tips.

Något jag vill rekomendera är Dust it. För er som inte vet vad det är så är det som ett pulver som man lägger i hårbotten, det gör så man får volym. Produkten ligger på Schwarzkopf top 10 lista, den är alltså mycket populär. Många stylister använder dust it till tex plåtningar.
Pulvret ska användas på torrt hår och det passar exakt ALLA hårtyper!
(produkten kostar runt 120 kr)


Jag fick själv dust it i håret när jag var och stylade håret hos en frisör och jag blev riktigt chockad. Det la sig så bra och det var så matt. OM man har hårspray eller wax så burkar håret klumpa ihop sig. Men med dust it så syns det inte att man har något alls i håret, det ser alltså ut som om man har naturlig volym, det satt fast i 2 dagar ( tills jag skulle tvätta håret) hehehe


dag 2 på salongen.

började och slutade samma tid idag som igår. Och har ännu mer ont i benen idag (speciellt hälarna) eftersom jag hade converse på mig smart som jag va. Något jag inte kommer göra om. Idag fick jag svara i telefonen och lite sånt. Sen var det mest bara stå och kolla. Imon är det skola igen.. bläääääääääää




lång dag..

Jag är verkligen helt slut just nu, ligger i min mammas säng och lider för att mina ben gör så ont. Började på praktiken idag klockan 9 och slutade klockan 6. Under de 8 timmarna har jag stått upp. Jag fick inte göra så mycket eftersom det var min första dag. Fick sopa hår, göra iordning hyllorna och kolla på när frisörerna klippte. Imon skulle jag få svara i telefonen och boka tider, haha får se hur det går.
För er som inte vet var jag praktiserar så är det på en salong mitt i halmstad som heter Lock Center. Salongen är riktigt fin och där jobbar riktigt trevliga och DUKTIGA frisörer så jag är riktigt glad att jag fick den platsen.
Just nu funderar jag på om jag ska sova (även om klockan bara är 10 i 8) eller om jag ska ligga och glo tv lite till.. som sagt, är helt slutkörd. aja, jag kommer inte blogga mer idag men imon så kommer jag tillbaka igen , hihi

 http://www.lockcenter.se/
(deras hemsida)


iphones..

just nu hatar jag iphones.. skulle uppdatera min som alla säger att jag ska göra för den blir mkt bättre då.. då försvann alla mina bilder och alla mina kontakter, all min musik och alla apps... hat suttit nu i 3 h och lagt över kontakter från min gamla mobil och laddat ner alla apps och lagt in ny musik, ska se om det går å fixa att jag får tillbaka bilderna. Visst det blev mkt lättare med mobilen och designen eller vad man säger blev snyggare men det var fan inte värt det.. ååh... jättekul att min chefs nummer försvann som jag inte får tag i nu.. jag får väl lösa det på ngt sätt




island.

Jag åker till island om en och en halv vecka. Längtar som fan. Ska dit nu för andra gången och bo på en gård och hjälpa dem med deras hästar och massa annat. Det är helt otroligt hur fin miljö det är där. Det går inte och beskriva.


gården.




nu taggar vi!

är hemma hos mig nu med ida och sofia! väntar på emelie saga samira sofie pau jill och my.. feeeeest ikv




naglar

kom på att jag ska rida imon.. smaaaaaaaaaaart anna


juste, kenza kommer ju till hstd på fredag, men kan ju alltid hoppas på att träffa henne igen, :)
men nu ska jag kolla fångarna på fortet, PUSSSSSS


shopping


boots från H&M

mineralpuder från loreal och lösnaglar.

+ en näspiercing också eftersom min gick sönder igår hihi


äntligen!

Idag började vi med riktiga lektioner. Hade först 3h datakunskap (utan datorer) med bosse, det var helt okej. Sen hade vi 1 h lunch då jag shoppade lite. Och sisthade vi 3h frisörteknik. Vi fick alla våra saker idag! wiiiie



säg hej till berit och ann-britt!


saxar

frisörväska

olika kammar.

+ en hårborste som jag inte orkade ta foto på!


anna just nu..


dagens låt


Noice-du lever bara en gång


blööööööööööö

ligger i mammas säng nu i vardagsrummet.. fyfan vad det regnar ute eller, man kan tro att det kommer göra ont att gå ut för att regndropparna hade träffat än så hårt haha, tur att jag inte ska ut då iaf :) ligger och kollar power puff pinglorna på cartoon network för jag orkar inte gå fram och byta kanal, ligger så jävla bekvämt.
I skolan idag hade vi drömdag. Jag och alla andra ettor trodde vi skulle få fixa håret på varandra men NEJ vi skulle vara i olika grupper och ha olika genomgångar om självkänsla. drömmar mm. verkligen en onödig dag. Imon börjar våra riktiga lektioner behu.. vi ska ha datakunskap utan data, vi får se hur det går...

helt slut.

Har precis sprungit en lång runda i ösregnet så är helt slut nu. Ligger och kollar vänner och myser med min älskling finesse,

juste, jag drömde världens hemskaste dröm när jag somnade på soffan innan, va på ett 70årskalas med mamma å hennes bästa kompis, men det var jättetråkigt så jag satt i etta annat rum på datan, sen gick jag på toa och när jag öppnade dörren skrämde den 70åriga gubben mig så jag svimma, sen vaknade jag och kunde inte prata eller röra mig, så våldtog han mig och jag kunde inte göra ngt alls.. sen trodde ingen mig..
när jag vaknade trodde jag det hade hänt på riktigt.. fyfan

 
 
 


cartoon network

ligger och kollar ed ed och eddy, hahaha det är verkligen min humor!
försöker lista ut vrf det luktar bränt i lägenheten, vettefan vad det kommer ifrån. scary

 


hemma från skolan.

Slutade kvart över 11 idag. sooft!






fika.

Åkte in till stan vid 3 tiden och fikade, det blev en barnmacka(hehe) och en chailatte på espresso. Har inte lärt mig dricka vanligt kaffe än.. (a) träffade även bazti sen och sedan sofia och robin.. soft söndag.


outfit








juste, var ute å sprnag innan... ska duscha nu hade jag tänkt mig. Har skoskav som fan eftersom mina joggingskor är borta så får ta mammas.. illa !


lördagskvällen

Eftersom emelie fyllde år så var vi hemma hos henne på förfest, det var jag my samira sofie pau emelie och ida :) vid 11 tiden skulle vi dra in på corner, men eftersom vi itne är 18 så var klockan förlite så de sket sig. Vi satte oss på robert's ist och snackade med ngra falkenbergare :) kvällen slutade med att jag och emelie tog 20 i 3 bussen hem och att jag sov hos pappa.



min och emelies fina bål ! :)






GRATTIS EMELIE !

min älsking emelie fyller 16 idag,
frattis honey!

 


depend.

Va i stan idag en snabbis med emelie och hennes mamma. Köpte två nya färger av depend. (gul&lila) Har ju en liten deal med mig själv att jag ska ha alla färger till jul. Har ju inte kommit så långt men... har de här färgerna + ett rött som jag hittade efter jag hade lagt in bilden på datan hehe



utgång !

ska till emelie nu sen blir det utgång!


inviger skorna med en hög kjol, vitt linne och kavaj!


nya skor.

köpte ett par nya skor idag "fejkconverse" som alla kallar det. Dom ser exakt lika dana ut förutom det det jävla märket på sidan. Förstår egentligen inte varför man köper converse för 900 spen när man kan köpa sånahär för 300. Gämförde mina svarta med ett par såna här svarta, de såg EXAKT lika dana ut.. helt sjukt. Men det är väl en grej som har kommit nu att man måste ha converse för att vara "inne"


på jobbet

Sitter på jobbet nu och har jobbat 1 och en halv timme. Ska ta bussen in till stan och träffa emelie om en halvtimme. Jag har räknat ut att om jag inte är så lat å jobbar 8 timmar i veckan kommer jag ha 11,000 i december. Då har jag råd med lindvallen, så får försöka jobba som fan nu även om jag har skolan. Har ett tråkigt jobb som fan men det är ändå skönt och bara sitta framför en skärm och lyssna på musik. Inget ansträngande iaf.

 


wiiiiiiiiiie!

nu har dom kommit !



de var högre än vad jag trodde, men det spelar ingen roll för dom va så sjukt bekväma! dom kommer få vara med om morgondagen ! hihi


love!


jobb.

Har precis slutat typ, eller ah för 40 min sen. Idag var skolan helt okej faktiskt, vi fick pröva allt från att volymföna hår till att styla hår med plattång och locktång. Sen hade vi brännboll mitt i stan, det var inte så jättekul kanske för det var både blött och lerigt + väldigt PINSAMT ! vi fick sluta runt 1 tiden :)
Nu sitter jag på jobbet och snackar med min chef i telefon, försöker fixa systemet på datan som jag ska jobba med, hoppas det löser sig snart !


boots









onödigt..

ligger i sängen och väntar på bättre tider samtidigt som jag ligger å lyssnar på grease - you're the one that i want för kanske 67 gånge. Är trött som ett as. Kom hem från skolan vid halv 4 så somnade jag vid halv 5 och sov fram tills nu. Har gått hela dagen i skolan och det har varit riktigt lamt, så jävla onödig skoldag. 2orna skulle visa runt oss skolan ( som vi redan kan ) men vi sket i det och satte oss å käka, sen skulle vi till en frisöraffär där man va i kanske 10 min sen gick vi på stan. Sen blev det lekar i 20 min så slutade vi 10 i 3 typ. Så jävla utdraget ! Och imon händer typ samma sak, sen brännboll. Men det bra är ju att vi är lediga på fredag iaf ! :D fast då ska jag ändå jobba så det spelar inte så jävla stor roll haha !

Ska vänta på att mamma ska komma hem, sen ska jag ut och springa en runda. Mina ben kommer väl vika sig efter en km, men då får jag väl krypa fram eller ngt.


skola&stallet

Skoldagen var faktiskt helt okej idag. Kommer nog inte bli mobbad, hihi. Var rätt lost i början men det löste sig senare. Fett skönt, vi är bara 9 i klassen och bara tjejer, slipper massa omogna killar som springer runt och förstör. Räcker med cepebarnet jag har hemma. Vårat schema är ju inte precis ngt att böla över heller. På måndagar och tisdag har jag praktik från 9-18 på lock center, onsdagar 9-15.15 och torsdag fredag slutar jag kvart över 11 och börjar kvart över 8, men efter den 24 sept kommer jag sluta kvart över 3 på fredagar med :( Jag kommer inte läsa matte heller första året. Bara engelska och svenska, hihihi. Jag är fett nöjd över mitt schema iaf.

Efter skolan stack jag och marre in till stan och kollade kläder. Jag köpte en shorta som jag ska ta bild på och lägga in senare. Sen käkade vi på pastahuset. Efter det stack jag hem och käkade thaimat med mamma sen sov jag en stund. Var helt slut eftersom jag var tvungen att gå upp 6 idag. Vi stack till stallet vid halv 7 tiden och red ut kanske en timme. Nu är jag hemma igen och ska packa upp alla mina kläder i min gardrob. Sover ensam i lägenheten idag. sooooooft!


godmorgon.

Sitter å väntar på att jag så gå till bussen nu. Gick upp för kanske en timme sen, är fortfarande trött som fan. ska möta marre på bussen och sen etti vid stora torg.. funderar på att jobba efter skolan, får se hur jag gör


 


sova.

ska sova nu.. har precis varit och träffat pontus danne och emelie. Ska upp kvart över 6 imon.. fyfan. Sen blir det skolan, har en svag känsla av att jag inte kommer få några kompisar hahah. Nej men det kommer säkert gå bra ( hoppas jag )


helgen.

Fredag; hade en lite förfest hos mig, ponna, filip, emelie, my, sofie, pau, ida, sara och sandra var där :) vid 11 tiden drog vi in till stan för vi skulle på någon fest i fyllinge, men självklaart så missade vi bussen... my pau sofie sara och ida tog taxi dit medans vi andra aldrig kom iväg... vet inte riktigt själv vad vi gjorde faktsikt.. blev att vi tog halv 3 bussen hem iaf ! :)

lördag: Vi förfestade hos emelie. Jag pau my sara becca och ida. Sen kom även calle och hans kompisar. Vid 10 tiden drog vi till erik på fest. Men efter en timme ramlade jag och skadade mitt knä ( som just nu är alldeles blått ) Jag och emelie skulle in till stan och träffa ett par andra så vi passade på att dra då. Men vi träffade aldrig dom så det blev stan på kvällen IGEN. lite trist.. men aja.. tagga tills nästa helg !





 VA snäll å låna ut mitt partyhalsband till ngn på festen.. tror ni inte det
var sönder när jag fick tillbaka det... :(

(bilder sen lördags )


och 1 bild sen lördags!


BESTÄLLDA!



kärlek vid första ögonkastet


RIKTIGT GAMLA FILMER!


jag my och emelie leker i musiksalen, sen så ah.. lite busted.






ULLARED I MITT <3


värsta kvällen på länge..

Igårkväll skulle jag emelie och sasha till benjamins källare och chilldricka och lyssna på musik mm. Vi var kanske 10 stycken då vi fick ideen att GÅ till slottsmöllan till en kille som heter arthur, det var kanske 2 km. När vi kom fram sa dom att det var arthur pontus och ibrahim, men ibrahim var tydligen en fladdermus som dom hade fångat och lagt i en låda.. eue? aja.. dom drack iaf och sen kom benjamin och charlie. När klockan blev mot kvart i 1 skulle jag och emelie gå in till stan (3 km ) och det spöregnade och åskan var precis över oss hela vägen. Jag trodde helt seriöst att blixten skulle slå ner på mig. När vi äntligen kom in till stan så såg vi att bussarna hade slutat gå. Så emelies mamma fick komma och hämta oss.. väldigt lyckad kväll....




(kvällens outfit)






kväll hos sofia.

Kvällen hos sofia blev inte så jättelång.. både jag och emelie va trötta som fan så vi stack hem vid kvart över 12 tiden. men det var en chill kväll med trevligt folk ! :)

 

 

 
 
 
 


SOMMAREN 2010

9ornas bal

  



Skolavslutningen







Klassfest







tylösand!







Midsommar







Madison (båstad)







å massa fest!









men nu är den slut och jag börjar skolan på tisdag.. behu.. kommer typ inte få några vänner hahaha


FEST!

Hemma hos sofia nu och taggar till fest :) men det blir ingen alkohol för mig ikv..


 
 

 
 
 


duschaaaaaa

nu ska en ofräsh anna gå och duscha! känner mig äcklig som fan.


igår!

Igår stack jag och emelie in till stan, vi tog det bara lungt och gick å kollade lite. Skulle ju egentligen tatuera mig men tatueraren hade tydligen inte tid idag så om jag har tur så blir det nästa månad :) pau och my kom även in till stan sen å så stack vi till gymnastikens hus och kollade på en träning i kanske 1 h. Efter det stack vi tillbaka in till stan och köpte godis, kvällen slutade hos pau med film :) vi kollade på ngn konstig kanibalfilm.. mådde illa efteråt.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


nu drar jag in till stan



  ciiaaaao
 


tatuera mig!

Ska tatuera mig idag eller imon :) nervös!!


var ngnstans märker ni senare hihhihi

gårdagen..

glömde skriva igår.. hehe(a) stack till stan å fikade med my pau och emelie :) efter det stack vi hem till pau så klippte jag och my lugg på emelie. Det blev faktiskt bra! :) sen drog vi in till stan å käkade snabbt.. det blev film på kvällen för mig.. sitter alltid lika spänd när jag kollar 2012.








lägger till en fin egobild


tröött

Nu har emelie stuckit hem, vi kollade på 18 year old virgin och sex and the city 2, jag tyckte ingen av dem va speciellt bra faktiskt, sex and the city serien är det ända som är bra.. LOVE IT! men filmerna, naaaa... det funkar inte riktigt för mig. sen har jag typ gått upp 2 kg för att jag har käkat så mkt chips å druckit cola.. aja, ska försöka trycka i mig min äckliga hostmedecin nu, annars lär jag inte få speciellt mkt sömn inatt..


ngt skratt då och då, men inget att rekomendera.. B-film som fan.

( har kommit å tänka på att alla filmer som inte går på bio är typ b-filmer, SOOOFT )


inte bloggat på länge!

Det känns som om jag inte bloggat på år och dar.. har inte gillat min header så passade på att göra en riktigt ful nu när jag ändå ligger hemma och segar :) ska börja blogga nu lite oftare tänkte jag, velat göra det länge men har inte pallaaaaaat.. då blir ju bazti glad iaf eftersom han tjatar på mig typ varje gång vi ses :)
Men nu ska jag och min konstiga kompis emelie mötas på tempo å köpa popcorn å cola, sen blir det filmmarathon ikväll/natt... ska bli ritkigt soooooft !


slänger in en söt bild på mig och den där konstiga :)
OCH NEJ DET VAR INTE MENINGEN ATT JAG SKULLE HÅLLA HANDEN, AH DÄR NERE HEHEE


RSS 2.0