iphoneskal!

MÅSTA HA!


inget internet.

Nu funkar äntligen internetet på min brors data så nu kan jag använda den. Han har inget att säga till om.. Min data är dock fortfarande sönder, tror jag.. har inte haft på den på ett tag men whatever, den står hemma hos pappa ändå.. Idag har jag varit i skolan.. börjar tröttna riktigt mkt på det faktiskt men jaja.. kom hem vid kvart i 3 sen dess har jag pluggar.. skitkul :) har ju soprov på Islam på frdag -.-


lazee - calling out

kan inte sluta lyssna på den..


Hestra idag,,

haha fifan, jag är helt slut. Gick upp 10 i 6 för att vi skulle vara på skolan kvart i 7. BUssarna till Hestra gick 7.. eller ah vår gick kvart över -.-'
vi var framme runt halv 10 tiden :) och då testade vi skídor, pjäxor och sånt.. snacka om att det var en snygg kille inne i skidshoppen eller.. haha omg! men aja..
jag och elin började åka eftersom becca my och emelie skulle åka i barnbacken... sen åkte vi alla 5 och sen försvann elin.. vettefan vad hon tog vägen. Då övertalade My oss om att vi skulle åka något jävla långspår? villket inte gick sådär jättebra! eftersom My ramlade och de va stenar överallt och mitt inne i en skog.. sen var det ju brant med.. vet inte hur många gånger jag nästan åkte in i träd.. sen lurade becca in emelie och my i en annan skog så jag fick vänta på dom i 30 min innan de kom tillbaka... sen lurade becca in oss igen i en annan skog som var hemsk.. 90 grader rakt ner och knappt någon snö så vi fick gå ner hela vägen och My ramlade och gled ner kanske 20 meter.. haha längesen jag skrattade så mkt.. jadu.. vi har varit med om lite allt möjligt idag faktsikt.. rätt mkt off pist som inte rikitgt var meningen egentligen.

 
 
 
 
där skulle vi ner (Y)


världens snyggaste skor!

Ska köpa på Mådag och ha på Royal Night Club! Så sjukt snygga!!




lördag..

Igår så stack jag in till stan.. skulle egentligen till akuten och ta bort glasbitarna i foten men jag orkade inte så jag tryckte ut de själv.. va i stan med emelie men köpte inget, och sen så stack jag hem och vilade en stund.. sen stack jag till My och var med henne och Rebbe, vi stack in till stan för dom skulle äta och sen stack jag till Danny.. Emelie och fidde kom även sen.. Det var inte sådär jätteroligt kan jag inte påstå.. menmen.. stack hem vid halv 1 tiden ..


Fredag-kvällen..

Jadu.. herregud säger jag bara.. Detta är lite sent eftersom det är Söndag men jag har inte kunnat blogga..
I fredags så tillbringades kvällen med Tessah.. Vi stack in till stan vid kvart över 8 tiden och var i stan.. först skulle vi snacka med någon som hade kallat tessah hora och så gick hon runt och sa att hon nästan hade sex me dmitt ex när vi va tsm.. det roliga va ju att hon stod helt tyst occh nästan började gråta.. aja whatever.. sen stack vi till en fest där ALLT gick sönder och alla va svninfulla och de va spya på toaletten.. usch.. mend et var roligt folk så vi stannade ett tag, tills alla blev utslängda och jag fick glas i foten.. hade kasnke 7 i den ena och 4 i den andre.. sofia som vi mötte på österskans fick sitta och trycka ut de hon kunde tills min buss kom.. fifan vad ont jag hade, helt sjukt... 

 

 
haha endi <3
 


haha steffi älskling <3


MAXI!

hahah dan har tillbringats på Ica Maxi (Y) känns ju rätt high class eller? hrm..
aja  my skulle klippa sig där ( hos en assnygg kille ) hehe
aja whatever, så gick jag och emelie runt och fulade oss inne på Maxi.. Men de som jobbade där trodde ju självklart att vi snattade så vi hade kanske 5 st efter oss ´hela tiden, vilket var väldigt obehagligt och irreterande!
tycker att det är dåligt som fan.. visst om de misstänker något men då e de bättre att dom går fram och säger det och gör bort sig än att de går och typ lyssnar på vad vi säger och förföljer oss.. tycker det är ohyffsat faktiskt..
var riktigt nära på att bara gå fram till en och säga " Om ni nu tror att vi snott ngt kan ni lika gärna leta igenom oss och sluta följa efter oss för detta går mig på nerverna" USCH.. tänker aldrig gå in på Maxi igen så med en kompis för det är obekvämt.. aja Mys hår blev jättefint sen stack vi in till stan en snabbis och så träffade jag tessah och lite sånt shitness.. hon höängde även med hem till mig och "pluggade" :)

 
 
 
B-U-S-T-E-D!


Går i sömnen?

Helt fuckat.. ja va tydligen uppe i morse men även så dvaknade jag vid 10 och kommer verkligen inte ihåg att ja hade varit uppe, uppe och gått sen lagt mig igen.. hur fuckat e inte det? aja whatever.. jag kom till skolan halv 11 iaf.. hehe känner att ja kanske ska komma i tid imon ^ har fan engelskadebatt och sen sogrejsemojs.. usch.. orkar verkligen inte skolan nu den är sjukt jobbig..
 
 gick klädd i detta iaf.. tog lite bilder hade inget å göra när ja väntade på pappa ^






lite brun blev ja sen solningen iaf ^


FKN SNÖ.

Eftersom de skulle vara snöstorm i morse så skulle inte skolbussarna gå, vilket  gjorde så att alla i frösakull och vilshärad fick ledigt från skolan, eller ah vi skulle göra ett 10 sidor långt häfte hemma.. Jag pallade inte vara hemma hela dan + att jag inte kunde missa bilden så ja tog min egen sovmorgon så att ja skullle ta bussen 09.23. Hela vägen till bussen var igensnöad, det var verkligen snö upp till knäna.. fyfan vad kallt det var!! Sen så var bussen 25 min sen och de öste verkligen ner snö.. Busshållsplatsen var igensnöad så jag fick stå på vägen, och självklart skulle en lastbil köra förbi och spruta slask på mig så min jacka blev alldeles brun... fyfan.. kan det inte bara bli vår så man kan börja gå in skinjacka och converse?

aja i skolan så hade vi sen matte då vi fick skäll som fan och sen hade vi idrott då ja skakade mitt knä så nu har ja svinont.. har även lyckats göra något med min lilltå så hela min strumpa var blodig när jag tog av mig skorna.. men aja.. sen tillsist bild.. riktigt tur att jag inte missade den!!

Sen så Har ju bankomaten tatt mitt kort.. så ja kan inte ta ut pengar eller något, vilket är jävligt irreterande.. men aja.. solade iaf en 25 minutrare i stan med tessah, fick låna pengar av henne och nu har ja pluggat och hämtat mitt löshår och massa sånt :) ska sova nu tror jag.. eller nej vänta ja ska fan kollla min mejl först och se om jag har fått mitt sommarjobb.. HOPPAS!

 
de ja skulle ha på mig..
men de blev inte riktigt så, bytade i sista sekunden..

skippade de mesta sminket idag


Tisdag!

Skola idag då.. gick till halv 4 precis som på alla andra lama tisdagar.. först hade vi genomgång av nationella prov, då sedan jag emelie my och dessi fick skäll som fan av Linda för att vi hade suttit med mobilerna. Sen hade vi matte och sen musik.. Efter det hade vi lunch så ja och emelie gick till tempo och köpte godis.. hihih(A)
sen hade vi No och då fick hela klassen skäll av Jenny Ingegerd Linda och Rektorn och nu skäller även mamma på mig för att Linda har skickat hem ett argt mejl hur våran klass beteer sig.. men whatever.. vi får fan ha lite kul ibland också.. Sedan hade vi gympa och de sög som det alltid gör och sen No igen.. Jag skulle egentligen till stan och hämta ut en affish om Royal Night Club hos Danny men jag pallade inte pågrund av vädret.. det snöar ju inte lite nu och det ska bli snöstorm ikväll.. så kanske slipper skolan imon för de går inga bussar.. wiiiee hehe

 
emelie jobbar hårt på musiken


helt otroligt hur mkt snö det är..


Nu kommer bilder.

Nu kommer lite bilder sen i helgen, eller okej de e knappt några alls men lite..

Outfiten till din misslyckade fredagen;
 
 

Bilder på mig och emelie till den ännu mer misslyckade lördagen;






RSS 2.0