träning idag :)

Va och tränade idag flr en gång skull :) de var jävligt längesedan sist haha.. jag ska gå ner 5 kg till sommaren har jg bestämt ! :)
imon har vår skola studiedag :) då blir det träning igen :)


Desperate Housewifes.

Sitter och kollars DH nu.. älskar det verkligen.. absoulut mitt favoritprogram.. skulle ha pluggat hela dagen idag men de blev att jag somnade i soffan ås jag har typ inte pluggat ngt alls.. aslyckat verkligen.. spct när jag har prov på torsdag :)


sovit med sminket.. assöttverkligen


Nytt armband.

Maria i min klass kom hem från Thailand för ngn dag sedan och hade köpt ett armband till mig, jagbad henne köpa ett sånt till mig om hon hittade ngt och det gjorde hon.. skitsnyggt verkligen! tänk sen när man blir brun (A) höhö!


kärlek..

Nu när jag har tänkt efter.. Jag har bara blivit sårad av kärlek.. Jag har aldrig riktigt mått bra i ett förhållande. Antingen så har jag inte tyckt om killen och fått dåligt samvete.. eller så har min pojkvän varit otrogen.. eller så har jag inte fått ha ngt liv överhuvudtaget.. Jag har aldrig haft ett lyckat förhållande.. Det var för ca exakt ett år sedan det tog slut mellan mig och min FÖRSTA pojkvän ( mitt första seriösa förhållande ) Vi var tsm i 3 månader sen dumpade han mig.. orkar inte förklara vad som hände.. Jag var ledsen hur länge som helst och jag hade kvar halsbandet med hans namn i kanske 1 månad innan jag bestämde mig för att slänga det i havet.. den kvällen så glömde jag honom.. några veckor senare blev jag nästan tsm med en annan kille som jag tyckte om som fan men han bodde förlångt bort så det gick inte.. där sket det också sig.. sen kom vår/sommaren och då blev jag tsm med en kille.. vårt förhållande var väl bra fram till 1 och en halv mån då sket de sig totalt och han slutade snacka med mig.. sen va de sommar och jag träffade en annan kille som jag kan säga att jag avgudade så mkt jag tyckte om honom.. samma dag som vi blev tsm så träffade jag ju självklart mitt ex och då kändes det verkligen som om jag fick en kniv i hjärtat.. plus att jag fick det jobbigt hemma och allt.. det sket sig och de tog slut samma dag.. i slutet av sommaren åkte jag till mitt ex igen och vi va tsm i 2 mån innan ja fick reda åp att han hade varit otrogen.. jag förlät han så gick det en månad till så hade han varit otrogen igen..  efter typ ett 4 mån blev jag tsm med en helt underbar kille .. men det höll ine heller pågrund av massa saker.. ´sen dess har jag itne hållt på med ngn.. jag kommer nog aldrig skaffa pojkvän igen känns det som.. men aja.. det kanske börjar gå upp nu, vem vet..


Musik!

Någon frågade om musik så varsegod..



 Chamillionaire & Paul Wall ft. Lil flip - true


Lorentz & M.Sakarias - Baby


Lorentz & M.Sakarias - Meyham


Dj earworm - United State of Pop 2009

 
Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick in Miami Bitch


Taio Cruz - Take me back


Medina - You And I (Svenstrup & Venedelboe Mix)

Orkar inte lägga upp mer, men sen finns det ju alltid

Promoe-Mammas gata
Lazee-Calling out
Madonna-Celebration
Wheres your head at

och mer xd





Lördagen hos strutzarna!

Lyckad kväll hos jacob och sofia igårkväll! :)



Anna: AAW FAN VAD SÖT BILD ! NI VA SÅ SJUKT LIKA NÄR NI VA SMÅ!
Jacob: tack.. men man ser ju att det är sofia för hon är tjock och jag är smal

det var kvälles fyllehöjdpunt fifan..


OMFG

Jag har fkn 30 kr på kortet.. fattar itne hur det har gått till ! för jag har inte köpt ngt spct förutom mina linser.. asså det är helt sjukt. banken tar mina pengar helt seriöst.. så var det förra gången med..


fredag (Y)

Fredag igår då.. det kanske inte var den roligaste fredagen om man säger så. För det första så var det äckligt kallt ute på kvällen, mina ben domnade verkligen av.. sen så hade jag inte kul ngn gång alls typ. Vi stack till en kille som heter Gabbe som hade födelsedagsfest med Bobbi.. asså visst det va kul så men jag va så himla trött så jag var inte på bra humör alls.. Vi kom iaf dit vid kanske halv 10 tiden och sen stack vi hem vid 2.. deckade verkligen när jag kom hem till felicia och sasha..

vaknade i morse vid 12 tiden sen stack jag in till stan och träffade sofia och sen kom pappa och hämtade mig, och nu har jag precis städat huset -.- skitroligt.. funderar starkt på att gå och lägga mig ..

 

 
köpte ett nytt linne igår med.. kanske syns lite på bilderna..
fårn gina iaf för 129:- assnyggt!


Minnen..








sjuk..

å herregud.. jag har sov en och en halv timme inatt.. kunde inte somna för jag hostade som ett as. Hostade även blod så jag va upp och sprang hit och dit.. somnade kanske vid halv 6.. aja stack till skolan iaf för jag kände att jag itne skulle missa no'n.. men jag somnade på ist när vi kollade film så jag missade det mesta ändå.. sen va det ju massa omogna killar i vår klass.. (nämner inga namn) som la 2 stinkbombar i skolan så det gick inte å vara inne.. fifan vad det luktade.. orkade verkligen inte så jag gick hem.. nu har jag sovit i typ 4 timmar.. är fortfarande trött som fan man kan inte sova mer för då somnar jag inte ikväll dock..
måste vara frisk och pigg imon så funderar på att typ gå och lägga mig vid 8tiden idag hah!
festa imon ju!!

 


blää

Asså det är helt sjukt.. min röst går verkligen fram och tillbaka.. även min hosta. Det är jobbigt som fan! aja idag va jag i skolan och sen stack jag till Sture och va med linn och steffi tills sofia och felicia slutade.. Vi stack in till stan och käkade och lite allt möjligt.. La även undan ett assnyggt linne på Gina.. Haha en tröja för en gång skull.. jag vet inte HUUUUUUUR mkt byxor jag har egentligen.. och ändå så köper jag fler och fler fastän jag tänker varje morgon att fan jag måste köpa nya linnen... lite sjukt faktiskt.. har iaf legat och kollat What i like about you och greys anatomy nu i 2 h.. börja bli trött som fan.. bud på att gå och lägga sig faktiskt




Sommarens bikini..

Satt och kollade runt lite och nu har jag äntligen hittat sommarens bikini!
men jag ska köpa en till som är typ brun så jag inte ser så vit ut i början av sommaren. Sen när jag har stekt på tylösand i ngn vecka så ska jag börja använda denna! fifan vad snygg den är lr..

 


grattis ´!

Grattis till min bror som fyller 9 år idag.. har typ inte sagt grattis till honom face to face än men haha orkar inte.. han bryr sig aldrig om mina födelsedagar heller.. aja.. min hals håller på att bli värre.. den fuckar verkligen upp sig totalt ibland.. då låter jag som en strypt bäver med basröst.. usch.. men jag får hoppas att det försvnner snart så jag kan börja träna igen.. man vill ju inte vara fet. usch!


hej osminkade anna underifrån


dröm

haha tänk om de fanns en tävling så man kunde vinna exakt ALLA skor på nelly.com.. asså ja svär på allt jaf hade blivit världens mest lyckligaste tjej isf... ha högklackat till exat allt.. och asfina skor på sommaren och asnygga vinterskor.. menmen.. den drömmen kommer nog aldrig att slå in tror jag faktiskt.. det kommer nog alltid vara att man får ta 500 kr av sitt studiebidrag -.-


börja nt spela det!

du blir beroende dirr.


Hårförlängning till salu

Säljer nu min hårförlängning för 450-500 kr.. inte bestämt priset ännu.. Köpt från rapunzelofsweden för 940 kr. Det är typ bara använt på helgerna och knappt slitet alls.. färgen är mörkbrunt.. tänk efter ni tjänar 400 spen på det och det är som nytt.. det är 7 slingor och 16 clips.
intresserade?
mejla isf [email protected]


Converse..

Till sommaren måste jag ha nya Converse! Har ju några stycken men måste ha fler.. hmm vad har jag för några typ. Helsvarta, brunrutiga, vita låga, vita med låg sula, svartvita, och typ lilastickaktiga..
men jag måste ha nya^ funderar starkt på några av dom här! äckligt snygga.. 

 


(färgerna ser olika ut, men dom e som på den första bilden )



bruna/blåa?

Vad tycker ni om mig i bruna ögon?


ingen bloggning

min data e ju fortfarande sönder.. men ska försöka så mkt jag kan ^ pappa har lovat att lämna in den! får damp snart ^


ligger och kollar tv nu.. ska snart ut å tvätta.. skitkul -.-


RSS 2.0