har ont i mina knogar, mitt huvud och mina vader sen igår.. Även mina fötter.. varför kkan inget bli lyckat för mig?


svar på tal.

" är det inte jobbigt att sminnka sig så mycket i princip varje dag? :/ "

Nej faktiskt inte.. Kanske för att jag inte gör det?
Det är olika från dag till dag.. Ibland har jag bara mascara, ibland har jag puder och mascara och ibland ahr jag foundation och rätt ofta har jag ingenting faktiskt. Det brukar vara att man inte har ngt smink på hela dan sen sminkar man sig när man ska ut på kvällen och träffa folk.. vem gör itne det ? Sen om man ska på disco eller ngt så sminkar man ju sig mer än vanligt.. eller om man ska på fest. Jag tycker inte det är jobbigt att sminka mig? Jag tycker det är kul.

 
 

jag e tråkig.

Jag vet att jag e seg med att uppdatera.. hehe.. har inte orkat.
Suttit hemma idag bara. sen kom Emelie och så har jag vart med henne och nu är klockan halv 5.
Skulle egentligen gjort en annan sak idag med de blev inte så..
Nu har jag fixat mig och jag väntar på mat och att emelie ska komma.
Vi ska till Laxön ikv påp reaggefestival :) woho..
 


katastrofkväll!

Okej nu ska ni få höra om min och emelies katastrofala kväll. Eller jag tycker i alla fall inte den var speciellt lyckad. sen vet jag ju inte vad hon tycker menmen. Det började med att vi skulle käka pizza i Söndrum så skulle Hampe och Robin hålla oss sällskap. Så ringde vi dem när vi satt på bussen.. men nejnej då var de påväg till Tylösand så jag och Emelie åt pizza själva. Sen tog vi bussen in till stan och där träffade vi Ebba och Sofia så snackade vi ettt tag med dem. Sen träffade vi Tobbe så stod Emelie och frågade ut han om vilka som va töntar och inte på Getinge :) Så satt jag och skratta brevid typ. Träffade även Sara så hoppade vi på samma buss som henne,Emilie och Ellen som också skulle till Tylösand och kolla om det hände något kul där. Det gjorde det dock inte.. Vi gick ner på stranden och kollade bortåt. Så såg vi massa discolampor och sånt på stranden typ. Så tog vi bussen dit så va de typ ngn konstig strandfest med asdålig musik och massa 90ior typ. Så fick vi Cider och sånt.. Sen träffade vi en kille som kom från Östermalm.. Eller jag tror det,, eller så ljög han. vad vet jag ? Men han va iaf aspå så tillsist försökte jag verkligen hålla mig borta från han för han va fett läskig. Sen kom Emelie på att hon va tvungen och sticka hem i sista minuten så hon sprang som satan upp till bussen som gick 23.20.. så rolig i min kompis :) Stannade ett tag med Sara emilie och Ellen och tänkte inte så mycket på hur jag skulle komma hem. men sen kom jag på att jag kanske borde komma på det.. Så hade ju mobilen självklart dött. Fick låna Emilies som tur va.. så ringde jag mamma och frågade om jag kunde sova där för dit gick det bussar.. Sen kom jag på att jag skulle göra en sak imon så jag måste va hos pappa. så jag fick beställa en Taxi till Tylöbeck som skulle komma om 5 min när jag stod nere på stranden och det är 10 min gång upp till vägen. Så sara gick med mig en bit sen fick jag springa. Och tylöbeck e stort så jag visste inte vaaart taxin skulle komma och jag kunde inte ringa heller.. Så jag sprnag typ 1 km längs vägen sen såg jag en taxi köra förbi längst vägen så jag fick vända och springa tillbaka. det var inte rätt taxi men han ba ah okej jag kär hem dig du ser trött ut.. Så körde han hem mig..
ush vad jag är svettig och äcklig nu.. MÅSTE DUSCHA!
 
 
nu vill jag sova!
ska ba tvätta bort mitt rinnande smink..

laxacupen.

har inte bloggat på hela dan.. jag vet. Har inte hunnit. Stack till stan astidigt med Emelie.. Eller ah astidigt och astidigt vid typ11 men ändå. Så köpte jag trosor och rengörningsmedel till ansiktet. Träffade även Harre och Oliwer och snackade med dom ett tag. Sen stack vi dirket till Laxacupen och spanade killar.. Eller ah mest jag eftersom Emelie har pojkvän. Doh! Så var de 2 killar som satt och tog foto på oss, så flabbade vi som fan.. sen kom Sam och Max så skrattadee vi fortfarande så sa vi de till dom. Självklart skulle de driva med dom så de gick fram och ba " ah tog ni foto på våra tjejer ?!" Killarna höll på att pissa ner sig typ. Så tvingade Sam och Max dom att ta bort fotona.. Rätt pinsamt för oss.. plus att den ena va riktigt jävla snygg! Vi snackade ifs med dem sen igen och sa att de bara hade drivet med dom.. Och dom hade tydligen kvar bilderna.. hehe.. jag blir ju s jävla bra på paparazzibilder känner jag.
 
 
usch så ful bild! Men va tvuungen och visa min nya homie!






kvällen..

Stack till Max och va med han och Johan, sen när Johan skulle sticka kom Hampe och sen kom Linn och My. Sen skulle jag ocg Linn in till stan och fixa en sak och när vi kom tillbaka hade även Robin och Macke kommit. Och Johan hade kommit tillbaka. ´Sen kom Fidde och Emelie och det blev trevlans. Vi snackade med Max och planderade lite för vår lokalfest.. detta ska bli najs! Suttit nu i 1h och försökt få ihop lite bra musik.. lyckades faktiskt..
 
 

planerad kväll.

Nu vet jag iaf vad jag ska göra ikväll.. Jag ska till en person som jag säger sen efter jag har vart hos den.. höhö



håret=disaster


kolla så kort det är ?! och lockigt.. det går itne att få platt för det är
alldeles för tjockt.. nu fattar ni kanske varför jag går runt i toffs.
det är ju pinsamt att gå ut såhär?
usch fy blä säger jag bara..
nu ska jag ringa mamma och be henne beställa tid hos frissan,

wait.

Nu sitter jag och väntar på Emilia.. Hon kommer hit snart, hon skulle bara måla klart sitt rum.. som har tatt hela förmiddan.. aja. Det blir väl en innekväll till eller något för mig. Hoppas på att någon ringer och säger att det är fest ngnstans.. e så jävla festsugen så det inte är sant.



jag vill festa!

ibland hatar jag Sverige..

Asså seriöst.. Det bara regnar och regnar.. Kul sommar? De var soligt i kanske en och en halv vecka sen så har de rignat i typ 1 mån.. Sveriges sommrar e sämst.. Det har aldrig varit en bra sommar.. Eller jo, när jag va typ 7 år kanske. Sen dess har det bara regnat och det har tex vart snö i maj och sånt. JAG VILL HA SOL! Inget regn eller hagel.

<3

jag vill vara i din närhet.
jag vill kolla dig djupt in i ögonen och säga att jag älskar dig.
jag vill krama dig och aldrig släppa taget.
jag vill kyssa dig tills jag får ont i läpparna.
du fattar inte hur mycket jag tycker om dig.
jag vill inte vara kär nu.. jag kan inte vara kär nu..
Men du är så jävla underbar.. det går inte att sluta tänka på dig.
jag älskar fortfarande dig.


film.

Det blev en hemmakväll somsagt. Sitter och kollar dolan's cadillac nu med pappa. fattar inte så mycket för jag sitter mest och kollar runt på bdb. Fick nyss reda på att det finns en till fejkbdb om mig.. moget.
jag heter annaaberggren
inget annat (Y)

så jävla pist of!

Killar suger. De är omogna och de ska alltid ha som de vill.. Om de inte får som de vill måste de alltid hämnas.. SNÄLA VÄX UPP! jag känner 1 kille som är äkta och som jag verkligen kan lita på..
Får verkligen damp..
varför kan det inte finnas mer bögar? De e som tjejer typ.. skulle vart perfekt


(Y)

Det går framåt iaf.. Det börjar bra.. det ska bli mycket mycket bättre!
 
 


minnen..

Jag minns när man hängde på Vallås.. Alla vallåsdiscon och alla sköna pers som var där.. Att man hade en kärlek som varade i år känns det som. Jag och Emelie som nästan va på alla Vg'n som man kallade det då.. Haha vi hade alltid lika kul.. Och dagen när vi va i combihallen med Johhny och Mergim, då även Samanta bodde i Sverige.. Asså jag kommer ihåg de som om de vore igår. Och den gången jag och Emilia åkte in till Vallåsgården och träffade Mergim, Denko, Korab och Valmir eller något hette den andre.. Detta var riktigt längesen.. Kanske 1 och ett halvt år sen om inte mer.. Saknar tiderna faktiskt... 
 
 

 haha minns dessa låtarna bra!

ikväll?

jag har en svag känsla av att min kväll kommer bli en katastrof. Klockan e 5 och jag sitter med slarvigt upsatt hår, inget smink och med mjukisbyxor.. Ingen vacker syn ska jag säga er.. och ingen har hört av sig till mig ?!  får panik hahaha.. lever typ på andra (A) nej okej de kanske jag inte gör för jag e typ lite egoistisk av mig.. men många i gänget tycker sämre om mig nu för en sak har hänt.. En sak som jag inte kan göra något åt men ändå får jag skulden.. aja lifes hard. Nu ska vi inte gå in på sånt för jag blir bara på dåligt humör då. Det är jag redan men jag behöver inte bli ännu surare. Min kväll kommer bli att jag och min pappa sitter hemma och kollar på en film typ.. Ingen kommer typ ringa mig :( Eller jo Linn skulle höra av sig om hon fick reda på ngt.. man kan ju alltid hoppas. Hemmakvällar kan vara sköna. Men fan inte på sommarlovet!

 
ser nyvaken och fet ut.. usch detta ser itne bra ut.

 

jag är bäst!

vart på uppkärningen nu och så har jag gjort provet. hahha rovet klarade jag precis man kunde ha max 5 fel och de hade ju då jag.. hrm.. Men uppkörningen gick gallant. Nu ska jag bara vänta tills jag fyller 15 vilket är den andre augusti..
juste, ska käka pizza med Emelie nu, eller ah jag ska käka emelie ska titta på hahaha..
Nu är jag glad! wiie
 
 
glaaaaaaad anna

snart uppkörning..

Nu är jag vaken och jag sitter och kolalr på 7nde himelen. Jag pluggade inget  igår även om jag sa att jag skulle göra det.. hehe. Och jag orkar inte göra det idag. Så jävla trist. Man får väl hoppas på det bästa.
 
 
nyvaken..

visste ni att..


 
 jag har haft en hund?
Det var inte alls längesen. Hade en Cane Corso tik. Hon var svart oh brun och hon var helt underbar.
Allstar Lynx hette hon men vi kallade henne "Lyx" Vet inte riktigt hur det blev så faktiskt. Hon var faktiskt väldens mest underbaraste valp.. Vi hade henne i kanske 4 månader.. Sen var vi tvugna att sälja henne.. ingen behöver fråga varför för jag kommer ändå inte svara.. Och nej de va inte att vi inte kunde ta hand om henne. Jag saknar henne enormt mycket. Men det är bra att vi vet att hon har det bra nu..
Vi hade lite problem med henne när hon var ritkigt liten.. Då var hon tyken och uppkäftig, men de blev bättre och bättre. Sen blev hon riktigt snäll.. Hon gjorde aldrig något dumt mot någon även om hon var så liten och inte fattade vad som var rätt eller fel än. Hon ville inte göra någon illa eller ledsen. Visst hon var valp och hon bet sönder saker och sånt.. Men vilken valp gör inte det? Då skällde man på henne lite och så tog hon till sina "puppyeyes" då gick det inte att vara sur på henne längre. Då bärde man upp henne och kramade om henne.. Min älskade lilla lyx.. kom tillbaka :/




hrm..

jag är förlovad..
med ringar som kostar 5 kr/st


home swet home.

hallu! Nu är jag hemma. Det blev ingen vattenpipa, först och främst missade jag och Emelie bussen så min snälla pappa fick skjutsa in oss. Vi satt vid sibylla ett tag och väntade på Bazti.. Vi träffade även Andres och Padde. Sen skulle då Bazti röka vattenpipa med dem.. Men de vill typ inte ha med mig och Emelie, visst vi fick tillsist men hur kul e det att vara med folk som typ inte tycker om en? Så vi träffade Max och Sam ist :) Trevliga pågar det ;) Vi tog 12 bussen hem..
Har uppkörning imon  så jag känner att jag borde plugga nu.
 
 

 
 
 


måste plugga!!

Hittade änligen på ngt att göra.. haha. Stack in till stan och träffade Harre och Oliwer en stund sen träffade jag Sam och Max och va med dom ganska länge.. Det var trevlans. Nu måste jag verkligen plugga innan jag ska va med Emelie och vi ska åka till Söndrum eller ngt och röka vattenpipa med folk.. kameran kommer upp denna gången jag lovar (A)



 


-.-

jag e sur, arg, förbannad och aggresiv. Har lust att döda ngn just nu, eller okej kanske inte döda ngn, men att ta sönder ngt eller att slå någon hade varit riktigt jävla skönt nu.. Men min bror e inte hemma och jag kan inte slå min pappa.
åååååååååh vill göra ngt men alla e så fkn tråkiga.. Sticker snart in till stan själv och träffar Harre och Olle eller ngt. Pallar fan inte sitta hemma.. Och min pappa har verkligen ingen fantasi.
försöker lyssna på lugnande musik men de går inte så bra.


...


godmorgon :)

God morgon läsare :) Nu sitter jag i soffan med Emilia och kollar 7nde himelen. Eller ah Emilia kollar på det och jag sitter och pluggar. Måste typ göra provet imon :/ Problemet är ju att jag inte har pluggat ngt alls typ.. Får la ser hur det blir..
vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Emilia ska hem om en timme sen får jag se vad som händer..


kvateret skatan..

Nu är jag och Emilia hemma. Vi avr först i stan och träffade Max och sent tog vi bussen till andra Max som hade "fest". Det var inte så många som drack men vi va kanske 13 - 20 pers.. Sen stack vi till stan, hem till ens om hette Anton och där va Sam, Stina, rebecca och Ida. Nu är jag och Emilia hemma och vi ska kolla kvarteret skatan nu.. Jag vet att jag e tråkig för jag har inte orkat ta upp kameran.

fixade och klara.

Nu har vi ättit sovit och sminkat oss.. Ska snart iväg till stan eller ngt. Ska antagligen träffa mellanmax..


kajalen kom på idag också..
plus att jag ska försöka ha nersläppt hår hela kvällen..

då va mitt hår perfekt..




det var tider det..
anna<3barbara

hemma med emilia.

Nu är jag hemma från stan. Stack in för att jag skulle laga min mobil men påvägen in så började den helt plötsligt funka? aja.. Prövade Bh och sånt och hittade en asfin men självklart när man drog kortet så stod de : medges ej.
Prövade 2 gånger och det gick inte.. mina pengar har fortfarande inte kommit.. Träffade Mellanmax sen och va med honom, sen kom även Sam och Josefin. Och juste vi hade lite sällskap med Linn tills hon skulle ta bussen till mange också.. Nu sitter jag med Emilia på mitt rum och vi ska sova för vi e trötta like hell.. Sen ska vi fira min farmor och sen ska vi nog ut ikv..
puss

 nu kommer alla gäster.. doh


jag orkar inte.. jag vill sova!

pappa..

Nu har jag packat ner alla mina kläder och alla mina andra saker.. nu ska jag till pappa sen kommer hela släkten. Hoppas på att Emilia ska göra mig sällskap och att jag kommer få åka ngn stans ikväll..




emelie.

emelie har så mycket väck på magen att hon måste skruva på sig byxorna <3
 
 

3 suger dase.

fattar inte att jag valde till att byta till 3. Bara för jag trodde alla andra hade det typ. jag har inte ens täckning i mitt eget hus? Jag måste gå 50 meter ut på gatan för att jag ska få täckning och de som jobbar på 3 bryr sig inte ett skit. Plus att det är fel på mitt nät så jag inte kan skicka sms.. ska gå in och klaga som fan.. Ska få denna räkningen denna månaden gratis tycker jag. inte för att jag kommer få det men man kan ju alltid hoppas. Det ända positiva är att jag fick en snygg mobil och att jag ringer gratis och skickar gratis till Emelie. Det är det ända! Och det är inte spct mycket.. Usch nej nu vill jag ha telenor eller telia.. Inte tre.. pissa snett på 3 just nu.



förlåt.

Förlåt för att jag sårade dig. Förlåt för all skit som jag gett dig. Jag förstår felet jag har gjort och jag står för det. Det var absolut inte meningen att få dig att känna dig såhär. Men jag klarar inte av det just nu.. Inget är sig likt längre och jag måste få ha lite space i mitt liv.. Alla är så tätt inpå. Men som sagt man lär sig av sina misstag och detta misstaget kommer jag aldrig göra om igen
.

kommentarer.

Alltså helt seriöst.. Ni som kommenterar taskiga saker bara för att vara taskiga hur tänker ni? De skulle aldrig jag kunna göra. Jag provocerar bara för att få mer läsare? Ni kan inte säga att ni provocerar för ni skriver inte ens ert namn eller er blogg? E det för att ni inte vågar stå för vad ni tycker eller vad är det? Om ni har en åsikt så visst, ni får tycka vafan ni vill.. Men om ni ska kommentera min blogg ska ni iaf skriva vem det är som skrivit det annars tar jag bort kommentaren? Och skriv inget fult som " Rikard " eller " Louise " För jag känner inte ens folk som heter så? Ni som kommenterat utan att skriva namn.. Jag vet att ni vet vem jag är eller känner mig halvt.. Det märker jag på kommentarerna.. Så varför inte stå för det ni tycker? Om ni ska skriva något posetivt ja då är det ingen fara att skriva sitt namn eller sin blogg.. Men när det gäller negativ kritik så kan ni aldrig stå för det! Då är det lika bra att skippa det för då läser jag inte ens kommentaren då tar jag bara bort den. Ingen har ens bett om er åsikt och ändå måste ni kritisera? Snälla.. Ni säger att jag är omogen men jag står iaf för det jag skriver och det jag tycker.. Så säg inte att ni knäckte mig bara för jag inte orkade läsa igenom en bibel som ngn anonym skrivit, jag läser första raden sen tar jag bort den.. Som sagt.. Ingen bryr sig om en anonyms åsikt. Om ni vill mig ngt så skriv vilka ni är ist.


DAGEN..

Nu är jag hemma. Jag och Emelie tog bussen vid 20 i 4 till Viktor så kollade vi Hjälp med han och Harre, Sam kom även en stund så snackade vi lite med honom. Sen drog jag och Emelie in till stan och åt, fyfan va gott de var! Hade verkligen inte ätit mycket innand dess.. Då kom även Viktor och Harre igen in till stan och sen tog vi bussen till söndrum och träffade Mellanmax, Bazti, Zacke, Ledel, Matilda och Erica och rökte vattenpipa och lite sånt.. Emelies mamma kom och hämtade mig och henne för typ 15 min sen. Är så jävla trött eftersom vi sommnade 4 igår, eller ah de blir ju idag. Så väkte min bror oss 8 av hans jävla dampanfall. Eller Emelie vaknade ju inte av de eftersom hon sover som en stock när hon väl vaknat :) Imon ska jag hem till pappa och fira min farmor.. JIPPIE! Hela släkten kommer.. woho.

 
 
man känner sig så jävla fräsh nu alltså


VARNING! beroende framkallande.




jag råder er till att inte lyssna på den.
Älskar den bokstavligt talat.. så jävla bra.

boring..

Emelie stack nyss.. Vi kunde inte åka in till stan för hennes mamma ville att hon skulle vara hemma lite.. doh!
jag som skulle in och äta :( mamma e och köper en tacopaj till mig nu istället.. Hoppas på att Emelie e färdig snart med de hon nu skulle göra med sina föräldrar så vi kan göra ngt.. nu har jag trååååååååååååkigt



.


plattat

Nu har jag duschat, fönat håret, plattat håret + plattat emelies hår.. Jag måste verkligen tunna u det säger jag bara. Nu ska vi sminka oss lite och sen ska vi ta bussen in till stan på en söndag för vi har inget liv..
 
 

godmorgon.

Vaknade precis. Jag och Emelie åt nyss frukost som min mamma hade gjort till oss med vofflor bacon och äggröra, melon, och massa :) Nu ska jag duscha och lämmna över datan till Emelie.. Om jag vågar de förstårs. Hennes data e ju helt jävla krashad och det skulle inte förvåna mig om hon gjorde det med min med. Vi vet inte vad vi ska göra idag.. Eftersom klockan redan är 12 så är ju inte vi färdiga förens 1 halv 2..  Får se vad som händer..

angående smink..

Just allt tjat just nu om att alla tjejer har så mycket smink och att ni som läser min blogg tydligen tycker jag och emelie har så mkt smink på bilder.. Helt seriöst, det är när man fixat sig mycket man tar bilder på sig själv? När man ska göra något speciellt som gå på fest eller sticka till något disco eller något. Jag tror ingen tjej tar bilder på sig själv när de e halvfixade. Jag brukar ha foudation mascara och läppstift så de finns mycket mer tjejer i min ålder som spränger sig med smink.. När jag ska på fest lägger jag till ögonskugga och eyeliner eller kajal.. Och juste, ibland tar jag rouge de beror på hur jag känner mig. Om man är tjej ska man sminka sig.. det tycker iaf jag.. Folk som säger att vi har förmycket smink e folk som inte träffat oss.. Skriver itne detta för jag tar åt mig av att ni tror vi e sminkdockor utan överhuvudtaget att alla tjejer sminkar sig.. thats it. inget man kan göra åt saken.


bara mascara och lite läppstift på bilden.
Nartuliga anna kommer fram rätt ofta säger jag bara

svar på tal.

Lilla söta (host) rara du :) Har du någon aning om hur du ser ut? Sprängda med smink? Är du också 95:a då eller? Du skiver att du hatar något som du själv är. Du är en fjortis :) Men se det positivt! Det är ju bättre att vara fjortis än wannabe fjortis. I lol'd. Fast helt seriöst, nu när du kom med på kissies blogg så tror du helt plötsligt att du är... Haha vadå? Kissie ? Här mina damer och herrar har vi en fjortis som är wannabe Kissie! :)

-
Haha jag jag vet hur jag ser ut för jag kollar mig själv i speglen varje dag. Jävligt ofta utan smink också ska du veta :) Nej om du kände mig hade du vetat att jag snart e 15, men du verkar ju inte göra de märker jag. Så jag är en 95a fjortis när jag inte ens e 95a? hahah jojo visst okej tyck du det..  Jo men jag är så jävla mycket fjortis!!! Det enda som e fjortis med mig isf är att jag är blond och sminkar mig.. Och det med Kissie? ser du ngn likhet i hennes och min blogg? Bara för itne du är med i den? haha har du ens blogg? + att jag provocerar men du kanske inte vet vad de är? men tack vare de så stiger min statestik snabbt som fan. suck on that fucker. Du vågar inte ens säga vem du är. men jag älskar sådana som dig ni har så himla söt personlighet tycker jag<3

hemma.

Kom nyss hem och nu sitter jag här med Emelie. Vi träffade Viktor och Harre vid 7 vid  gamla konsum sen stack vi hem till Viktor efter vi hade träffat lite annat folk en snabbis. Hos Viktor kollade vi Naked Mile och så va vi ute en sväng och stack in till stan och käkade cheeseburgare och köpte godis. Om ni vill veta så har jag 1,90 kvar på mitt konto  för mina pengar har inte kommit in än. Nu ska vi käka mackor med jordnötssmör och apelsinjuice och godis.. mums hihi


söta vi e nu.. plus att jag älskar mitt backslick

<3

jag älskar folk som inte har bättre liv än att läsa min blogg och klaga på mig.
ni tror jag tar åt mig också lixom

;(

detta suger!

 

tummen ner för..




De finns överallt! Det är hemskt! Man ser dem på bussen, utanför donkan och i stan överallt!
De tror de e gammla och kan klara sig själva. Men man ser till och med på dem att de e 950r? Visst jag är 1 år äldre och ni kanske inte tycker det är så mkt men tro mig! Det är riktigt stor skillnad på mig och dem. Just från13-14 mognar man rijält eller så blir man ännu mer omogen. De jag älskar mest med dem är ju deras svarta pumps som de inte kan gå i och deras fejklöshår som man verkligen ser är fejk typ 60 m ifrån dem och deras ögon som e sprängda med smink!
De går runt och skriker och tror de e gammla. Men som sagt ni är bara 13, hör ni inte så sjukt de låter?!
Jag och Emelie brukar se massa på tylösand, när vi går förbi dem säger vi ba
- jo men hejhej 95or.
Hoppas de kommer på sig själva snart och växer upp..
ush säger jag bara..
Visst det finns 95or också som e schyssta och inte beteer sig som djur. Jag har själv umgåtts en del med dem, men jag växte ifrån dem. De 2 som jag umgicks med mest sa att jag hade blivit mer omogen medans 10 andra äldre, kanske i 16-19 årsåldern sa att jag hade mogat riktigt mycket.


de här tjejerna kan inte vara äldre än 14!

outfit.




 
jeanstights från gina
ett långt vitt linne
och en jättesöt topp från lindex.
Men det kommer säkert bli att jag byter i sista sekunden.

påklädd och sminkad.

Nu har jag fixat mig och sitter här och e varm som satan! Det går knappt att vara i mitt rum det är typ 30 grader här inne, och även regnar det ute och jag har fönstret på vid gavel..
Väntar iaf på Emelie nu som ska komma till mig.. Vi vet inte vad vi ska göra ikväll än, men det är ju lördag så något borde ju hända. Känner att detta är en dålig dag för mig.. alltså utseendemessigt. Får såna dagar då jag själv tycker att jag ser ut som et as boksavligt talat.. Men det är inte ofta. Nu ska jag ringa emelie eftersom hon inte har ringt mig, hon skulle kolla busstider och sen ringa mig och de va ca en timme sedan.
 
 

klart!

Nu är designen klar och uppe. äntligen!

åska..

Klockan är  11.50 och jag vaknade för 20 min sen. Sommnade inte förens vid halv 3-3 igår så e rätt trött nu. Det åskar och blixtrar ute och jag e rädd som fan. Att de aldrig kan bli fint väder?! Hatar verkligen regn mest av allt.
 
 

tummen upp för..


de e så jävla hett! Deras korta rutiga shorts med shorta och pilotbrillor! Det finns inget bättre än att sticka ner till Båstad och bara spana runt massa snygg stekare/brats. De flesta e ju i 20-25 års åldern vilket e lite synd enligt mig och Emelie. Varför kan inte killar i vår ålder börja klä sig så och ha en sexig 08dialekt?! Vi hade tatt er direkt haha. Nej men seriöst.. Min kille ska va brat när ja ska skaffa ett riktigt seriöst förhållande, alltså när man är typ 25 och har mognat. Jag ska leta like hell.. Innan tyckte ja bara de såg fjolliga och bögiga ut men min åsikt har ändrats helt!

Hittar ingen bild på google på brats eller ngt.. google suger.



lite misslyckat

Jag och Emelie drog ju som sagt in till stan, Vi träffade blandannat min kusin och hans kusin alltså inte två av mina kusiner asså hahaha ah ni fattar.. Vi satt med dom ett tag vid nissan och snackade och tog det lugnt, sen skulle bazti komma men han kom aldrig så jag och emelie fick damp för vi hade suttit och väntat på han, men tillslut kom han och vi va med han i 5 min sen stack han.. vi tog bussen dirket till club experience, på bussen träffade vi viktor och harald och dom va vi med hela kvällen, sam kunde inte fixa in oss för han hittade inte sin kompis, lite synd men vi hade inte hunnit ändå för vår buss gick, lite misslyckad kväll vare allt men vi hade kul ändå, vi tog bussen hem vid 12 och sen hämtade min älskade pappa oss i vilshärad, nu ska jag sova, och förlåt att de inte blev ngra bilder men ja orkade inte helt enkelt inte ta upp kameran.
 
 
fan vad jag photoshoppar sönder bilder asså !
helvete det är nästan så man blir blind !!
jag vet att du som skrev de läser min blogg och jag säger bara puss på dig älskling <3

färdigfixad.

Nu är jag färdigfixad och klar, Luggen och toffsen är plattad och foundationen och mascaran är på. Ready to go out!
Väntar på att sega Emelie ska äta färdigt sin mat så vi kan dra in till stan, ska käka på mc.. har inte gjort det på år typ. Anna ska bli tjock, de e jag typ redan men de fixar la sig. Ska se om vi kanske kan träffa lite folk och vara lite sociala.. Vi e somsagt anna och emelie och vi älskar att göra bort oss.
 
  

händer ikv?

Hemma från stranden nu, ska packa ihop lite saker bla min data sen tar jag bussen hem till pappa och sover där inatt.. jag och emelie ska inte på club experience för de blev lite fel, vi får la fixa ngt annat att göra.

strand tylösand.

Sticker till stranden snar för de e 20 grader ute, stek! Sen ikväll kanske de blir club experience eller vad det heter, en kille fixar in mig och emelie, najs.
 
 
 
Mina d&g shorts från Thailand som jag aldrig har använt !
De va hela byxor innan men jag klippte av dem.
De är inte ybersnygga men de duger om man ska till stranden.
hatar att ha linne med bikini under, spct om det inte är trekantsbikini
för då ser de ut som om man inte har ngt alls under om man inte lägger märke
till banden..


" anna knäcker "

 kollade igenom kissies kommentarer så såg jag en : nej inte anna hon har värsta dåliga ryktet i halmstad och hon photoshopar sönder bilder !
HA-HA, jag skrattade när ja såg den kommentaren. Först och främst så har jag inte photohop. Och jag gör bara om vissa bilder kanske 3 av 10. Men den som skrev de kan ju inte ha känt mig eller juste hon/han skrev att hon/han bara visste vem jag var. hahaha patetiska jävel. Sen att jag har dåligt rykte i halmstad? Vadå? villka tycker inte om mig? Några tönt95or i stan eller de från Vallås och Ab då eller? Jag vet varför inte vissa tycker om mig, AVENSJUKA! De flesta tycker inte om mig och Emelie, eller de e folk som har haft saker imot oss, men sen lärde de känna oss och de började älska oss dirket? Så du kanske också borde lära känna mig innan du snackar massa skit? ´Jag umgås med de folk från Söndrum och Grötvik och de e där ja trivs för de tycker om mig för den jag är. Jag vet vissa som itne tycker om mig, massa wannabe b och folk från ög och vissa från stan, såna ganstergang som tror de e ascoola och att alla tycker om dom! de e fler som tycker om mig än er ska jag bara säga.

 
(klicka på bilderna )
2 omgjorda bilder

 
inte omgjorda

Om jag ska va ärlig kan jag inte påstå att jag photoshoparSÖNDER dom :)

uppe

Klockan är 11 och jag siter och kollar wildfire käkar mackor och kollar runt lite på bdb..
Kan övn berätta från max fest igår. Jag och emelie kom dit vid 7 och så var ett antal där redan vissa var redan fulla haha. De flesta kom vid 8 halv 9 och du va vi kanske 20 pers eller ngt, kul vare :) Fas många åkte hem tidigt för de var för packade, jävla segisar säger jag bara :)

 
 
grr
 
de var alla bilder i think

mitt hår !

Har lust att böla över mitt hår nu säger jag bara, det är en katastrof, en ändå stor tuss!
Jag ahr inte tunnat ut de på ett halvår så de e inte alls fint nu!  Det är därför jag bara har upsatt nu förtiden..
Måste verkligen klippa mig ser ut som ett as..
MITT ÄLSKADE HÅR KOM TILLBAKA!


bilder- max fest

bilder sen festen.. orkar ine förklara:) de kommer imon.




outfiten

grisbild, bjuder på denna säger jag ba.


max med sin fina hatt som jag och emelie köpte









datan dampaar så kan inte lägga ut alla bilder, de kommer imon ja lovar

DESIGN!

DESIGNEN KNEPAR !! ALLT DAMPAR DEN KOMMER NÄR DEN KOMMER,
är sur för de inte går, allt vill inte som jag vill nu, men den kommer iaf
vet att jag har en random menmen

kissies blogg

Vem är det som är med på kisses blogg? jo inte är det ni iaf :) utan de e anna självaste berggren. skickade in för att få en länkning för det mesta, trodde absolut inte att jag skulle bli en av de tre, helt sjukt, fast de hade vart rätt tufft och träffa kissie,


taggataggatagga!

Nu sitter jag hemma efter att jag har ätit med mamma och Olle i paradiset sen cyklade jag därifrån och de tog 20 min, så himla segt ! Nu har jag sköljt av ansiktet och bytt till sommarkläder hihi, trodde inte de va varmt så självklart cyklade jag ju i jeans så va de typ 20 grader ute.. Nu ska jag iaf dra in till stan utan smink och helt ofixad med emelie och vi ska träffa max och fixa lite saker tills ikväll sen ska jag hem och fixa mig med emelie :) BÖRJAR KÄNNA FESTSUGET REDAN. detta ska bli den bästa kvällen på länge!


tylösand-grötvik

Shulululu igen.
Skulle egentligen bloggat innan jag stack, men det blev inte riktigt så.. Tog massa egobilder istället hehe..
Nu är jag iaf hemma efter en rätt kort men skön kväll. Sa ju till mamma att jag skulle sitta hemma hela kvällen för att plugga till moppetestet, men det blev inte riktigt så, har inte tid helt enkelt. jag kommer nog aldrig hinna göra det... Men iaf så cyklade jag och mötte Elin så cyklade vi till Tylösand för att kolla Lena PH och ngn annan kille som jag inte kommer ihåg vad han hette, eller jo orup eller ngn.. trodde de va en tjej först, hur fan skulle ja kunna veta det ?! Sen blev det lamt och Elin skulle sitta med lollo och några som jag inte känner så bra så jag stack snabbt som fan till fidde och ställde min cykel där och sprang som satan till bussen för att inte missa den ( jag fick itne plats i bilen så jag fick åka buss SJÄLV * schysst * ) Men iaf i all stress spilde jag ut cola på mitt linne så de blev en stor fläck, fint.. Hoppade iaf av vid grötvik och så gick jag till Johan där massa va, de skulle va fest men de blev inte riktigt så.. lite mer chillkväll.. De flesta stack vid 11 för de va trötta.. måste ju tagga tills imon då Max fyller 20 ?! Emelies mamma kom iaf och hämtade mig henne och fidde vid halv 12.. kan inte vara trött imon vafan.. Nu MÅSTE jag läsa lite till moppen och sen ska jag sova, och hoppas på att jag inte drömmer en mardröm till, den jag drömde inatt va ju inte så kul om man säger så.. Men det kan vi ta ngn annan gång..

 



kvällens outfit va iaf hög kjol och ett ljusrosa linne.
blev inga bilder sen kvällen för kameran låg i väskan, om den nu ligger kvar..
skulle inte förvåna mig och ngn har snott den

bada.

Nu ska jag cykla ner till Elin så ska vi dra ner till stranden och bada :) wiie, kommer typ frysa ihjäl men de e la lugnt :)
och juste, nu har halva sommarlovet gått, usch!!! Pallar verkligen inte skolan, det är inte riktigt min grej säger jag ba, men ska iaf ha minst alla VG är jag slutar 9an har jag besämt (A) aja puss på rumpan!


elin min gris<3

nya brills

Kom nyss hem från stan, jag och Emelie köpte present till Max :) haha ni får inte veta vad det är! Elleer jo i övermon får ni nog det, kommer nog inte hinna blogga så mycket imon nämligen. Köpte nya brills i stan eftersom mina gamla knäcktes .. detta är samma modell fast i gula, de hindrade mig lite från att köpa dem, att de va gula, gult = fult ? haha okej det är inte sant men ändå, köpte dom iaf bara för de kostade 100 kr och för att det är den enda modellen jag passar i.. Det fanns ett par svarta med med såna ränder om ni vet va ja menar, såna som alla fjortisar har fast de har inget glas, såna fans de men bara 2 ränder där uppe och 2 där nere, men jag skippade dom.. de blev de gulfula iaf..


varför kan jag aldrig va seriös på bilder?
Nu ska jag iaf fortsätta med mitt pluggande och käka kladdkaka samtidigt..
Funderar på att sticka ner till stallet en sväng ikväll faktiskt.

stan

Nu sticker jag till stan med emeliie, de blir ba lite puder och mascara för jag hinner inte sminka mig..
vi ska köpa present till max som ska ha fest imon, hahaha nu jävlar :D


puss


" anna knäcker "

Om vi säger såhär, folk som skriver " eue du är så äcklig " eller " fyfan vad ful du är din fjortishora!" Såna männiksor är de mest patetiska jag vet! Om man vet själv att man inte är äcklig eller riktigt jävla ful så är de antagligen ingen annan som tycker det heller, förutum äckliga emosar eller punkare då förstårs, men ingen bryr sig om deras åsikt ändå haha. Nej men seriöst jag vet hur det är, man kommer in på en söt tjejs bdb och ser att hon har en assnygg tröja eller assnygga byxor, så kollar man lite på henne och man måste hitta ngt fel så kanske man ser att hon har pushat brösten lite mycket så lägger man en kommentar " ska du inte dra ner tröjan lite till " Eller om man hittar en tjej som är riktigt söt så måste man hitta ngt fel på henne innan man lämnar hennes bdb eller blogg.. Jag är inte sån, men hälften av alla tjejer som bor i sverige kan inte inse att det finns söta tjejer som inte är fjortisar horor eller slampor och att ni bara är avensjuka för att inte ni har några bröst eller stora fina ögon, ni måste alltid förstöra alllt! Ni tror också att man bryr sig och att man tar åt sig av era kommentarer? Jag skrattar lite åt dom och ibland svarar jag och knäcker er och ibland så tar jag bara bort kommentaren.. Ingen bryr sig om era åsikter fatta! folk tycker bara ni är omogna och patetiska för att ni inte kan acceptera andras utseende, thats it. Oftast så e de fjortisar själv som kommenterar kommentarer som " fjortis " haha hallO? de e inte jag som sätter hjärtan för min näsa för jag tycker den är ful :)
ville bara säga att jag knäcker er alla
och att livet är bättre som blondin (Y)


usch!


jag orkar inte !!!


stranden.

Vaknade vid 12 så stack jag Fidde och Emelie direkt till stranden typ. Robin cyklade hem och sa att han skulle duscha och äta och sånt. Efter en timme typ kom Max Jacob Sofia och hennes 2 kompisar från gävle. Vi låg där till kanske 3 sen skulle jag och emelie ta bussen hem och de andra skulle ut med max båt och åka ring, ville egentligen också hänga med men nej då ska man på moppekurs från halv 6 till halv 9. Jag tror inte det blir ngn speciellt kul kväll för mig. Kanske är hemma vid 9 och sen så ska man fixa sig och sånt så ja kommer inte iväg förens 10 då typ. nödvändigt isf?
ska klä på mig nu sen måste jag typ dra om en halvtimme.. fifan

.
kvällens lätta outfit
*vita jeanstights från gina
* svart linne från hm
ska ju ändå på moppekurs -.-

gårkvällen.

Igår stack jag till Fidde och sov där med Robin, Han och Emelie. Vi körde klädpoker och hade riktigt roligt haha. Sen lite senare stack vi ut i Tylösand och där träffade vi även Bazti, Ledel, Matilda, Erika, Nille, Pontus och Padde. Vi drog hem vid 12 tiden eller något sånt så kollade vi film och myste. lyckad kväll.
eftersom jag är hos min mamma och min usbsladd till mobilen är hos pappa kan jag dock inte visa outfiten -.-

fixad och klar!

Nu är jag nyduschad sminkad och klar till att sticka till fidde och sova där med emelie och robin.
Och juste, va ju i stan innan med. Först var det bara jag och emelie men sen kom fisken och så gick vi runt och snackade lite.. sen skulle macke och robin ta 30 bussen till bosses så skulle vi hoppa på, jag sprang som satan och kom på i sista millisekunden men emelie och fidde va för långsamma så de missade den, hihi. Sen när vi kom in till stan igen så mötte vi max och hampe sen köpte jag och emelie godis som typ redan är uppätet menmen..



klädbyte i sista minuten


macke


fidde och macke haha



stan

Nu sticker jag in till stan och möter emelie,
puss på er


dagens outfit, ser inte så mke men
* jeanstights
*långt vitt linne
* stor t-shirt med liten ficka från gina

hemma

Nu är jag hemma från söndrum. Har chillat och kollat film med Max Hampe Emelie Fredrik och Robin i Robins förråd. Haha de va inte mycket utrymme där ska jag säga er, 1 säng och 2 m golvyta på längden och typ 30 cm på bredden. Vi kollade iaf Ice Age 3 och den var faktikst bra (A) Värd att se i alla fall. Sen kom Emelies morfar och hämtade oss vid halv 11 och körde mig hem, och emelie då, men nu bor vi inte så nära varandra :/ Det blev inga bilder ikväll eftersom jag glömde min kamera hemma, doh! Nu ska jag tvätta av de lilla sminket jag har och krypa ner i sängen tror jag. Klockan är 10 i 12 och jag är redan trött ?! vad händer med mig..


stallet.

shulululu igen..
Nu ligger jag i bh och trosor, slarvigt uppsatt hår inget smink och nyduschad. Ska fixa mig lite sen ska jag dra in till Falkenberg med mamma och syrran. Det var ngn märkesaffär som reade 40%. Mamma och Linda är shoppingberoende så de sa att de va tvugna att åka dit, sen så måste jag ha nya jeans så då kunde lika väl jag också hänga med tyckte jag.. Mamma gjorde precis vofflor till mig, vi kom nästan precis hem från stallet, hon väckte mig kvart i 8 och sa att vi skulle upp till stallet och rida ut på assa och bjatur, va la tvungen att hänga med. Satt och sov när jag red typ, försökte hålla mina ögon öppna men de gick inte så bra, ibland kändes de som jag slummrade till haha.. Men de va rätt skönt att komma ut ändå, hade inte vart och ridit sen år tillbaka kändes de som, kom typ inte ihåg hur man gjorde nästan... Nu ska jag nog sova i 20 minuter eller ngt och sen sminka mig lite..
se ya later!

 
tinni älskling

sen kväll..

Det blev en sen kväll igår så jag hann inte och uppdatera, eller okej jag hann men jag orkade inte. Gjorde annat istället. Kvällen började hos Max. Va där med han Robin, Macke, Norin, Hampe, Fidde och Emelie. Vi va där från 7 till 9 kanske. Sen bar de av till utanför gamla konsum -.- Alla utom max.. där väntade macke och fidde på langare. Sen drog vi vidare och mötte viktor och sedan mellanmax. Vi gick ner mot grötvik men sen skulle jag Emelie och Fidde plötsligt hem , haha menmen, Kom hem vid 10 över 1 tiden och var riktigt trött, hade ju gått en bit under kvällen. När jag kom hem så såg jag också att någon hade gjort en fejk bdb på mig. Så himla omoget! Men det är ju folk som inte har ngt liv eller äckliga och fula som måste göra ngt sånt.. usch


jag sitter och leker med min tunga med fredrik.
tyckte jag själv va cool ba för ja kunde vika den frammot


emelie, jag och robins fingrar


haha fidde


jag och max


   hampe macke jag


emelie hampe jag

 det fick bli sista bilden

design.

Nu har jag beställt design och kommer ha den på tisdag eller ngt (Y)
stå ut haha

 

Bilder under sommarn


emelie&jag innan max fest.
Ser ut som jag är gravid och mitt face ser ut som ett rövhål menmen
innan max fest



jag och bjärnstig


haha cutie


emelie och jag cyklade med pögarna,, eller ah de cyklade
och vi satt och snackade.. emelie&max på bilden iaf


jag e så jävla cool.


macke och robin


sen va man ju i båstad i tisdes








steffi jag och emelie


och alla stekdagar på tylösand!


lördag..

Vaknade för ngra timmar sen och sen dess har jag bara suttit och latat  mig vid datan och lyssnat musik. Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag sova hos henne inatt. ikväll ska ja väl ut och göra ngt, jag vill inte sitta hemma i alla fall!!
 
 

sommarplågan
Cidinho & Doca - Rap Das Armas
SÅ HIMLA SKÖN!

Båstad igår.

va i båstad igår med Emelie, det var en katastrof. Vi tog 12.04 tåget och kom fram vid kanske halv 1. Sen är det typ 4 km från tågstationen till stan så fick vi gå hela vägen. När vi kom fram gjorde vi ingenting, vi gick runt lite, käkade glass och satt på stranden och bara tog de lugnt. De va en kille som kom fram till mig och ville ha mitt nummer men han va riktigt ful! Men jag gav han det iaf.. Sen smsade han mig svarade som en diss så ja tror han fattar att jag inte e scpt intresserad.. Vid 5 kom Mohammed Emil & Jimmy. Vi va med dom ngra timmar och vid halv 11 så kom min pappa och hämtade oss..


innan tåget


emelie sötnos på tåget






Ingen design ingen ork.

jag vet att min design och allt är en katastrof men just nu orkar jag inte bry mig ett jävla piss! Jag har inga pengar och jag behöver köpa saker. Vet inte vad jag smällt 1100 spen på på tyo 10 dagar? De har bara försvunnit.. Nu ska ja bo hos min mamma med i en vecka och av henne får jag inga pengar, detta kommer inte gå bra!

RSS 2.0