INGET INTERNET!

asså jag får damp.. jag har inget internet hemma hos pappa så  jag åkte till mamma men så har jag inget internet där heller.. åh... pappa säger att vi måste ringa någon hacker som kan fixa det.. men aja whatever.. har ju min mobil nu men jag kaan typ inte uppdatera bloggen med den för de lackar.


Jag har iaf haft en riktigt misslyckad helg. igår va jag på fest med emelie och massa i stan men så blev man utslängd vid halv 11 så stack hem vid 12. sen idag va vi på fest men vi stack där ifrån och sen stack vi till norin och sen hem vid 11 tiden.. nu är jag hos my för jag har sovit här. ska snart hem och duscha tror jag..

Hörlurar..

Eftersom man bara får med såna äckligt jobbiga hörlurar till Iphonen så sitter jag och kolla hörlurar och allt möjligt nu.. och jag vet att alla som läser min blogg läser desiree nilssons blogg och hennes såna, ah vad ska man kalla det, det finns bara 1 ord, hörlurar? aja whatever dom var iaf sjukt snygga så jag gick in på sidan som hon länkade.. fundarar på att beställa hem något av detta...




haha juste..

Jag berättade ju aldrig att jag hade fått in Iphone^^ men jag ringde iaf min pappa efter jag hade tränat igår. först fulade han sig som fan men sen sa han att jag hade fått en.. det är helt sjukt hur nöjd jag är med den! Det enda negativa är att smsknapparna är väldigt små så man skriver lätt fel.. har fått nytt nummer nu igen fast jag kan inte det (Y)


ska ta bättre bild sen när jag har skal och sånt
ska köpa det imon:)


bilder för en gångs skull!

Nu får jag i alla fall in bilder på pappas data från min iphone, men det funkar inte på min.. allt ska krongla heeeeeeela tiden!
aja skola idag och de sög, matteprov och franskaprov.. skitkul!

 


om jag har tur..

så får jag en sånhär


+ ett rosa skal (Y)




hemma från skolan :)

Tisdagar är verkligen hemska.. vi har 1 rast och vi går till halv 4.. usch! aja jag ska in och träna idag med my på friskis&svettis.. 1 h spinnig, tror inte jag kommer orka men aja! ska snart in till stan med pappa också och iphone.. hoppas(a)


idag såg jag ut såhär
vitt långt linne
rosa kofta från zara
beiga jenastights från vila


fort. inget internet..

Jag är jätteirreterad.. internetet funkar bara på pappas data och här får jag inte lägga in några bilder, får inte använda den alls egentligen.. kan iaf lägga upp bild på min nya töjning och på en ny tröja  från gina, har även köpt 2 jeanstights från vila, ettpar beiga och ett par svarta. sen en grå/rosa hoodtröja från bikbok..




inget internet.

har inget internet på min data så inget bloggande idag.. men pappa lovade mig att han skulle fixa det så imon kommer det bilder och sånt.. min nya töjning kom idag btw, dom hade skickat fel så jag fick trycka igenom en 5a vilket gjorde rätt ont.. aja nu ska jag locka mitt hår. puuuuuuuuuuuus


sticker snart.

Ska snart in till stan med My och handla lite saker.. måste köpa hårfärg och hårspray.. sålde pappas choklad idag på skolan så jag känade 100 spen + 2 color (Y) hah...






bytade tröja snabbt.. min rosa kofta sticker ut från
min canadagoose eftersom den är lång och jackan kort..
inte så jättesnyggt när man ska till stan (Y)


outfit..

skola idag igen då.. segt som fan.. men det får man väl stå ut med om man vill ha 260p för att komma in på sin linje -.-


tights - gina
vitt långt baslinne
kofa från zarah
och skor från belle shoes (?!)


orkade inte sminka mig idag så det
blev mascara och pyttelite puder (Y)


folk i halmstad..

Asså det är helt otroliget silken skitstad det är alltså.. Alla säger alltid ba " ååå jag hatar min stad det är så mkt skitsnack och det går så mkt rykten.." men jag är 99,9 % säger på att Halmstad slår det mesta.
Själv har jag lixom varit med om ett rykte.. en viss person, tänker inte nämna namnet började gå runt och säga att jag hade haft sex med hennes bästa kompis pojkvän.. vilket absolut inte var sant.. det lite ironiska i det hela är att hon därimot har haft sex med min bästa kompis pojkvän.. haha!
sen är det en tjej som går runt och säger att hon och min nuvarande pojkvän nästan hade sex på en cup, vilket också bara är bullshit! man blir så irreterad.. och att jag skulle snacka skit om mina vänner? vrf skulle jag göra det.. om man ska hitta på saker så ska man ju iaf hitta på något trovärdigt kanske?
sen finns det ju såna som man bara hatar för att dom är så jävla irreterande.. spelar vuxna och tror att dom känner allt och alla när folk egentligen snackar skit bakom ryggen på dom.. aja.. halmstad är bara en irreterande stad helt enkelt.. nej usch.. sen att det till och med sprider sig till andra städer.. folk kan verkligen inte hålla käften nuförtiden.


Dagens knark



Tinchy Stryder Ft Taio Cruz - Take me back


jag är helt slut..

kom hem från skolan för typ 2h sen.. denna dagen är verkligen helt otrolig.. 1 rast och 6 lektioner.. dessutom så slutar vi halv 4. har suttit och pluggat kärnfysik nu eftersom vi har prov på torsdag men nu orkar jag inte mera.. ska käka tacos och kolla film och sånt med min mamma och min bror idag <3 mys!

och juste, orkade inte ta några foton för jag var helt slut i morse.. imon?! hihi(A)


ÅH SÅ IRRETERAD JAG ÄR!

för det första så har jag en sån jävla huvudvärk så det är inte klokt! kan inte tänka klart.. och självklart så har mamma inte köpt några huvudvärkstabletter! sen var jag ju så dum i huvudet att jag tog ut min töjning sen fick jag inte in den igen så jag satte på idomin så gled den in, sen duschade jag och sånt så när jag skulle torka håret med handuken sen så åkte den ju självklart ner i vasken.. den kostade fkn 100 kronor och så hade jag den i 3 dagar.. fan vad sur jag är nu.. klockan är halv 9 och jag ska sova för jag mår så jävla dåligt så det inte är klokt...


bajbaj min älskade töjning..
då får man börja om från början igen.


idag såg jag ut såhär




 allt från gina utom skorna idag (Y)


kanske egypten!

kanske blir egypten med min älskling tessah i mars!
hoppas!

 


uttöjning

Snacka om att jag har beslutsångest.. ska köpa en över internet för jag ska börja med tunnel, och nej ingen sån som man typ kan stoppa igenom fingret i utan en jätteliten.. en 5a typ.. det andra är inte riktigt min stil.. ska beställa snart när jag får mina pengar.. vilken det vet jag ej.


angående min bloggning..

Jag vet att jag bloggar frma och tillbaka ^ men det blir ofta att jag inte hinner.. att jag har förmycket plugg eller att jag helt enkelt inte är hemma. Och jag vet att jag har lovat att jag ska börja igen och sen inte hållt det men jag ska göra det nu så mycket jag kan. Jag har verkligen skitmycket läxor och prov nu och snart börjar ju de nationella.. och då blir det ännu jobbigare. Men jag ska göra så gott jag kan, försöka göra ngt videoinlägg, och lägga ut mer bilder på dagens outfit och hur jag sminkar mig och lite sånt, sen om ett år om jag kommit in på frisörlinjen kan jag även ge tips och sånt därifrån ;)


 
sitter och kollar x-effect nu.. haha så jävla klockrent (Y)


För er som inte visste..

så har jag skaffat pojkvän :)

Vi har inte varit tsm alls länge, typ 3 dagar men vi hade på G ett bra tag innan vi blev tsm för jag var tvungen att tänka över hur jag ville ha det :) men nu är vi iaf tsm och det är jag glad över <3

 
johan <3


Göteborg igår.

Va i GBG igår med emelie, fidde och sam, min älskling skulle egentligen hänga med men han skulle spela match :/
vi åkte vid 8 alltså gick jagoch emelie upp halv 6.. snacka om att jag va trött igår eller.. vi kom fram vid 9 så fikade vi eftersom allt öppnade 10.. fidde och sam gick för sig och jag och emelie för sig typ hekö dan, vi åt tillsammans sen typ inget mer ^
detta köpte jag


en rosa tröja från gina,


snyggt rock-linne


en lila långarmad tröja, också från gina 50 kr på rean (Y)


skor från belle of shoes eller vafan det heter..
rea va de, dom var helt okej.. köpte dom billigt för att jag skulle ha råd med
kläder :)


svarta tightis från gina, med starkande knän, svårt och förklara hru dom
ser ut


töjning, har en 4a i nu


skolan har börjat nu.

Nu har skolan börjat och då kommer jag blogga mer för då har jag mer tid :) vet att ni alla blir skitglada nu.. men kommer inte palla skriva om inte min statestik höjs.. så fårse hur det blir, lovar att ta mer bilder och lite allt möjligt.. nu måste jag tillbaka till vardagsrummet :) sitter och kollar tv med min älskade mamma!


godmorgon..

Snacka om att jag är trött eller.. hah.. Igårkväll var jag först med Jocke sen kom även tessah och anton, vi skulle kolla film men de blev inte så länge för jocke och anton skulle med 9bussen in till stan. Somnade kanske 3 inne i min brors rum för klarar inte av att ligga 2 i min säng ( tessah sov hos mig )
haha nu ligger hon fortfarande och sover och jag sitter och kollar på Kejsarens nya stil.. ska väcka henne snart för sen ska vi in till stan och köpa biljetter till club experience i think.


inte bloggat på länge.

Har typ inte bloggat på hela lovet, men det blir så på alla mina lov, jag har inte tid helt enkelt ^¨
gott nytt år på er föresten och hoppas att ni hade en najs nyår, det hade jag i alla fall :)


Dagen har varit helt okej, sov hos tessah så vaknade vi vid halv 11 tiden så stack vi in till stan vid 1, vi fikade och lite sånt på robert's och sen så gick vi med becca som tog hål i näsan :) det blev skitnajs, sen skulle vi kolla uttöjning till mig men jag hittade itne den jag ville ha så jag sket i det, ska nog köpa nästa månad.. men tessah köpte en och började trycka i den på biotoan då ville jag med göra ngt så jag tog ett örhänge och tryckte ett nytt hål i mitt vänstra öra, har 3 i högra och 2 i vänstra nu (Y) träffade anton med dom lite senare med.. nu är jag och becca hos mig och vi ska kolla film sen sova, är fan svintrött.. hörs imon!



 


RSS 2.0